Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A plno holek se modlí, aby těhotné nebyly, ale ty často vyslyšeny nejsou.
Hele já jsem věřící, ale zároveň k tomuto strašně skeptická.
@eva valoi Já sice věřící nejsem, ale nikdy jsem nepochopila, jak se někdo může modlit za něco, co nechce, to přeci postrádá jakýkoli smysl, ne? Jinak omlouvám se za odkloneni od tématu, jen jsi narazila na něco, co mě zaujalo. ![]()
Vis co pomaha me? Napsat si na kousek toaletaku nebo ubrousku svoje prani i s datem, kdy jsem to psala. A vlozim si to do penezenky. A vzdy na to myslim, ze tam to prani je, je porad semnou a tak. Udelala jsem to dvakrat a do puntiku se to splnilo. Ted tam mam uz treti a zatim cekam
mozna je to blbost, ale ja na to svoje verim
Já jsem v tomhle celkem fatalistka. Jestli dítě máš mít, tak ho dřív nebo později mít budeš. Jestli ti souzené není, ani tisíc modliteb, rituálů a doktorů ti nepomůže. ![]()
@Anonymní píše:
Pomohla vám motlitba k dítěti? Někde jsem četla, že dítě si vybírá rodiče? Nevysvětlil by mi to někdo? Děkuju.
Tohle je velmi složité téma. Mně modlitby pomohly, protože jsem pro to taky něco dělala. Hledala jsem pomoc a našla. Věřila jsem své intuici, nenechala jsem se nikým odradit. Nedá se to takto vše napsat stručně. Když budeš stát přede dveřmi marketu na místě, budeš se modlit, afirmovat a já nevím, co ještě, dveře zůstanou zavřené. Teprve když uděláš krok vpřed, dveře zareagují a otevřou se. Když budeš chtít, tak mi napiš SZ.