Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj!! Tak myslím, že novoroční předsevzetí je tady jasné 😁 Už aby bylo na ta podzimčátka zaděláno.
Ahojky…tak se pridavam k vam z prosincovych snazilek na lednove…dnes jsem dostala MS ![]()
@Petulkka To se máš. Já na ní marně čekám už týden. Odsouvá mi lednové snažení na neurčito. ![]()
@Tulipan 10 Určitě ti tu rády v rámci svých zkušeností poradime ![]()
@Tulipan 10 ahoj, vitej a ptej se
a tykame si tu myslím všechny ![]()
Dekuji minuli mesic 28.11se mi dostavila MS tento mesic sem mela 3dny spozdeni od 26.12 zadne bolesti nic jen zvetseni prsou stridave chute unava jelikoz se s pritelem snazime o mimco tak sem si udelala test mela jsem tam duchy na obou a nakonec se MS dostavila tak nevim co si mam myslet a je docela silna ![]()
@Nana12 jsem ráda, že sis to rozmyslela a nezanevrela na emimino
![]()
@Tulipan 10 píše:
Dekuji minuli mesic 28.11se mi dostavila MS tento mesic sem mela 3dny spozdeni od 26.12 zadne bolesti nic jen zvetseni prsou stridave chute unava jelikoz se s pritelem snazime o mimco tak sem si udelala test mela jsem tam duchy na obou a nakonec se MS dostavila tak nevim co si mam myslet a je docela silna
Pravděpodobně biochemické těhotenství, čili oplodněné vajíčko se dobře neuchytilo a teď odchází se silnějším krvácením. Ale stává se i, že dojde k menstruaci a těhotenství se udrží. Zkus test ještě po ms a uvidíš.
@Tulipan 10 a potom sis jeste test dělala i když MS prisla? Tak muzes byt tehotna a i menstruovat, proto bych zkusila test. Dalsi verze je, že si byla těhotná, ale vajíčko se neudrzelo a odešlo s MS, proto i to zpoždění a nebo si mela případně zpoždění z nějaké změny, stresu, byly svátky a tak podobně ![]()
No prave už sem test test nedelala a spozdeni sem jeste nikdy nemela jelikoz už mam tri deti pokazde kdyz sem otehotnela MS se už nedostavila strasne bolesti hlavi a nevolnost zrovna vcera vecer neni to u me obvykle proto sem tak neklidna
@Tulipan 10 Nezbývá, než zkusit to ještě testnout, ať víš, na čem jsi.