Snažilky od roku 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
26.12.12 15:45

@michaelas2010 jj koukala jsem na tvoje metriky, ze zijes v sev irsku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.12.12 15:45
@michaelas2010 píše:
@Bobby Jojo presence taky a Plano kamaradek Uz je tehotnych

jojo…spousta holek kolem mě je teď těhotných…jako by se s tím roztrhl pytel…a navíc holky mladší než já a to mi bude brzo 23…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.12.12 15:47
@Bobby píše:
já osobně jsem moc ráda, že mě na tu laparoskopii poslal…ono některé věci prostě ultrazvukem nevidí..třeba chce tvoje doktorka zjistit, jestli nemáš polypy, srůsty atd…ono pokud budeš v pořádku, tak budeš mít jen jednu dírku v pupíku…já budu mít asi tři-budou dělat ten drilling, hsk a chromo, takže to bude hned zaráz…snad budu mít průchodné vejcovody-jinak mi ho vezmou…dle mého názoru není ta lapárka tak špatná a asi bych na ni šla být tebou…ale domluv se s doktorkou…každá to máme jinak a nerada bych ti radila nějaké hlouposti :-) :-)

Právě se s ní musím pořádně domluvit, zjistit co a jak, jasně, že se toho trochu bojím, ale na druhou stranu, jestli by se tím vyřešilo naše neúspěšný snažení a svitla nám nová naděje, tak ať mi udělají dírky třeba tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.12.12 15:47
@Melakim píše:
@Bobby No to mi povídej, pracuju v zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, máme pořád plno a to i děti od jednoho roku a pak se dozvídáme, jak si ty jejich povedený rodiče dál dělají další děti, dávaj je do kojeňáku a pak si na ně dělají nároky, to je šílený, jak je to nespravedlivý, takový lidi bych… :evil:

a spousta ženských má děti jako,,zásobárnu´´ peněz…přijde mi, že některé rodí snad 3× do roka aby braly přídavky :-( chjo…ale taky se dočkáme :-) a budem ty nej maminky pod sluncem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
26.12.12 15:50

@Bobby me buds v lete 30 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.12.12 15:56

Když tu tak říkáte, kolik vám je, tak mně je 24 a už máme doma 25m slečnu, která se nám povedla ani nevíne jak přes HA a přerušovaný sex :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
26.12.12 15:58

Me je 29 a priteli je 36,jinak zalozila jsem skupinu tak jestli chcete tak zazadejte o vstup a ja vas pridam ;) https://www.emimino.cz/…2013-133481/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.12.12 16:01
@atominnka píše:
Když tu tak říkáte, kolik vám je, tak mně je 24 a už máme doma 25m slečnu, která se nám povedla ani nevíne jak přes HA a přerušovaný sex :srdce:

a proč jste ho ještě přerušovali když jsi měla HA? já beru už 7 let a nenapadlo mě přerušovat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13002
26.12.12 16:05

Ne tak jsem dala spatnz link tady je nase skupina https://www.emimino.cz/…2013-133481/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
26.12.12 16:15

@verulicek proč? protože HA není 100pro spolehlivá, tak jsme chtěli mít ještě nějakou jistotu a kondom já nesnáším :-D mno vycházelo nám to takhle 4,5 roku :lol: a najednou bum a zjistila jsem, že jsem v 9tt 8) ale tak nevadilo nám to, jen jsme pozměnili plány do budousna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.12.12 16:24

Teda vy jste případi :dance: to se skutečně musí zadařit :) no já musím na mojeho furt opatrně..aby se nevyplašil..jsme spolu už skoro 5 let a o dětech se mluvilo vždycky jen hooodně vzdáleně…ale letos mám 25 a už bych do toho i šla. Jenže se mu to zdá jakoby narychlo..a to jen proto, že jsem se zatím držela s dětma zpátky. Tak jsem zvědavá, jak se k tomu postaví až příjde na věc. V únoru si jdu pro poslední krabičku HA. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1005
26.12.12 16:37

Ahoj holky moc vám všem držím palečky a věřím že dětičky si k vám už cestu najdou za tu dalekou cestu kterou jste si ušly si to zasloužíte :srdce:
Jinak já jsem teď 19tého oslavila 27 a uvidíme jak se bude dařit v roce 2013 u Adama to problém nebyl u Tadeáše nám to trvalo skoro rok od srpna 2012 neberu prášky začala jsem po nich nabírat a otékat tak se,,chráníme'' jinak ale kdy do toho přesně praštíme těžko říct můj chlap je taky nevyzpytatelný… asi to necháme osudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.12.12 18:27
@verulicek píše:
Teda vy jste případi :dance: to se skutečně musí zadařit :) no já musím na mojeho furt opatrně..aby se nevyplašil..jsme spolu už skoro 5 let a o dětech se mluvilo vždycky jen hooodně vzdáleně…ale letos mám 25 a už bych do toho i šla. Jenže se mu to zdá jakoby narychlo..a to jen proto, že jsem se zatím držela s dětma zpátky. Tak jsem zvědavá, jak se k tomu postaví až příjde na věc. V únoru si jdu pro poslední krabičku HA. :kytka:

No tak to jsme dvě. Na svého manžela jsem taky musela pomalu. Původně jsme plánovali až za 3 roky, ikdyž já už chtěla..ale dík zdravotním problémům s cystami a čípkem jsme se dohodli na rok 2013 a jsem opravdu ráda. Ale myslim, že pokud bych neměla ty problémy…tak by se to opravdu hodně posunulo..ikdyž manželovi je 32..mě je teda 22, takže já bych i čas měla, ale toto není tolik na věku..teda pokud by mi nebylo 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
26.12.12 18:44

@Ammynka jojo to souhlasím. je to o všem možném, ale věk (pokud to není velmi nízký) je to poslední..protože mnoho věcí s věkem nejde nutně ruku v ruce. No můj už teď brble…před svatbou jsem brouzdala po beremese.cz a teď sem prý hned přesedlala :-D tak z toho trochu nerví..ale kde by měl člověk jinak hledat informace že? :-D no musím si udělat plán…poslední rok jsem kašlala na prášky na štítnou žlázu (měla jsem nejslabší, tak mi to přišlo jako zbytečná chemie, ale teď to musím dát do kupy) taky začnu s listovkou a mám pár měsíců na přeléčení mykóz..takže lactobacil..a na detox si dám chlorellu…pěkně se mi to naskládalo. budu jak feťák :-D

• Citovat
  • Upravit
33
26.12.12 19:03
@verulicek píše:
@Ammynka jojo to souhlasím. je to o všem možném, ale věk (pokud to není velmi nízký) je to poslední..protože mnoho věcí s věkem nejde nutně ruku v ruce. No můj už teď brble…před svatbou jsem brouzdala po beremese.cz a teď sem prý hned přesedlala :-D tak z toho trochu nerví..ale kde by měl člověk jinak hledat informace že? :-D no musím si udělat plán…poslední rok jsem kašlala na prášky na štítnou žlázu (měla jsem nejslabší, tak mi to přišlo jako zbytečná chemie, ale teď to musím dát do kupy) taky začnu s listovkou a mám pár měsíců na přeléčení mykóz..takže lactobacil..a na detox si dám chlorellu…pěkně se mi to naskládalo. budu jak feťák :-D

Tak to toho máte teda opravdu hodně těch prášků..to je mi líto. ale měla jsem naprosto stejný průběh :-) brouzdání po beremese.cz pak 1.6.2012 svatba a ted na emimino.cz njn…ale myslim že to je myslim normální…ale je jasné že nemůžu svého manžela moc vyděsit - aby toho nebylo moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí