Snažení leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
31.12.18 08:24

@Nana12 @PetraF6 HOlky nechte si ty starý rašple. Mě bude v únoru 32, tak to bych se musela jít zahrabat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
31.12.18 09:10

Ahoj holky, taky se přidávám do lednového snažení :). Zatím čekám, jsem 5DPO, takže samozřejmě zatím na sobě nic nepociťuji, ale ráda bych :). Jinak @Lenis87 mně také bude 32, jen o měsíc později než tobě :mrgreen:. Hodně pozitivní energie nám všem, hlavně se nevzdávat :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.12.18 09:23

@klooney Ahojky, tak to jsme tady stařešiny rodu :mrgreen: Na případné příznaky máš opravdu ještě čas. Držím palce. Tahle fáze napjatého očekávání je nejhorší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
31.12.18 09:37

@Lenis87 jj právě, ta doba je nekonečná, známe to všechny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
31.12.18 09:38

@Lenis87 stařešiny rodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.12.18 09:51

@Lenis87 A jak to s tebou vypada? uz jsi to dostala, nebo budes to nak resit? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.12.18 10:00

@timberr Pořád nic. Muj dr. ma do konce týdne dovolenou, tak vyčkávam. Zítra zkusím naposled test, když bude ten Nový rok, ale už tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
31.12.18 10:11

Ahoj holky,
Poradi mi nekdo s moji krivkou? Myslela jsem si ze ovulka byla 23, ale jak merim dal, tak si tim nejsem uplne jista a mohla byt i 29? Mam dlouhe a nepravidelne cykly a kontroluji i cipek…vcera hodne vysoko, otevreny…dekuji a vsem preji do noveho roku at se nam konecne zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
31.12.18 10:11

@Lenis87 to jsme na tom stejne, tak si teď počkám na leden s testováním, do nového roku přeji ať jsou brzo // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.12.18 10:21

@Saja13 Taky přeji brzké// :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.12.18 10:44

Ahoj holky dnes jsem delala ovulacni testy a carky jsou urcite silnější nez předchozi dny, ale stejne nejsou silnější nez kontrolni… Mate s tim nekdo zkušenosti? Jinak je delam spis odpoledne, ale dnes jsem udělala i ranni a dopolední pro srovnání, protože ovulaci cekam někdy ted, ale břicho me zatim vubec neboli. Přikládám foto. Ten první je z ranni moci, ten druhy delany tedka. Ovulace teda probehne dnes nebo zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.18 10:45

Moje testování teploty je podobné :D, jinak me prijde, ze mohla byt 24. nebo 25.12. :nevim: Ale radsi at poradi nejaka znalejsi.

• Citovat
  • Upravit
454
31.12.18 10:55

@PetraF6 ahojky, já taky neměla nikdy čárku stejně silnou jak tu testovací. Moje MUDr. navíc říká, abych se na testy v ovu vyprdla, ale já stejně testuju. Tento měsíc poprvé s clostilbegytem a čárka byla zatím nejsilnější, co jsem kdy měla, ale rozhodně se nerovnala té kontrolní. byla jen o malinko silnější, než máš na testech ty. Ovulace podle mě proběhla, protože jsem cítila i mírnou bolest v podbřišku. Já testovala dopoledne v 11 hod. Takže si myslím, že ovu budeš mít každým dnem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
31.12.18 11:12

Ahoj holky, taky se pomalu ale jiste presouvan z prosincovych snazilek do lednovych. MS by teoreticky mela prijit zitra, uz tyden se potykam s tim, ze mi je spatne od zaludku, svedi a boli prsa i podbrisek. Cipek mam porad nahore a tvrdy, ale kolem nej je je hlen, lehce tmavy. Ne uplne hnedy jako pred MS a zatim jen rano, ale test stale bily, takze se domnivam, ze to nedopadlo :-) takze pokud nebude vadit, rada bych se pripojila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.12.18 11:18

@Elleta ahoj, no jasný. Pocitame s tebou ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie