Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Nejprve velká gratulace vám, kterým se už zadařilo
. Máme doma holčičku, které jsou 2 roky. Začínáme se pomalu snažit o druhé mimčo, zatím mám ale nepravidelný cyklus po vysazení antikoncepce. První měsíc přišla MS po 34.dnech, teď ta druhá po 31.Takže zatím nemám ani nějak přehled o ovulaci, asi začnu měřit bazální teplotu. Tak snad se nám všem ostatním brzy zadaří, držím všem palečky ![]()
Holky ja už jsem blázen. Od patku porad nic. Test negativní ale jsem vztekla a mam natekle prsa plne nabehlych žil. Nevim do kdy mam cekat ze to dostanu nebo to ukáže test
Vydrž do pátka a zkus test znovu, vypadá to hodně nadějně, Budu držet palce ![]()
@LucíkT u nás je to dané přítelovou nemocí.. teď ho čeká spousta vyšetření a pobyty v nemocnici… ![]()
@karolon Tak zkus zajít na krev jako samoplátce, výsledek budeš mít během několika hodin.
@Ajka.vl jestli to zítra nedostanu tak zajdu na krev. Test byl dnes opět negativní.
@karolon To je stejně strašně zvláštní. Jsem zvědavá, jak dopadneš.
@Ajka.vl ja mela ovulaci 23den cyklu. Ale už tomu nerozumím. V úterý jdu k doktorovi tak uvidíme jak dopadnu. Ale prsa mam natekle ale to mam i pred ms.
Karolon a jak je to tedy teď dlouho co jsi měla dostat MS? já měla při prvním těhu test pozitivní až po 10 dnech po termínu MS.
@monulkaII a ten 10ty den jsi mela už silnou carku nebo jen slabou? Ja už nevim co si myslet. I když ovu byla pozdě tak je to divne.
@karolon silnou, hodně silnou, až mě to překvapilo
počkala bych ještě tak 2-3 dny a kdyby pořád nic, tak bych zkusila tu krev.
@karolon znám i holčinu, která měla test pozitivní až po 14 dnech. ![]()