Snažilky o druhé mimi 2015

3370
7.7.15 12:46

Snažilky o druhé mimi 2015

Ahoj, dovolila jsem si založit tohle téma, protože v jiných podobných už jsou jak to známe diskuse rozjeté a zapojit se je složité. Tak doufám, že tu najdu někoho, kdo je ve stejné situaci jako já a chce sdílet svoje pocity a tak :-)

Jednoho prcka z bývalého vztahu a manželství už mám. Jsou mu 2 roky :-) Teď se s novým přítelem snažíme 3. cyklus o naše společné miminko. On ještě žádné nemá.

Teď piju Kontryhel, beru listovku a z důvodu nepravidelného cyklu mi dr. nasadil Duphaston. V tomto cyklu jsem začala měřit BT, abych věděla, jak to mám s ovulací. Tak uvidíme :-)

A jak jste na tom vy? Jak dlouho se snažíte? Jaké máte zkušenosti s Kontryhelem a jinými preparáty na pomoc při snažení? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
verulicek
7.7.15 13:08

@Lisa21 ahoj, mám doma 15timěsíční a tento měsíc plánuju být těhotná :-D nedělám pro to nic, jen se snažím teď hodně pít a líp jíst (ovoce, zeleninu..) ale cykly mám pravidelné +/- den, testy ukazují spolehlivě i ovulaci už sedmý měsíc tak snad to klapne!

• Citovat
  • Upravit
3370
7.7.15 13:14

@verulicek Vy se snažíte už 7 měsíců, že testuješ ovulku? :-) Tak já mam kontryhel, protože mam nízkou sliznici a u 1. miminka se mi asi i díky němu povedlo otěhotnět, tenkrát hned 2. měsíc po SP :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
7.7.15 13:16

@verulicek A kdy plánuješ testování? Vždycky mi přijde doba od ovulace k ms naprosto nekonečná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.7.15 13:19

@Lisa21 testuju spíš pro zajímavost, abych viděla jestli ta ovulace je pravidelná a zda ji na sobě poznám..já testy mám doma pořád, mám jich hodně a taky prodávám. První dítko bylo na první pokus tak snad i to druhé vyjde hned. Ještě jsme se snažením nezačali (nechráníme se, ale většinou vím kdy mám ty plodné dny)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
7.7.15 13:20

@Lisa21 jinak kontryhel jsem při prvním pila jak jsem vysadila antikoncepci..teď neberu tak ho nepiju ale moc mi chutnal to joo :)

• Citovat
  • Upravit
3370
7.7.15 13:24

@verulicek A kdy jsi měla ovulaci? Podle dr. ji moje tělo nějak urychluje prej :D no.. tenjle měsíc to bylo už 11DC. Tak brzy jsem jí nikdy neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
7.7.15 13:26

@Lisa21 většinou mám pozitivní test 13.DC ale naposled to bylo už 12.DC :think:

• Citovat
  • Upravit
samurajka
7.7.15 13:28

Ahoj, taky plánuju tento měsíc otěhotnět. :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.07.15 v 07:07

• Citovat
  • Upravit
1247
7.7.15 13:34

Ahoj holky zatím tedy jen plánují ale kolem září bychom se chtěli začít snažit. Prvnímu peckou je ten 14.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
7.7.15 13:42

Ahoj holky, taky patřím k červencovým snažilkám a to druhý cyklus. Užívám akorát Femibion, BT neměřím, ani nepoužívám ovulační testy. Kontryhel jsem pít přestala po 4 měsících- chtěla jsem jen upravit menstruaci, ale byl na mě moc silný či co, protože mi menstruace trvala max 3 dny a byla slabá. Prvního synka - 19 měsíčního ještě kojím, tak snad nebudu muset kojení ukončit. No uvidíme… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
samurajka
7.7.15 13:44

.

Příspěvek upraven 09.01.18 v 16:11

• Citovat
  • Upravit
verulicek
7.7.15 13:48

@samurajka většinou 25. MS tak 3 dny + jeden slabounký. Začala mi 8 měsíců po porodu, 3 měsíce na to se mi malá sama odstavila, takže jsem kojila do jejích 11ti. Snad to tedy půjde hned :-)

• Citovat
  • Upravit
3370
7.7.15 14:09

Já kojila 13 měsíců :-) Kdy mi přišla po porodu ms už opravdu netušim.. :-) Cykly jsem měla někdy 33, někdy 26, někdy 23 dní.. bylo to opravdu hodně různý :-) snad mi to Duphaston srovná. Před prvnim mimčem jsem měla ovulaci 20DC. Teď 11DC což je docela rozdíl, ale tak s tim jsem počítala :-) Tenhle měsíc jsem měla ovulaci 1.7. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.15 14:27

Ahoj holky, mám holčičku 19měsíců a stále kojím, ale teď už přes den tolik nechce. 2. června jsem měla první menstruaci, teď zatím stále nic. Test jsem zkusila, ale nic, těhu nejsem. Tak snad se nám povede. Hezký den. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí