Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medgirl ahojky,ja brala HA 11let..Ms se mi dostavila vlastne po vysazeni a ted taky…ovu taky nevim jestli sem mela ale merila sem BT a mela sem kolem 37,2..a nakonec MS ![]()
@Petulkka Ahojky, hele nevím. Mívám cyklus naprosto pravidelné 30-31 dni. Teď jsem ale už 38 DC a TT negativní. Za posledních pět let se mi nic takovýho nestalo.
@Petulkka aspoň dostaneš sama MS, i to bych brala jako pozitivum, ja uz jsem 35 DC a furt nic
, budu muset na vyvolávačku po Novým roce a pak folikulometrii asi zkusím ![]()
Ahojda holky, přidávám se k Vám 😊 . Nový měsíc před námi, tak doufám, že i na nás se už usměje štěstí ☺️ Snažíme se od 1.5.2018 tak se s Novým rokem vše změní. Jen je to problém s ovulaci, kolikrát si myslim, že ani neproběhla. Mam odebrány jeden vejcovod, ale vaječníky mam oba dva. Takže je horší jen podchytit, kdy jede ten zdraví ![]()
Tak se k vám přidávám . Taky se snažíme o miminko a stále nic . Dnes jsem si udělala testík a negativní. ![]()
Zdravím nováčky 😀 Do nového roku vykročime s optimismem a ono to dopadne
Chce to se tím moc nenervovat a nedeptat taky ty naše chlapy. Vykecat se přece můžeme tady
a ještě si tu vzájemně rozumíme.
@Lenis87 přesně tak
jinže on je horší než já
Ten se mě ptá každý den ,jestli nemám nějaký příznaky. ![]()
Ten můj se spíš bojí těch vyšetření, stále mluví o tom, jak je mladej a zdravej kluk
A rozhodně to nebude dělat do kelímku
Pokud to situace bude žádat, tak ale pro to malé udělá první a poslední, aby jsme ho měli. ![]()
@Lilinka6546 Tak to je opak toho myho
Bud rada. Bude tě pak v těhu opečovávat.
@Anonymní píše:
Ten můj se spíš bojí těch vyšetření, stále mluví o tom, jak je mladej a zdravej klukA rozhodně to nebude dělat do kelímku
Pokud to situace bude žádat, tak ale pro to malé udělá první a poslední, aby jsme ho měli.
Oni to ti chlapi vnímají jako zpochybňování jejich mužství
Podle nich je vždycky problém u ženských ![]()
@Lenis87 my se snažíme už od listopadu a stále nic . Příznaky mám,ale test negativní. ![]()
@Lilinka6546 To znám. On si člověk taky hodně vsugeruje, jak se moc pozorujeme. Neboj, ono to dopadne až to budeme nejmíň čekat ![]()
@Lenis87 v práci se sotva ohnu a motá se mi hlava . No uvidíme po novém roce. Snad už budeme mít pod srdíčkem toho malého človíčka. ![]()