Snažilky od 1-2/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16245
10.2.11 12:05

Ahoj holky.

Majdasi, pekne te vitam mezi nama. My jsme s manzelem svoji od rijna 2010 a taky uz mi ty hodinky vesele tikaji. Pristi mesic mi bude 29.

Nakonec jsme z posledniho platicka vybrala jen dva prasky a uz jsme se rozhodli s manzelem, ze ho dobirat nebudu. Vypadato, ze by manzel mohl dostat praci v CR od rijna. Docela me to vydesilo. Snad se nam teda zadari co nejdrive, abych se snim pak mohla vratit a nastoupi rovnou na rodicak. Jinak si nedokazu prestavit ze bych byla na konci tehu sama v zahranici :-? No uvidime.
Taky jsem myslela, ze na to nebudeme myslet. Ze nam je jedno jestli se zadari tento mesic nebo az za pul roku, ale ted na to myslim stale. Mam i nocni mury :-P Taky bych potrebovala nejakou radu jak na to nemyslet..
Dneska si zajdu koupit Pregnacare His and Her.. tak uvidime. Nemate nektera s nimi zkusenost? Nejsem si jista jestli jsou k dostani i v CR.
 http://www.boots.com/…ets_1036364/

pa Hanca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.2.11 10:15

ahojte holky, máme tady po víkendu tak nějak moc ticho. Jak jste se měly? Já jsem úplně K.O., celý víkend jsme malovali, takže docela fuška. Dnes mi skončila MS, takže se můžeme snažit :-) . Budu se těšit na pokec a že se nám to tady snad rozjede… Zatím páček a hezký den, Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.2.11 10:29

Tak to my meli vikend flakaci a nic nedelaci :lol: :lol: Docela jsem si ho uzila. Navic mam pravdepodobne ovulaci, tak uvidime zda se zadarilo :-D. Ale necekam, ze se zadari tak rychle po vysazeni antikoncepce. Navic jsem jeste na konci ledna dobirala ATB.
Jake mate plany na dnesni vecer, holky? Me se moc ven nechce, tak asi udelam memu milackovi palacinky se slehackou a nejake ty jednotlamky,svicky… :srdce: :srdce:
Tak pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.2.11 10:37
a kdy jsi vysadila?
hanapospis píše:
Tak to my meli vikend flakaci a nic nedelaci :lol: :lol: Docela jsem si ho uzila. Navic mam pravdepodobne ovulaci, tak uvidime zda se zadarilo :-D. Ale necekam, ze se zadari tak rychle po vysazeni antikoncepce. Navic jsem jeste na konci ledna dobirala ATB.
Jake mate plany na dnesni vecer, holky? Me se moc ven nechce, tak asi udelam memu milackovi palacinky se slehackou a nejake ty jednotlamky,svicky… :srdce: :srdce:
Tak pekny den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.2.11 11:04

posledni pilulku jsem si vzala 26.1. 29.1 se dostavila menstruace a v te dobe jsem brala i tyden ATB. Takze tento mesic je prvni snazeni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.2.11 11:26

tak to jsme na tom stejně, já jsem poslední dobrala 13.1. a od tý doby si nedáváme pozor, ale dneska mi skončila menstruace, takže se zjevně zázrak první měsíc nekonal :-) a můžeme se snažit dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.2.11 11:37

Tak to se muzeme navzajem podporovat a drzet si palecky! Ja bych mela menstruaci dostat za 14dni tak uvidime. Ale prasky jsem brala temer 9let,tak uvidime jestli se moje zhuntovane telicko nastartuje hned nebo to bude nejakou dobu trvat :lol: .
Jsem v uplnej novacek, tak procitam ruzne diskuze.Registrovala jsem se na www.womenzone.cz, je tam krasny mesntruacni a ovulacni kalendar. Vypocita ti to predpokladanou menstruaci i plodne dny :-D.. mozna zacnu i merit tu bazalni teplotu. Vse se tam da pekne zaznamenat!
Tak drzim palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.2.11 11:45

Tak super, podporovat se rozhodně můžeme, to budu ráda, taky jsem brala prášky pěkně dlouho…12 let s jednou rok a půl dlouhou přestávkou, tak uvidíme.
Jsem též úplný nováček, tak zatím tak pokukuju.
S měřením bazální teploty chci ještě vydržet a neplašit hnedka od začátku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
14.2.11 13:46

Ahoj holky já to mám za 3dny dostat tak doufám,že nepřijde.Dělala jsem si OVU test a snad jsme se trefili do plodných dnů:)… :roll: …ale nevim :nevim: Při prvním bobánkovi nám to vyšlo hned po 2ou měsících a teď se vajíčko ne a ne ubytovat!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
14.2.11 14:25

Ahoj Nuget, tak držím palce :-) …chce to vydržať. Já tedy ještě žádného sviště nemám, ale už se těším, až se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
15.2.11 13:28

ahoj holky,
Od vcerejsiho vecera me chytaji takove male krece v podbrisku a picha me na leve strane. Ani jsem nemohla v noci poradne spat, protoze jsem zvykla spat na brisku :lol: Uz asi zacinam byt paranoidni. Myslite, ze by se mohlo zadarit hned po vysazeni prasku? Navic kdyz jsem pri posledni menstruaci brala ATB? Do dalsi mam jeste 14dni. Tak hold budu muset pockat…
Jinak preji vsem krasny den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.2.11 16:11

Ahojky,
jsem tu nová.
Začínáme se snažit o miminko. Mě je 25 let a přítelovi 33.
Miminko si přejeme oba. Chtěla bych se zeptat, zda existují nějaké preparáty, které by tomu snažení pomohli např. čaje, vitamíny atd. Moc děkuji za odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
15.2.11 16:19

Ahoj Kikinko já osobně beru Calibrum Babyplan jsou to vitamíny,které obsahuji i kys. listovou .Nebo můžeš začít jen s kys. listovou tu koupíš volně v lékárně.Při prvním těhu jsem brala jen tu.:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.2.11 16:30

Děkuji Ti za odpověď! :-)
A existuje i něco, co podporuje plodnost?? Mám nepravidelnou menstruaci 28-45dní, mám velký rozestup, tudíž vůbec netuším, kdy mám či nemám plodné dny :-( … Doktor mi řekl, ať to nejdříve zkusíme, že mě prý hned nebude cpát hormonama, tak nevím :-o …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
15.2.11 16:41

Ahoj Kikinko, zkus Femibion 800. Moje sestra ho brala pro upravu cyklu. Melo ho po nem docela krasne pravidelny. Ja ho taky chtela brat, ale bohuzel tady neni k sehnani, tak beru Pregnacare his and hers.

http://www.femibion.cz/…emibion-800/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital