Plodné dny dle Mudr. Jonáše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.12.12 11:53

plodné dny dle Mudr. Jonáše

Krásné Vánoce všem :hug:.
Chci se zeptat, máte někdo zkušenost s plozením mimi dle této metody? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
25.12.12 11:59

Ahoj, mela jsem rozpis na cely rok, ale vychazelo mi to celou dobu tesne pred ms. Otěhotněla jsem v normalni plodny dny v pulce cyklu.

• Citovat
  • Upravit
101459
25.12.12 12:04

Tuhle metodu neznám, ale pokud je schopná vygenerovat rozpis na rok dopředu, tak mi přijde jako blbost.
Věřím pouze na sledování ovulace, tj. BT, hlen, čípek, testy, UTZ… případně ovu neřešit a mít sex každý 2-3 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.12.12 12:09

@j.a.n.i1 Melo by to fungovat na principu-zenska je nejplodnejsi v te fazi mesice, ve kterem byl kdyz se narodila. Takze podle data narozeni a hodiny. My se snazili 16 mesicu, tak clovek vyzkousi vse. Za me, taky uz na to neverim…

• Citovat
  • Upravit
fayinka
25.12.12 12:21

Teď jsem si to zkusila vypočítat a první dva měsíce se shodují s předpokládanou ovu, tak uvidíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
7740
25.12.12 13:30

Asi tak stejná pitomost jako určení pohlaví podle stáří krve. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
25.12.12 13:55

U me to vyslo naprosto presne podle Jonase, ale je pravda, ze mne ten den vychazel na den ovulace a o mimi sme se snazili faaaaaakt hodne :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.12.12 14:00

Ahoj jsem tu nova, a potrebovala bych se na neco zeptat. Jiz 3 roky se s manzelem snazime o prcka a stale nic. jedno tehu u nas bylo ale byl to spontalni potrat. Mam problemy s ms, bez onjekce ci prasku to nedostanu, ale mam problem tenhle mesic uz me boleji prsa a i v podbrisku jako pri normalni ms. Je to druhy den co jsem byla na wc a na toaletnim papiru bylo cerveno tak jsem si myslela ze jsem to dostala chodim s vlozkou ale furt nic ani zadne spineni. Test sem zkousela a na jednom byl takovy hooodne slabi duch. co jsi o tom myslite? dekuji ze radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13715
25.12.12 14:11

Jediná rada - vydrž ;) Buď to tam bude nebo ne. Ale pokud máš ducha (i když záleží, jaký jsi dělala test, některé dělají falešné duchy), tak šance je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.12.12 14:15

Ahoj prosím můžete mi napsat názor :?: nedávno jsem tady psala, měla obavy z těhu že jsem měla zpoždění a pak jsem to dostala :roll: nijak se nechráníme ale dáváme si pozor :! ale strašně mě začaly bolet bradavky :( a četla jsem tady, že to holky některé dostaly a zjistily tt třeba v 4-5měsíci u dr na kontrole 8o co myslíte :?: teď o svátkách toho moc nezjistím všude dovolené a zavřeno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.12.12 14:19

Nic jineho mi asi ani nezbyva :) byl to test Max. Jinak dekuju za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
25.12.12 14:26

@Paolina Ono se to ty 2 dny nezblázní než otevřou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.12.12 14:28

Jo počkám si :( jen jsem chtěla s někým podiskutovat ale nikdo to nemůže vědět já vím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.12 19:18

No mě to vychází podle toho Jonáše právě taky pár dnů před MS… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat