Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenis87 jo no snazime se asi az moc pokousim se na to nejak moc nemyslet ale nejde to no uvydime kazdopadne to prijde i tobe
chce to jen cas
@Lenis87 jj no ja mela taky problem s cistou prave jsem si myslela ze to je ten problem kvuly cemu nemuzu otehotnet ale nakonec praskla a porad nic
@Tulipan 10 Člověk by řekl, že když už se to povedlo dřív, musí to jít zas. Jenže to čekání je o nervy
Mě teď ta zpožděna ms pořádně zamotala hlavu. Už jsem se ale vzdala nadějí, že by z toho něco bylo. Muj dr. ma dovču, tak musím počkat, jestli se to nerozjede samo.
Ahoj holky,ja se k Vam pridam..v pulce ledna mi skonci sestinedeli ..a snad dostaneme zelenou,ale myslim si ze ee. Ale Vam preji brzke //
@Lenis87 to maš pravdu ja prave mela taky takovy problem 3dny spozdeni na testu se ukazaly duchy byla jsem už stastna ze to konecne vyslo a nakonec sem rozjela a docela silna tak taky nevim co a jak ale 2.1 sem objednana k doktorovi tak uvydime ![]()
@Meduza35 Vítej
Chce to nechat tělo trošku vzpamatovat a pak na to zase vlitnete
Sem můžeš vždycky zajít natankovat trochu té pozitivní energie.
@Tulipan 10 Tak to už se na ty testy vyprdni. Doktor ti řekne co a jak. Držím palce.
Ahojky holky, taky se k Vám přidám. V prosinci to asi nevyšlo, sice mám MS dostat až kolem 6. ledna, ale od pátku večera mám pocit jako před MS. Ovulační test byl pozitivní 20.12 a to byl i sexik a potom i 22.12. Tak všem přeji, ať se nám to v lednu všem podaří
![]()
@Marleeska Vítej
Dokud ms nedojde, nikdy nevíš. Ale je lepší ji očekávat a pak být třeba příjemně prekvapena ![]()
@Marleeska ahoj vitej
no to klidně se ale mohlo zadarit, test by ještě nic neukazal a na PMS neni ještě brzy? Držím palce
mas uz nejake děti?
@Meduza35 ahojky, vitej. Pokud uz budeš v pořádku a zahojena po šestinedělí, určitě dostanete zelenou a brzy se zadari ![]()
No vsak jo..pilne dodrzujeme vse,jak pujdu na kontrolu tak se poradim co nasadime. Ono ja byla v nemocnici na dvakrat
a na podruhe lecila zanet..
@PetraF6 Ahooj
nemáme žádné děti. Snažíme se o první. @Lenis87 @PetraF6 včera jsem si myslela, že by to mohlo být uhnízdění vajíčka, ale ty pocity přetrvávají. Což se mi nezdá. Stále si velmi přeji, aby to vyšlo. ![]()
Ahoj holky, pridavam se k vam
snazime se od pulky rijna, je mi 23 a manzelovi 27. Vysadila jsem HA po 8 letech brani, takze ted sama ani nedostanu MS a ovulaci si nejsem jista jestli jsem vubec mela
. Zatím to celý moc nehrotíme, protože já mám ještě 2 a půl roku školu a v srpnu jedu na Ukrajinu na stáž, ale kdyby se zadařilo ráda bych to zrušila. Chci se hlavně ujistit měřením teploty, zda mám ovulaci (lepší řešit dřív než později). Ale ráda bych, aby se nám brzo zadařilo, klepeme se na to už 3 roky, ale až teď je to možné ![]()
@Lenis87 jakto ze cekas? Mas nejaky problemy? Jestli to neni moc duverne…my se snazime prvni mesic od vysazeni HA…