Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska uz je hodne leku nebo ruzdnych caju ja zatim mam jen listovku a jim vice ovoce a piju vodu s citronem tak uvidim jestli treba zacnu i s necim jinym
Ahoj my bychom se rádi dočkali alespoň toho těhu v roce 2013, v prosinci jsem vysadila HA a chceme se začít snažit na jaře po mých státnicích. Je mi 28 a příteli 37 oba se VELMI těšíme. Miminko chceme oba již delší dobu (já asi od 18 let) ale musely dozrát i okolnosti…partner, vzdělání, práce, finance, znáte to. Přijde mi, že už čekám tak hrozně dlouho, že už se z toho u mě stala určitá forma obsese, kdyby to záleželo jen na mě už mám děti minimálně 2. Dlouhá léta čekání jsme si alespoň zkracovala hlídáním kde se dalo, au-pair, čtením, čtením a čtením o dětech samozřejmě…jsem docela magor, tak snad se z toho dá vyjít se zdravým rozumem. Lidi co mě znají říkají, že toho mám načteno až moc a jsem klasický adept na nálepku „šílená matka“. Tak to se snad brzy uvidí ![]()
Tady je kdyztak skupina uzavrena kdyby jste chteli https://www.emimino.cz/…2013-133481/
@luciblank1 píše:
@Bobby kontryhel co to je to slyším prvně
To je caj. Pije se od zacatku MS do ovulace, takze cca 14 dni. Zvysuje sliznici a mel by upravovat cyklus. Ja s nim ted v prosinci zacala-chytam se snad kazde rady ![]()
@Melakim píše:
Pila jsem kombinaci bylinek, nejvíc tam bylo právě kontryhelu, když jsem měla zpožděnou MS a nechtěla jsem jít na vyvolávačku, denně jeden šálek a za 5 dní přišla MS:)Jinak mi známá doporučila, abych si zašla namíchat přímo čaj na otěhotnění, tak jsem na něj zvědavá. Bylinky zrovna moc nemusím, ale pro mimi to s radostí udělám
Ze bych si ho taky sehnala? :
-D
Nevíte kde se to dá sehnat? jsem z Prahy..takže určitě někde jo, kde se to dá nechat namíchat.
Ahoj holky, jsem po kyretáži(minulý týden) z důvodu potratu v 5tt. Teď mi došla MS a můžeme začít pracovat na miminku
Lenka Brno
Ahojky holky tak dneska jsem si delala ovu.test a je tam duch tak nevim jestli mam po nebo pred uvidim zase zitra jsem prvni mesic po vysazeni ha.tak uvidimme jestli budu hned ovulovat ![]()
@Leila90 píše:
Ahoj holky, jsem po kyretáži(minulý týden) z důvodu potratu v 5tt. Teď mi došla MS a můžeme začít pracovat na miminkuLenka Brno
Vítej mezi námi a přeju hodně štěstí ve snažení ![]()
@Tína 21 píše:
Ahojky holky tak dneska jsem si delala ovu.test a je tam duch tak nevim jestli mam po nebo pred uvidim zase zitra jsem prvni mesic po vysazeni ha.tak uvidimme jestli budu hned ovulovat
Tak to bys měla super…mě po vysazení nedošla ms vůbec a chodila jsem na injekce agolutinu a ovulka se mi nenastartovala vůbec…
Ja ovulovala hned po vysazeni ale nekdo s tim ma problemy tak uvidis ale doporucovala bych mozna chvilku po vysazeni pockat cca 3 mesice ale to je jen muj nazor. Precejen jsou to hormony. Ja jsem radeji pockala pul roku trochu sem se bala aby to neublizilo, ale spousta deti je narozenych pres antikoncepci.
@Ammynka píše:
Nevíte kde se to dá sehnat? jsem z Prahy..takže určitě někde jo, kde se to dá nechat namíchat.
Já z Prahy nejsem, ale měli by něco mít snad i ve zdravé výživě. Zkus juknout na net
@Ammynka píše:
Ja ovulovala hned po vysazeni ale nekdo s tim ma problemy tak uvidis ale doporucovala bych mozna chvilku po vysazeni pockat cca 3 mesice ale to je jen muj nazor. Precejen jsou to hormony. Ja jsem radeji pockala pul roku trochu sem se bala aby to neublizilo, ale spousta deti je narozenych pres antikoncepci.
Přesně tak…každá to máme jinak…taky jsem nechávala tělo pročistit..někde jsem četla, že minimálně rok…ale to málo která z nás vydrží..aspoň do první MS po vysazení…
Jj podivam se. Vetsinou spis vidim uz hotove caje v lekarne atd.