Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj přidej se knám do stále diskuze. Zatím řešíme jen normální život a od ledna se začínáme snažit. Je to diskuze Plánujeme mimi v roce 2011 ![]()
Děkuju Lady, vyhovuje mi, že máte uzavřenou diskuzi, více soukromí, požádala jsem o vstup ![]()
Takže jestli mě tam přijmete a bude se chtít některá další přidat, tak se sejdeme tam ![]()
A já se zrovna chtěla přidat.. nějak jsem tu zatím nenarazila na pro mě vhodnou diskuzi.. taky jsem po ZT, teď zrovna byla hodně opožděná ms, takže myslím že tam už taky něco bylo jen se tomu nechtělo zůstat.. všude jsou holky už zajetý..
Moni, já zkusím přemluvit holky z uzavřené diskuze, kde jsme všechny prošly ZT, abychom tě mohly vzít k nám ![]()
Ahoj ,můžu se k vám přidat?:)V září jsem byla na revizi po ZT a měli jsme mít cca 3měs pauzu.Konečně se chceme opět věnovat tvorbě mimíska Tak nám všem držím pěsti ![]()
ahoj holky,
Ja bych se k vam taky pridala. Vcera jsem zacala brat posledni platicko prasku. A od pristiho mesice se zacneme snazit. Uz se mocinko moc tesim. Snad se do pul roka zadari. Nepospichame na to hned do mesice, ale snad nebudeme cekat moc dlouho
Vsem drzim palecky!
Ahoj:)vypadá to tak,že jsme tu asi už sami:)Holky jsou dle předchozí diskuze možná jinde:(Já sem občas nakoukla a byla jsem dlouho poslední příspěvek:)tak třeba se rozjedem:) ![]()
Ahoj,
tak ja jsme se uz taky prihlasila. Jsem tu nova, tak treba se tato diskuze rozjede. Nam je s manzelem oboum 28roku (me za mesic 29).Dohodli jsem se, ze dobereme posledni platicko a pak tomu nechame volny prubeh. Zijeme ted v zahranici a nas navrat do rodne zemicky se bude odvijet podle naseho uspechu snazeni.
Bylo mi receno ze po vysazeni prasku nemusime cekat tzv. ocistovat telo tak uvidime.Beru nizkohormonalni prasky, tak by to snad nemel byt problem. Premyslim, zda si koupit nejaky ten doplnek stravy jako treba kyselinu listovou nebo tak. Kamaradka mi doporucuje Femibion. pa
Dobré ráno
Já jsen začala brát Calibrum Babyplan - obsahuje „údajně“ i kyselinu listovou,která se lépe vstřebává ,ale asi všechny podpůrné vitamíny at se jmenujou jak se jmenujou jsou dobréééé.
Ahoj holky, ráda bych se taky přidala do diskuze. V roce 2010 jsme měli svatbu po 8 letém vztahu. Od loňského jara mám vysazené prášky, které jsem brala si 10 let. No nyní přichází doba kdy mám úplně šílené biologické hodiny. To víte v létě mi bude 30 tak nejvyšší čas. Opravdu na ostro to zkoušíme teprve od prosince a já si říkám, že se na to nebudu tak upínat,ale tak moc už chci miminko, že už z toho blbnu. Máte nějakou radu, jak na otěhotnění nemyslet ? ![]()
ahojte všem, jsem tu také nová, tak se hlásím do grupy
. Vysadila jsem prášky a necháváme tomu s manželem volný průběh, ale musím říct, že už se těším, až se zadaří…biologický hodiny to je teda věc…
Ahoj holky, ráda bych pokecala s někým, kdo se na snažení teprve chystá. Diskuzí je tu hodně, ale spousta jich je rozjetých, takže bych se nechytala a chci začít s někým od začátku. V listopadu jsem prodělala zamlklé těhotenství, po nucené pauze se chceme zase na přelomu ledna/února snažit o miminko, záleží na tom, jak rychlá bude druhá MS