Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, plánujeme miminko v roce 2013, plánujeme s manželem snažení od dubna 2013 do té doby braní nějakých vitamínků pro mě calibrum baby a manžel selen a zinek
. Kdo chce, přidejte se..ráda proberu vaše zkušenosti. Těšim se ![]()
@Ammynka píše:
Ahojky holky, plánujeme miminko v roce 2013, plánujeme s manželem snažení od dubna 2013 do té doby braní nějakých vitamínků pro mě calibrum baby a manžel selen a zinek. Kdo chce, přidejte se..ráda proberu vaše zkušenosti. Těšim se
Ahojky…já už sice patřím mezi letošní snažilky, ale na začátku ledna mě čeká laparoskopie a pak se na to snažení vrhneme znovu..Můžu se tedy k tobě přidat?
![]()
Ahoj, my se taky chceme začít snažit příští rok o miminko, ale až tak v červnu, takže času dost, jedno dítko už máme, tak aby byly aspoň 2 a půl roku od sebe. Chtěli by jsme jarňátko 2014,tak snad nám to vyjde ![]()
@Bobby píše:
Ahojky…já už sice patřím mezi letošní snažilky, ale na začátku ledna mě čeká laparoskopie a pak se na to snažení vrhneme znovu..Můžu se tedy k tobě přidat?![]()
uřčitě se můžeš přidat..teda laparoskopie mi ted taky trochu hrozí…31. jdu na kontrolu zda mi hemoragická cysta zmizela..ale tak snad ano…už to nebolí..není to nic příjemného.
Tak hlavně at ti to dobře dopadne
Příspěvek upraven 23.12.12 v 17:15
My teda s manželem budeme pracovat zatím na prvním miminku tak uvidíme. Nejhorší jsou nervy..vidim to u sestry, ty už se snaží 4 roky a ani umělé ani s dárcem zatím nepomohlo
tak doufám, že nám to pujde dobře.
Máte zkušenosti s tím calibrum baby plan? mě to doporučila kamarádka..že tam jsou všechny potřebné vitamínky
My oracujeme na druhem miminku uz od zari 2012, ted mi konci MS a tim se zaradim mezi snazilky roku 2013
Snad se zadaří, dcerce už je 25m
a nejakeho brachu ci segru by potrebovala ![]()
Diskuze na toto téma tu už je:
https://www.emimino.cz/…2013-125570/
Chceme začít nějak od unora, vzhledem k tomu, že jsem ted v prosinci byla na revizi tak musíme od začátku
no ale snad se zadaří, ikdyž ted trošku čekám, že mi mudr v pátek neřekne nic hezkého, protože mě bolí levej vaječník už pár dnů:( bojím se, že mi zas na něco přijde a já už to ani snad neunesu
tenhle rok je vážně začarovanej, přeji nám všem v příštím roce 2013 at jsme všechny těhulky ![]()
Já jsem byla na prvním IUI ale nezadařilo se
tak plánuji další iui na 2/2013 ![]()
Tak at se vám to zlepší, také přeji všem at jsme všichni těhulky
doufáme všichni ![]()
Ahojda
Tak mi také snad v tom dubnu začneme, pokud vše dobře půjde ![]()
Já bych nejraději začala už dříve..ale manžel chce až od dubna…hrozně se těšim. taky kdo ne ![]()
tak to je dobrý…njn jsem ráda že souhlasil..ikdyž myslim si, že opravdu nadšený bude až by se to narodilo…jako u většny mužů