Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu diskuze. Znáte nějakou babskou radu, nebo tip od dr.jak podpořit uhnízdění embrya? Nebo alespoň jak podpořit jeho udržení po uhnízdění? Tonoucí se stébla chytá ![]()
@Aldamor
rozhodne da
- kyselinou listovou, vitaminem E a taky grepama, ktere zlepsuji sliznici pro uhnizdeni ![]()
drzim palce ![]()
@Aldamor
nemas vubec zac. jeste pridavam odkaz na jonasovu metodu- vypocet plodnych dnu podle postaveni planet- ja delala vse co jsem ti napsala a vyslo to napoprve ![]()
http://najdise.cz/…etoda-poceti
@Papia mamka podle jonáše otěhotněla, zkoušela jsem to taky ale s ovulací se mi to míjelo o 10 dní
teď jsem 3dpo, tak proto hledám, čím bych pomohla mrněti se přiklíštit a nepustit
a vyšlo ti podle jonáše pohlaví? Mamce tenkrát ano ![]()
Před ovulací se má pít grepový juice pro lepší sliznici, sexovat v době ovulace a po sexu držet nohy ve vzduchu nebo alespoň půl hoďky ležet a taky „prstíková metoda“
a když se teda snad zadaří tak pro uhnízdění se má pít ananasový juice ![]()
Jeste je myslim dulezite prokrveni sliznice, to znamena NELEZET ale pekne pomalu se pohybovat. Kazdy den prochazku aspon na hodinku… preju hodne moc stesticka ![]()
@Ivíííí ležet po tom vydržím i hodinu, ani kaplaka nazmar
o tom ananasu jsem někde četla, tak zítra vyrazím jak pro grepy tak ananasy
@superandrysek to chodím naštěstí každý den s kamarádkou s kočárkem ![]()
@Aldamor
jinak jeste z leku se kdyztak zeptej doktorky na Duphaston, ten je na kvalitnejsi vystelku a Utrogestan, coz je zensky hormon ktery telo produkuje samo ale timto ho muzes jeste dodat ![]()
Jinak je dobré brát vitamín E-jak přítel tak i ty, pij kontryhelový čaj, ber kyselinu listovou, a pak je taky na výběr Femigard nebo Gynex (zadej do vyhledávače a dozvíš se víc)
a take existuji lubrigační gely přátelské ke spermiím podporující těhu..
@Aldamor píše:
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu diskuze. Znáte nějakou babskou radu, nebo tip od dr.jak podpořit uhnízdění embrya? Nebo alespoň jak podpořit jeho udržení po uhnízdění? Tonoucí se stébla chytá
U nas pomohla akupunktura, jiz pred samotnym IVF jsem mesic chodila na akupunkturu, nejvhodnejsi je v den transferu a samozrejme i po te. Jinak i Prednison pomaha a chrani a samozrejme nezbytne vyvazena strava, vitaminy apod.
@Aldamor píše:
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu diskuze. Znáte nějakou babskou radu, nebo tip od dr.jak podpořit uhnízdění embrya? Nebo alespoň jak podpořit jeho udržení po uhnízdění? Tonoucí se stébla chytá
A take cviky na prokrveni sliznice, ktere odstranuji spazmy a prokrvuji, takze rozhodne Mojzisova metoda, joga.
Ahoj, mam dobre zkusenosti s Prednisonem (5mg) - do 16tt a Utrogestanem - do 12tt. Pozadej sveho dr. o recepty.
Děkuju všem za příspěvky, tak doufám že ty // najdu co nejdřív ![]()