Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Modlitba za početí dítěte
Drahý Bože,máme na rozdávání spoustu lásky a chtěli bychom se o ni podělit s děťátkem. Žádáme Tebe i anděly, abyste nám pomohli s početím. Prosíme, pošlete do našeho života jednu z vašich nejzářivějších a nejšťastnějších duší a umožněte této bytosti, aby se stala naším dítětem. Děkujeme
krasna modlitbicka ![]()
a ked sa uz zadari, tak su modlitby k sv. Gerardovi za uspesne zvladnutie tehu..
nam teda pomohli a dodali mi pokoj pri mojom hysterceni..
ak nevadi, tiez by som trosku prispela, i ked nie modlitbou, ale textom, ktory mi napisala kamaratka a bol mi velkou inspiraciou pri snazeni.
Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
soldi píše:
ak nevadi, tiez by som trosku prispela, i ked nie modlitbou, ale textom, ktory mi napisala kamaratka a bol mi velkou inspiraciou pri snazeni.Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
Krásný ![]()
soldi píše:
ak nevadi, tiez by som trosku prispela, i ked nie modlitbou, ale textom, ktory mi napisala kamaratka a bol mi velkou inspiraciou pri snazeni.Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.
Opravdu krásné!!! Jdu si uklidit uklidnit se a uvařit
asi na tom něco bude
![]()
Héra
božská ochránkyně manželství a ochránkyně rodiček
kontryhel
Každý den jeden šálek bylinného čaje pijte po dobu dvou měsíců. Vyhněte se jakémukoliv alkoholu. Pijte značné množství vody. V době plodných dnů po očistě zapalte bílou svíci a nechejte ať měsíční paprsky prostoupí celým vaším tělem. Zkuste si představit, že jste naplněna jeho stříbrnou září od hlavy až k patě. Koupejte se v jeho plodné energii. Vyberte si symbol své plodnosti a soustřeďte se na něj, pozorujte jej jak se probouzí a je schopný života. Apelujte na mateřskou stránku bohyně plodnosti :
Matko, volám Tě nyní, přijď,
přijď a přines sebou ducha mého dítěte,
splň mé přání,
a já jej zasvětím Bohyni Moudrosti
Pomohla vám motlitba k dítěti? Někde jsem četla, že dítě si vybírá rodiče? Nevysvětlil by mi to někdo? Děkuju.
@Anonymní píše:
Pomohla vám motlitba k dítěti? Někde jsem četla, že dítě si vybírá rodiče? Nevysvětlil by mi to někdo? Děkuju.
To že si dítě vybírá rodiče jednoduše znamená, že ta malá dušička se sama rozhodně, že ty budeš její rodič. Občas stačí víra (ne jen v Boha, ale v cokoli). Sice mi tady asi hodně lidí napíše, že jsem blázen ale… Pokud chceš, ab yti nějaká vyšší moc dopomohla k dítěti, tak si můžeš pustit film The Secret, nebo si něco najít o jednom léčiteli, který žil v minulém století a údajně i po smrti pomáhá. (Bruno Gröning).