Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím! ![]()
Tak od ledna se s přítelem začínáme snažit na miminku, je to takové novoroční předsevzetí a na další Vánoce už snad bude s námi ![]()
Kdo se taky bude snažit? ![]()
My se teď snažíme od prosince, ale vzhledem k mým zkušenostem jsem plodné dny promrhala zánětem průdušek…tak asi až od ledna ![]()
Taky se přidám pokud můžu. My sme se začali snažit od 18.12 a právě dnešním dnem je ovulace, tak se snad zadaří..Jsem po laparce cysty a k tomu endometriozu, tak doufam že to tentokrát výjde ![]()
Moc držim palce ač nemám potuchy co to všechno je
kolik ti je? i tobě kate92?
Tak ržím palce, ať vám to vyjde. Snad se sejdem v diskuzi Termín porodu podzim 2013
![]()
@Measmille To bylo na mě? Jestli ano tak:endometrioza-jsou to srůsty a způsobuje neplodnost no a je mi 19
Jáj…tak to je dost nepříjemný..doufám, že se zadaří fakt držim moc palce
jedna moje kamarádka měla něco podobnýho asi…ale po zanedbaným slepým střevu…a moc se jí nedaří…ale vy jste ještě mlaďounké tak to půjde v pohodě
(je mi 31)
A propo jsem velice překvapená, že je tady hodně takto starých - pardon mladých!! snažících se děvčat…v mém okolí je to spíš na opak… mám hodně kamarádek co je jim tak kolem 33 a ještě nemají ani jedno…a pravda ani moc o dětech neuvažují..
Děkuji, Vám taky přeji ať se zadaří a třeba příští měsíc se setkáme někde v diskuzi pro těhotné
![]()
To je taky fakt. Ještě se zeptám berete nějaké doplňky stravy jako např. kys. listovou?
S přítelem se taky snažíme od listopadu…podle testu teď byla OVU o vánocích…no tak uvidíme… ![]()
Kyselinu listovou je prý dobré užívat už při plánování, tak utíkám hned zítra do lékárny ![]()
Byla bych ráda, kdyby to vyšlo co nejdřív..ale kdo ne že? Doktor dělá bububu pořád…něco podobného jak „Sabrousek“ pořád se mi dělají cysty, endometrioza atd…a už taky nejsem nejmladší…
(29)
Hele teď si vzpomínám…u prvního díťátka jsem taky měla cystu na vejcovodu-nebo vaječníku..prostě někde tam (dr to diktovala sestře do záznamu)..a když jsem čekala druhýho tak při ultrazvuku dr už nehlásila nic…je možný, že by tím prvním porodem tak nějak ta cysta zmizla? - každopádně moje dr. je moc hodná a nestraší mě kde čím…
RAD. J: jé to je hezký, že je tu i někdo starší ![]()
Mi se taky už snažímě měla jsme zamlklý tak snad se brzo podaří ovulka bude po novým roce a je mi 30