Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nana12 já bych jistila, sice hlídám vše, ale jistíme co 2 dny
teď mi už snad podle dnešních příznaků a ovu testů přijde 36 DC
, tak čekám až vypadne návštěva a budeme moc sexovat 😂 😂
Tak jakpak jste vykročili do nového roku? U mě to vypadá, že se mrcha po devitidennim zpoždění konecne rozjede. Varování pro ostatní, jestli máte pravidelný cyklus, nepijte kontryhel. Chtěla jsem si zmírnit menstruacni bolesti a podpořit plodnost a namísto toho jsem si rozhodila cyklus. Je silnejsi, nez se zda. Dnes tt negativní a teď růžové špinění, tak doufám, že se rozjede a nebudu muset na gyndu.
@PetraF6 tak to nevím
. Ale předchozí dny jsi měla slabé čárky, že? Zesílila ti až včera dopo? Ovu po pozitivním testu by měla nastat do 24 - 48 hod. Pokud byla odpoledne slabší, tak testni ještě dnes dopoledne a pokud bude zase slabá, tak je možné, že ovu byla včera.
Je to celkem záhada. Třeba má někdo s tímhle víc zkušeností, ale já myslím, že ta čárka značila příchod blížící se ovulky.
Tak držím pěstičky
![]()
@klooney včera cca kolem 20hod me dost bolelo břicho. Tak předpokládám, že to bylo ono. Jinak mam pěknou carku i dnes, možná o chlup slabsi nez vcera. Ale je dost vidět. Tak tem testum a čárkam fakt moc nerozumim… Takže příšti cykly uz nebudu dělat žádné testy.
a ted budu předpokládat, že ovulace byla včera ![]()
Krásny nový rok všem přeji
a plno pozitivních testů… Nejlépe pro všechny
![]()
@Nana12 ahojky, ono špinění muze byt i příznak ovulace
ale třeba ja jsem přestala spinit teď tri dny před ovulaci…
byla ta MS cela taková divná a dlouhá než obvykle
@Marleeska píše:
Ahojky holky, taky se k Vám přidám. V prosinci to asi nevyšlo, sice mám MS dostat až kolem 6. ledna, ale od pátku večera mám pocit jako před MS. Ovulační test byl pozitivní 20.12 a to byl i sexik a potom i 22.12. Tak všem přeji, ať se nám to v lednu všem podaří![]()
Ahoj sem na tom podobně MS měla přijít 25.12. Na testu jen I a doktorka tam bude až zítra zak zkusím zastihnout po ranní.Tak ti budu držet palečky
@Lenis87
Tak vidím že taky, taky. Včera mě pobolivalo břicho a dnes uz rozjíždim první den ms. S kontryhelem končíme? ![]()
@Petulina90 Také ti budu držet palečky. A měla jsi MS do teď pravidelnou?
@PetraF6 no tak se na ty testy vyprdni nebo si kup ty digi
, ale třeba je nebudeš už ani potřebovat. Moje MUDr. mi neustále opakuje, ať se na testy OVU vykašlu, podle ní jsou k ničemu. Ale já poprvé tento měsíc měla výraznou čárku, tak jsme to jistili, ale taky nevím, jestli OVU byla. Musíme doufat. Takže si z toho nic nedělej a mysli pozitivně, že to prostě ovu byla ![]()
Holky jak premlouvate chapa k sexu
ja uz si nevim rady. Rikal, ze na tom zapracujeme vic ale nic se nedeje. Proste uz dal nemuzu takhle. Nikam to nevede
Zase propasnu svoji sanci a ja uz nevim jak dal
@Paulinne
Ahojik, tak ja uz mam uzavrenej cipek, tak ted jen budu cekat jestli se do 14 dni dostavi mrcha…sakra nemusela by, ale pokud prijde tak bude uz 4 kolo na dovolene v dominikane, tak snad tam se prcek chytne..jinak uz bude asi u me panika
![]()
Tak preji hodne stesti v dalsim snazeni ![]()
@Nana12 ahoj ten muj tez furt brble ze je unaveny, ale když si obliknu podvazky a sexy košilku tak se nemůže udržet
přeji hodně štěstí, protože ti chlapi se fakt do nás vcítit neumí ![]()
@Petulina90
Ahojik, to teda neumi…me uz to nekdy nebavi…ten muj by zase kazdej den nekolikrat a to mu rikam, ze aspon obden at stihnou spermie uzrat…jaksi to porad nechape
![]()