Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nana12 @PetraF6 HOlky nechte si ty starý rašple. Mě bude v únoru 32, tak to bych se musela jít zahrabat ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám do lednového snažení
. Zatím čekám, jsem 5DPO, takže samozřejmě zatím na sobě nic nepociťuji, ale ráda bych
. Jinak @Lenis87 mně také bude 32, jen o měsíc později než tobě
. Hodně pozitivní energie nám všem, hlavně se nevzdávat
![]()
@klooney Ahojky, tak to jsme tady stařešiny rodu
Na případné příznaky máš opravdu ještě čas. Držím palce. Tahle fáze napjatého očekávání je nejhorší ![]()
@Lenis87 A jak to s tebou vypada? uz jsi to dostala, nebo budes to nak resit?
![]()
@timberr Pořád nic. Muj dr. ma do konce týdne dovolenou, tak vyčkávam. Zítra zkusím naposled test, když bude ten Nový rok, ale už tomu nevěřím.
Ahoj holky,
Poradi mi nekdo s moji krivkou? Myslela jsem si ze ovulka byla 23, ale jak merim dal, tak si tim nejsem uplne jista a mohla byt i 29? Mam dlouhe a nepravidelne cykly a kontroluji i cipek…vcera hodne vysoko, otevreny…dekuji a vsem preji do noveho roku at se nam konecne zadari ![]()
@Lenis87 to jsme na tom stejne, tak si teď počkám na leden s testováním, do nového roku přeji ať jsou brzo // ![]()
Ahoj holky dnes jsem delala ovulacni testy a carky jsou urcite silnější nez předchozi dny, ale stejne nejsou silnější nez kontrolni… Mate s tim nekdo zkušenosti? Jinak je delam spis odpoledne, ale dnes jsem udělala i ranni a dopolední pro srovnání, protože ovulaci cekam někdy ted, ale břicho me zatim vubec neboli. Přikládám foto. Ten první je z ranni moci, ten druhy delany tedka. Ovulace teda probehne dnes nebo zitra?
Moje testování teploty je podobné
, jinak me prijde, ze mohla byt 24. nebo 25.12.
Ale radsi at poradi nejaka znalejsi.
@PetraF6 ahojky, já taky neměla nikdy čárku stejně silnou jak tu testovací. Moje MUDr. navíc říká, abych se na testy v ovu vyprdla, ale já stejně testuju. Tento měsíc poprvé s clostilbegytem a čárka byla zatím nejsilnější, co jsem kdy měla, ale rozhodně se nerovnala té kontrolní. byla jen o malinko silnější, než máš na testech ty. Ovulace podle mě proběhla, protože jsem cítila i mírnou bolest v podbřišku. Já testovala dopoledne v 11 hod. Takže si myslím, že ovu budeš mít každým dnem. ![]()
Ahoj holky, taky se pomalu ale jiste presouvan z prosincovych snazilek do lednovych. MS by teoreticky mela prijit zitra, uz tyden se potykam s tim, ze mi je spatne od zaludku, svedi a boli prsa i podbrisek. Cipek mam porad nahore a tvrdy, ale kolem nej je je hlen, lehce tmavy. Ne uplne hnedy jako pred MS a zatim jen rano, ale test stale bily, takze se domnivam, ze to nedopadlo
takze pokud nebude vadit, rada bych se pripojila ![]()