Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me to vyslo a ted by to mela byt holka podle tohoto tak uvidime za par tydnu
Nesmysl
. Ve všech třech těhotenstvích to mám naopak. A fakt by mě zajímalo, jak se vysvětlí dvojčata s opačným pohlavím… ![]()
Mně to už dvakrát souhlasilo a doufám, že ted potřetí to také vyjde. Taky mi sedí Jonášův kalendář plodnost nebo jak se to jmenuje.
Náhodou vychází. Pohlaví ovlivňují pohlavní buňky. Ne měsíc, ne poloha, ne hvězdy.
V nasem rodinnem kruhu (5 deti) to mame vsichni uplne naopak
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky-maminkyNašla jsem na internetu čínský kalendář početí a docela mě to zaujalo, když jsem ho zkoušela aplikovat na miminka v mém okolí, 100% fungoval, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to byla náhoda nebo jestli funguje i pro vás?
Čistě ze zvědavosti
Ono se to ale počítá podle čínských roků, takže roky věku nemusí sedět, tím pádem to může vycházet opačně. https://www.mamaaja.cz/…lavi-ditete/
Jelikoz jsem mela ovulaci 2 posledni dny v mesici, delali jsme to v noci, k oplodneni jako takovemu mohlo dojit az na zacatku dalsiho mesice. Nevim jak to v tomhle pripade pocitat. Kazdopadne vyslo to 2×
Vychází 2× holka a máme dva kluky. I při přepočítání na čínské roky vychází holky.
Ahoj snažilky-maminky
Našla jsem na internetu čínský kalendář početí a docela mě to zaujalo, když jsem ho zkoušela aplikovat na miminka v mém okolí, 100% fungoval, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to byla náhoda nebo jestli funguje i pro vás?
Čistě ze zvědavosti