Modlitba za početí dítěte

6169
12.12.10 14:43

Drahý Bože,máme na rozdávání spoustu lásky a chtěli bychom se o ni podělit s děťátkem. Žádáme Tebe i anděly, abyste nám pomohli s početím. Prosíme, pošlete do našeho života jednu z vašich nejzářivějších a nejšťastnějších duší a umožněte této bytosti, aby se stala naším dítětem. Děkujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6169
12.12.10 14:45

…prostě jsem neodolala a musela vám to sem dát… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.12.10 14:53

krasna modlitbicka :hug:
a ked sa uz zadari, tak su modlitby k sv. Gerardovi za uspesne zvladnutie tehu..
nam teda pomohli a dodali mi pokoj pri mojom hysterceni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
12.12.10 16:03

ak nevadi, tiez by som trosku prispela, i ked nie modlitbou, ale textom, ktory mi napisala kamaratka a bol mi velkou inspiraciou pri snazeni.

Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
12.12.10 17:23

Krásný :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
12.12.10 17:23

SOLDI fakt moc hezké :-P takové nenásilné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.12.10 17:27

Jojo, moc pěkné a trefné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.12.10 19:13

tak to je krása :palec: jen tak dál v pozitivních věcech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.12.10 19:29
soldi píše:
ak nevadi, tiez by som trosku prispela, i ked nie modlitbou, ale textom, ktory mi napisala kamaratka a bol mi velkou inspiraciou pri snazeni.Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.

Krásný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
13.12.10 22:44
soldi píše:
ak nevadi, tiez by som trosku prispela, i ked nie modlitbou, ale textom, ktory mi napisala kamaratka a bol mi velkou inspiraciou pri snazeni.Predstav si otehotnenie ako hosťa do domu. Tak ty toho hosťa nemôžeš násilím nútiť, aby k tebe domov prišiel, nemôžeš ho uniesť a zavrieť u teba doma, nemôžeš ho tahať za rukáv alebo ho oklamať. Čo môžeš urobiť, je upratať, začať variť niečo voňavé, nechať poodchýlené dvere a žiť svoj život. Ani sa nenazdáš a hosť príde sám od seba a bude sa u teba cítiť dobre.

Opravdu krásné!!! Jdu si uklidit uklidnit se a uvařit :lol: asi na tom něco bude :lol: :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
13.2.11 22:36

Héra

• rituál plodnosti

božská ochránkyně manželství a ochránkyně rodiček
kontryhel
Každý den jeden šálek bylinného čaje pijte po dobu dvou měsíců. Vyhněte se jakémukoliv alkoholu. Pijte značné množství vody. V době plodných dnů po očistě zapalte bílou svíci a nechejte ať měsíční paprsky prostoupí celým vaším tělem. Zkuste si představit, že jste naplněna jeho stříbrnou září od hlavy až k patě. Koupejte se v jeho plodné energii. Vyberte si symbol své plodnosti a soustřeďte se na něj, pozorujte jej jak se probouzí a je schopný života. Apelujte na mateřskou stránku bohyně plodnosti :

Matko, volám Tě nyní, přijď,
přijď a přines sebou ducha mého dítěte,
splň mé přání,
a já jej zasvětím Bohyni Moudrosti

• Citovat
  • Upravit
382
14.2.11 09:42

jj veľmi pekné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gracianka
20.4.16 20:18

Holky, moc díky, až mám slzy v očích.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.21 20:49

Pomohla vám motlitba k dítěti? Někde jsem četla, že dítě si vybírá rodiče? Nevysvětlil by mi to někdo? Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
1735
18.7.21 20:57
@Anonymní píše:
Pomohla vám motlitba k dítěti? Někde jsem četla, že dítě si vybírá rodiče? Nevysvětlil by mi to někdo? Děkuju.

To že si dítě vybírá rodiče jednoduše znamená, že ta malá dušička se sama rozhodně, že ty budeš její rodič. Občas stačí víra (ne jen v Boha, ale v cokoli). Sice mi tady asi hodně lidí napíše, že jsem blázen ale… Pokud chceš, ab yti nějaká vyšší moc dopomohla k dítěti, tak si můžeš pustit film The Secret, nebo si něco najít o jednom léčiteli, který žil v minulém století a údajně i po smrti pomáhá. (Bruno Gröning).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí