Snažilky od ledna 2012

84
7.11.11 21:42

Snažilky od ledna 2012

Ahoj, našlo by se zde pár holek, které zatím uvažují o tom, že by od ledna patřily mezi šnažilky ať už o první nebo druhé, třetí … miminko?
Zítra bych měla brát první pilulku z dalšího plátíčko antikoncepce ale už je beru skoro 2,5 roku po porodu, máme doma 29.měsíční krásnou zdravou holčičku a rozhodli jsme se s manželem, že už zítra nebudu začínat s dalším braním HA, skončila jsem, budeme čekat jestli dojde MS začátkem prosince,protože jsem s MS měla problémy i před prvním otěhotněním, brala jsem před tím 10 let bez přestávky HA tak doufám, že se to porodem uparvilo a ted MS dorazí sama :-), budeme si do ledna dávat pozor a jestli dorazí MS 2× po sobě sama tak na to s tátou vlítnem :hug:
Byla bych ráda kdyby se našla ještě nějaká snažilka aby nám to rychleji utíkalo a mohly jsme si předávat skušenosti a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.11.11 21:46

Nechtěla bys založit soukromou diskuzi s tím, že by nové snažilky napsaly sem o přidání a pak by dostaly pozvánku? Nějak se mi to nechce psát veřejně…

• Citovat
  • Upravit
84
7.11.11 21:54

Ahoj no jo jenže já nevím jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
7.11.11 21:56

já zde byla před 3 mi roky taky jako snažilka a ted sjem se přihlásila pod jiným jménem už jsem tu více jak dva roky nebyla tak se taky přihlaš pod jiným jménem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.11 22:03

Nebudu se znova registrovat, skupinu založím a pošluti pozvánku, dobře?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.11 22:09

Skupina založena, pokud se bude někdo chtít přidat, napiště sem, pošlu vám pozvánku!

• Citovat
  • Upravit
84
8.11.11 16:00

Ahoj tak prosím pošli pozvánku … a těším se na další snažilky snad nás bude víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 21:00

https://www.emimino.cz/…barna-86909/?… napište žádost o členství, to bude jednodušší, ať to tu nemusím denně kontrolovat :-)

• Citovat
  • Upravit
2591
9.11.11 09:27

Ahoj holky :-) Můžu se k vám taky přidat? Sice jsem začala přispívat do snažilek listopad, ale po včerejší debatě s přítelem jsme se dohodli, že ještě chvíli počkáme a začneme se snažit od ledna. Doma máme 2,5 letého synka a v dubnu bude svatba. Anti jsem dobrala v říjnu, takže snad v prosinci přijde menses tak jak má a v lednu hurá na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí