Dá se nějak podpořit uhnízdění vajíček?

241
25.12.12 15:53

Dá se nějak podpořit uhnízdění vaj

Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu diskuze. Znáte nějakou babskou radu, nebo tip od dr.jak podpořit uhnízdění embrya? Nebo alespoň jak podpořit jeho udržení po uhnízdění? Tonoucí se stébla chytá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
25.12.12 16:00

Pochybuji, ze se necim da ovlivnit.

• Citovat
  • Upravit
Papia
25.12.12 16:07

@Aldamor
rozhodne da ;) - kyselinou listovou, vitaminem E a taky grepama, ktere zlepsuji sliznici pro uhnizdeni :palec:
drzim palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
241
25.12.12 16:09

@Papia děkujů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papia
25.12.12 16:12

@Aldamor
nemas vubec zac. jeste pridavam odkaz na jonasovu metodu- vypocet plodnych dnu podle postaveni planet- ja delala vse co jsem ti napsala a vyslo to napoprve :palec:
 http://najdise.cz/…etoda-poceti

• Citovat
  • Upravit
241
25.12.12 16:18

@Papia mamka podle jonáše otěhotněla, zkoušela jsem to taky ale s ovulací se mi to míjelo o 10 dní :D teď jsem 3dpo, tak proto hledám, čím bych pomohla mrněti se přiklíštit a nepustit :) a vyšlo ti podle jonáše pohlaví? Mamce tenkrát ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.12.12 16:59

Před ovulací se má pít grepový juice pro lepší sliznici, sexovat v době ovulace a po sexu držet nohy ve vzduchu nebo alespoň půl hoďky ležet a taky „prstíková metoda“ :) a když se teda snad zadaří tak pro uhnízdění se má pít ananasový juice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
25.12.12 17:05

Jeste je myslim dulezite prokrveni sliznice, to znamena NELEZET ale pekne pomalu se pohybovat. Kazdy den prochazku aspon na hodinku… preju hodne moc stesticka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
25.12.12 17:15

@Ivíííí ležet po tom vydržím i hodinu, ani kaplaka nazmar :D o tom ananasu jsem někde četla, tak zítra vyrazím jak pro grepy tak ananasy :D @superandrysek to chodím naštěstí každý den s kamarádkou s kočárkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
25.12.12 17:18

@Aldamor :lol: jinak jeste z leku se kdyztak zeptej doktorky na Duphaston, ten je na kvalitnejsi vystelku a Utrogestan, coz je zensky hormon ktery telo produkuje samo ale timto ho muzes jeste dodat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.12.12 17:23

Aldamor

Jinak je dobré brát vitamín E-jak přítel tak i ty, pij kontryhelový čaj, ber kyselinu listovou, a pak je taky na výběr Femigard nebo Gynex (zadej do vyhledávače a dozvíš se víc) ;) a take existuji lubrigační gely přátelské ke spermiím podporující těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.12.12 17:33
@Aldamor píše:
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu diskuze. Znáte nějakou babskou radu, nebo tip od dr.jak podpořit uhnízdění embrya? Nebo alespoň jak podpořit jeho udržení po uhnízdění? Tonoucí se stébla chytá :D

U nas pomohla akupunktura, jiz pred samotnym IVF jsem mesic chodila na akupunkturu, nejvhodnejsi je v den transferu a samozrejme i po te. Jinak i Prednison pomaha a chrani a samozrejme nezbytne vyvazena strava, vitaminy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.12.12 17:37
@Aldamor píše:
Ahoj holky, můj dotaz je už v názvu diskuze. Znáte nějakou babskou radu, nebo tip od dr.jak podpořit uhnízdění embrya? Nebo alespoň jak podpořit jeho udržení po uhnízdění? Tonoucí se stébla chytá :D

A take cviky na prokrveni sliznice, ktere odstranuji spazmy a prokrvuji, takze rozhodne Mojzisova metoda, joga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
25.12.12 17:41

Ahoj, mam dobre zkusenosti s Prednisonem (5mg) - do 16tt a Utrogestanem - do 12tt. Pozadej sveho dr. o recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
25.12.12 18:31

Děkuju všem za příspěvky, tak doufám že ty // najdu co nejdřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí