Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky jsem tu. Dneska je krásně, že mě to úplně dobíjí pozitivní energií. Jak jste na tom vy? Přípravy na silvestra vrcholí?
@klooney nevím jak vy, ale letos to nějak nehrotime a trávíme Silvestra v pohodlí domova ![]()
Ahoj, tak se taky hlásím do ledna
jsem 9DPO. Včera a dnes bolest podbřišku + oba dny po ránu růžový výtok. Tak se modlim, aby to bylo hnízdění
snažíme se už 19 měsíců a jemně mi z toho hrabe už
![]()
Všem snažilkám přeji šťastný nový rok. Hodně lásky, zdraví a pohody. A ať se všem co si to přejí zadaří co nejdříve a je vše v pořádku
jsem šťastná, že jsme tu tak prima kolektiv, kde se může kdokoliv s čímkoliv svěřit a poradit se.
kam se hrabe facebook ![]()
@Kate_jess no my taky v pohodlí domova
. Jen jsem připravila sushi a pár dalších dobrot a uděláme si prima večer ve dvou
. Jen nevím, jestli si můžu dát skleničku, když jsem teprve 5DPO, co kdyby se přeci jen zadařilo
tak je to takové dilema ![]()
@Téčko1 přesně tak, to máš pravdu
, žádné urážky, žádné ponižování, vždy se krásně podporujeme a tak to má být ![]()
@Téčko1 Tak moc přeju, aby se ti tam zahnizďoval mimisek
. Souhlasím s tebou, jsem moc ráda, že jsem sem přišla, protože je skvělý mít se komu svěřit. Taky myslím, že je tu super kolektiv. ![]()
Ahoj, tak mě čeká klidný Silvestr už díky tomu, že jsem 29.12. i 30.12. Měla na testu dvě čárky
. Podle všeho bych měla být v 4tt + 6. Doufám že všechno dobře dopadne.
@klooney na tohle se vykašli a užij si to, člověk z toho pak akorát magoří ![]()
@klooney děkuji
přesně tak, já v okolí nemám žádné kamarádky, které by tohle pochopily.
Tak jsem ráda, že tahle skupinka je a že jsou tu tak super ženský ![]()
Ahoj děvčata, tak se k Vám také přidám, prosinec opět neúspěšný, ted jsem 2 DC.
Přeji všem pevné nervy, hodně // na tt, zdraví, štěstí atd. Snad už se ten nahoře umoudří a bude přát i nám, co pořád čekáme, kdy se zadaří
![]()
Ahoj holky, tak ja dnes 26DC, 11DPO, ms ma prijit zitra, zatim jen 3 dny lehounce spinim hnedym vytokem a dnes se pridala bolest vajecniku, tak jsem zvedava
spise to ale vidim na ms… preji vam vsem do Noveho roku //
![]()