Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikulicka, ahojky.
Sla bych na gyndu. Tam se to rozlouskne. Nebyla jsi treba nemocna?
@timberr, ahojky.
Ja uz u ms ani nebrecim. Ted jsem v genetu a po injekci. Takze doufam, ze to vyjde.
Drzim palce.
@Lucie.vod vůbec, zdravá jako rybka, ani rýmička nebyla
práce stejná, nic nového. Doufáme v ovulaci na úplném konci a možnost zadaření
@Nikulicka, tak to drzim palce. Ja doufam, ze to vyjde i u mne. ![]()
@Nikulicka ahoj tak to by mohlo vypadat nadějně
takove zpozdeni, ale test uz by mel byt pozitivní a nebo si otěhotnela dyl
a co mas se zady? Ddj vědět jak test dopadl
@PetraF6 mám Bechtěrevovu chorobu, záněty po páteři, které časem kostnatí, takže ustavičná bolest. Sám doktor je zvědav, kdy vůbec otěhotním a jak to bude probíhat. Divné mi přijde to, že mi je opravdu pořád špatně, vysoká bazální teplota a ta brutální jakoby nafouklost, přitom nafoukla nejsem, jen se tak cítím.
Holky, nás tu už je
Mně se teď teda stalo něco divného, jak jsem psala o tom kontryhelu, tak dnes jsem si udělala čaj od jiné značky, než normálně piju a teď jdu spát a na látkách se mi udělali normálně vodnaté puchýřky a trochu mně to teda vyděsilo.
doufám, že na něj nebudu alergická, to by byla škoda, když se o něm říká, že je to takový zázrak! ![]()
@timberr píše:
Ahojte partovy jste se tu uz rozsouply teda
to bude v lednu // aby ne
ja se sem konecne premistuju z prosincovych. Jeste jsem se musela vybecet z prichodu dnesni MS a ozeleni letniho miminka
ale uz je lip
rychle jsem to tu prelouskala ale je nas tu moc tak se nejde hned orientovat. Mlade maminky moc zdravim, je vas tu krasny pocet. Taky mam 25 a 2 letaka. A kde mam partaka @Nana12 ?
![]()
myslim je ztracena v davu
![]()
![]()
Aaaale hovnajs ztracena v davu
Ja se orientuju moc dobre
. Ja su tady mezi vama stara rasple, tahne mi na tricet , tak si hraju na neviditelnou 😂.
@timberr ja se dokazu do tvyho pocitu zklamani vzit
. Ale bude lip, ty to vis
. Tvuj prcousek je tak malinkej oproti mymu 8 letakovi
. Mas muj obdiv stejne,ze jdes do toho pri takovym prckovi
. Ale zase bide hodne fajn, ze bude mit sourozence
. To tenuj je jedinacek a je to zahul
.
Mam ted timberko aktualne jiny problem. Jak jsem to ve ctvrtek dostala, mela jsem to hned bez spineni,proste sedis na zachode a chvíst kybl do zachodu, byla bolestiva dost a pokazde, me to boli jeste den a pak uz dobry, dneska uz jenom spinim, ale ty bolesti mam porad
. Boli me celej spodek i v krizi a jde me to do trisel a ja nechapu proc. Po MS mam ulevu. Ale ted ne
. Necitim se dobre. At je to cokoliv, doufam, ze se z toho vyspim. Snazit se budeme snad od zitra nebo od 1.12. Musim to chlapovi narovinu roct, ze se musime snazit aspon obden.
Aspon, ze se ti nasi muzicci trosku snazia prizpusobuji se nam co
.Takze zlato moje tfuj tfuj tfuj a jdeme do toho a pul je hotovo
![]()
@Nana12 Ale jaka stara raspla jdi ty
Ja beru jako utechu i to, ze uz od prviho dne ms muzu pocitat tehotenske dny, ze uz jsem vlasne zas v 1 tydnu
jak magor no
tyjo ja chcu to druhe driv kvuli malemu no aby se doma nenudil a mel proste kamarada/ku. Jinak ja osobne bych brala ten vetsi rozdil vsema deseti
mas uz co delat abys ho zabavila myslim co
Covece tak to hledim, to se snad fakt zadarilo ale asi se to vajicko neudrzelo a ted to odazi ve velkem jak se to snad cisti nebo co
Snad bude zitra lip
jojo ja uz se zas tesim jak mala holka, opravdu doufam ze to vyjde co nejdriv
![]()
@Nikulicka aha
to vim co je… Mam známého s touto nemoci
A jednu známou a te na to přišli az po dvou dětech
@timberr ahoj timberko
tak znovu a lépe
ted se určitě zadari
a ano je to tak… Uz si v 1 týdnu
zatím JAKO tehotna ![]()
@PetraF6 Holky nechte si ty stare paky