Snažení leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
30.12.18 22:36

@Saja13, to znam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.12.18 22:38

@Nikulicka, ahojky.
Sla bych na gyndu. Tam se to rozlouskne. Nebyla jsi treba nemocna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.12.18 22:39

@timberr, ahojky.
Ja uz u ms ani nebrecim. Ted jsem v genetu a po injekci. Takze doufam, ze to vyjde.
Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.12.18 22:40

@Lucie.vod vůbec, zdravá jako rybka, ani rýmička nebyla :D práce stejná, nic nového. Doufáme v ovulaci na úplném konci a možnost zadaření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.12.18 22:41

@Nikulicka, tak to drzim palce. Ja doufam, ze to vyjde i u mne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 22:42

@Nikulicka ahoj tak to by mohlo vypadat nadějně :palec: :potlesk: takove zpozdeni, ale test uz by mel byt pozitivní a nebo si otěhotnela dyl :think: a co mas se zady? Ddj vědět jak test dopadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.12.18 22:45

@PetraF6 mám Bechtěrevovu chorobu, záněty po páteři, které časem kostnatí, takže ustavičná bolest. Sám doktor je zvědav, kdy vůbec otěhotním a jak to bude probíhat. Divné mi přijde to, že mi je opravdu pořád špatně, vysoká bazální teplota a ta brutální jakoby nafouklost, přitom nafoukla nejsem, jen se tak cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
30.12.18 23:05

Holky, nás tu už je :lol: Mně se teď teda stalo něco divného, jak jsem psala o tom kontryhelu, tak dnes jsem si udělala čaj od jiné značky, než normálně piju a teď jdu spát a na látkách se mi udělali normálně vodnaté puchýřky a trochu mně to teda vyděsilo. :lol: doufám, že na něj nebudu alergická, to by byla škoda, když se o něm říká, že je to takový zázrak! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
30.12.18 23:06

*lýtkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
30.12.18 23:09
@timberr píše:
Ahojte parto :lol: vy jste se tu uz rozsouply teda :lol: to bude v lednu // aby ne :srdce: ja se sem konecne premistuju z prosincovych. Jeste jsem se musela vybecet z prichodu dnesni MS a ozeleni letniho miminka :roll: ale uz je lip :) rychle jsem to tu prelouskala ale je nas tu moc tak se nejde hned orientovat. Mlade maminky moc zdravim, je vas tu krasny pocet. Taky mam 25 a 2 letaka. A kde mam partaka @Nana12 ? :lol: :* myslim je ztracena v davu :mrgreen: :* :*

Aaaale hovnajs ztracena v davu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja se orientuju moc dobre :mrgreen: . Ja su tady mezi vama stara rasple, tahne mi na tricet , tak si hraju na neviditelnou 😂.
@timberr ja se dokazu do tvyho pocitu zklamani vzit :roll: . Ale bude lip, ty to vis :hug: . Tvuj prcousek je tak malinkej oproti mymu 8 letakovi :lol: . Mas muj obdiv stejne,ze jdes do toho pri takovym prckovi :pankac: . Ale zase bide hodne fajn, ze bude mit sourozence ;) . To tenuj je jedinacek a je to zahul :zed: .
Mam ted timberko aktualne jiny problem. Jak jsem to ve ctvrtek dostala, mela jsem to hned bez spineni,proste sedis na zachode a chvíst kybl do zachodu, byla bolestiva dost a pokazde, me to boli jeste den a pak uz dobry, dneska uz jenom spinim, ale ty bolesti mam porad :roll: . Boli me celej spodek i v krizi a jde me to do trisel a ja nechapu proc. Po MS mam ulevu. Ale ted ne :( . Necitim se dobre. At je to cokoliv, doufam, ze se z toho vyspim. Snazit se budeme snad od zitra nebo od 1.12. Musim to chlapovi narovinu roct, ze se musime snazit aspon obden.
Aspon, ze se ti nasi muzicci trosku snazia prizpusobuji se nam co :lol: :hug: .Takze zlato moje tfuj tfuj tfuj a jdeme do toho a pul je hotovo :pankac: :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.12.18 00:09

@Nana12 Ale jaka stara raspla jdi ty :mrgreen: Ja beru jako utechu i to, ze uz od prviho dne ms muzu pocitat tehotenske dny, ze uz jsem vlasne zas v 1 tydnu :lol: jak magor no :mrgreen: tyjo ja chcu to druhe driv kvuli malemu no aby se doma nenudil a mel proste kamarada/ku. Jinak ja osobne bych brala ten vetsi rozdil vsema deseti :lol: mas uz co delat abys ho zabavila myslim co :lol: Covece tak to hledim, to se snad fakt zadarilo ale asi se to vajicko neudrzelo a ted to odazi ve velkem jak se to snad cisti nebo co 8o 8o Snad bude zitra lip 8o jojo ja uz se zas tesim jak mala holka, opravdu doufam ze to vyjde co nejdriv :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.12.18 00:51

@Nikulicka aha :think: to vim co je… Mam známého s touto nemoci :? A jednu známou a te na to přišli az po dvou dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.12.18 00:53

@timberr ahoj timberko :srdce: tak znovu a lépe :palec: ted se určitě zadari :hug: a ano je to tak… Uz si v 1 týdnu :palec: zatím JAKO tehotna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.12.18 01:03

@Nana12 taky jsem teda už stará rasple :think: :roll: taky mi tahne na 30 :pankac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.12.18 01:17

@PetraF6 Holky nechte si ty stare paky :mrgreen: Ahooj Peti :) jj jen jako zatim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí