Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné Vánoce všem
.
Chci se zeptat, máte někdo zkušenost s plozením mimi dle této metody? ![]()
Ahoj, mela jsem rozpis na cely rok, ale vychazelo mi to celou dobu tesne pred ms. Otěhotněla jsem v normalni plodny dny v pulce cyklu.
Tuhle metodu neznám, ale pokud je schopná vygenerovat rozpis na rok dopředu, tak mi přijde jako blbost.
Věřím pouze na sledování ovulace, tj. BT, hlen, čípek, testy, UTZ… případně ovu neřešit a mít sex každý 2-3 den.
@j.a.n.i1 Melo by to fungovat na principu-zenska je nejplodnejsi v te fazi mesice, ve kterem byl kdyz se narodila. Takze podle data narozeni a hodiny. My se snazili 16 mesicu, tak clovek vyzkousi vse. Za me, taky uz na to neverim…
Teď jsem si to zkusila vypočítat a první dva měsíce se shodují s předpokládanou ovu, tak uvidíme ![]()
Asi tak stejná pitomost jako určení pohlaví podle stáří krve. ![]()
U me to vyslo naprosto presne podle Jonase, ale je pravda, ze mne ten den vychazel na den ovulace a o mimi sme se snazili faaaaaakt hodne
![]()
Ahoj jsem tu nova, a potrebovala bych se na neco zeptat. Jiz 3 roky se s manzelem snazime o prcka a stale nic. jedno tehu u nas bylo ale byl to spontalni potrat. Mam problemy s ms, bez onjekce ci prasku to nedostanu, ale mam problem tenhle mesic uz me boleji prsa a i v podbrisku jako pri normalni ms. Je to druhy den co jsem byla na wc a na toaletnim papiru bylo cerveno tak jsem si myslela ze jsem to dostala chodim s vlozkou ale furt nic ani zadne spineni. Test sem zkousela a na jednom byl takovy hooodne slabi duch. co jsi o tom myslite? dekuji ze radu
Jediná rada - vydrž
Buď to tam bude nebo ne. Ale pokud máš ducha (i když záleží, jaký jsi dělala test, některé dělají falešné duchy), tak šance je ![]()
Ahoj prosím můžete mi napsat názor
nedávno jsem tady psala, měla obavy z těhu že jsem měla zpoždění a pak jsem to dostala
nijak se nechráníme ale dáváme si pozor
ale strašně mě začaly bolet bradavky
a četla jsem tady, že to holky některé dostaly a zjistily tt třeba v 4-5měsíci u dr na kontrole
co myslíte
teď o svátkách toho moc nezjistím všude dovolené a zavřeno ![]()
Nic jineho mi asi ani nezbyva
byl to test Max. Jinak dekuju za odpoved
Jo počkám si
jen jsem chtěla s někým podiskutovat ale nikdo to nemůže vědět já vím ![]()
No mě to vychází podle toho Jonáše právě taky pár dnů před MS… ![]()