Náctileté snažilky :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
320
24.12.12 19:00

Náctileté snažilky :)

Ahojky :)..je mi 19 a s přítelem jsme se rozhodly že si pořídíme miminko..Před necelým měsícem jsem vysadila HA..Co se týče bydlení s miminkem a financema nevidím jediný problém, i kdybych měla otěhotnět dnes tak bych si stihla dodělat i školu, sice s mimčem v bříšku ale zvládla bych to :)..Chtěla bych se zeptat ještě ostatních náctilých maminek jaké to bylo..popř. jestli se sem připojí taky nějaké náctileté snažilky :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
24.12.12 19:12

Já ti fakt moc držím palce, ale musím upozornit na to, že v dnešní době se na mladé maminky lidé dost koukají skrz prsty…mě je 20,mám pár dní do porodu a těch řečí o tom, že jsem blázen, těch nechápavých pohledů jsem si za celých 9měsíců užila ažaž…a to musím podotknout, že mám dostudováno, máme svůj byt dostatečně velký i pro mimi, přítel slušně vydělává a vůbec jsme absolutně samostatní..nestalo se mi, že bychom si museli půjčovat od rodičů a stejně to těm babkám a někdy bohužel i sestrám na gyndě nevysvětlíš!! takže za mě fakt hodně štěstí a pevné nervy…btw: sestře je 19 a má termín porodu stejný jako já :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
24.12.12 19:23

Holky, mě je 18 a snažíme se od 17 ti, lítáme i po CARech.. Přítel má špatné spermio a jen párkrát jsem se setkala s jednáním jak popisuje MLD20. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
24.12.12 19:30
Mě je 21 a o miminko se snažim už pár let ale boužel štěstí nepřeje! Držím tobě palce at se ti brzko zadaří -zkušenosti (slova tipu jako neblázni si eště mladá slýchám pořád ) ale myslím si onich svoje. Mám také byt práci takže vtom sem zajištěná…
@Bibušenka píše:
Holky, mě je 18 a snažíme se od 17 ti, lítáme i po CARech.. Přítel má špatné spermio a jen párkrát jsem se setkala s jednáním jak popisuje MLD20. Hodně štěstí!

Bibušenko a to tě tak brzo poslali do Caru? Taky se tam chystám právě spíše se pro něj rozhoduji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
24.12.12 19:46

My jsme se poslali sami :) a prý jen dobře, že tak brzo.
Přítel se teď bude léčit na urologii a do caru chodíme celkem pravidelně na kontrolní spg atd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.12.12 19:47

Nevím co je to CAR :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
24.12.12 19:50

@Mejminka Držim palce at to vyjde mě je 19 a mam ročního kloučka. Nechápavého jednání jsem zažila víc jak dost, jak ze strany přátel, rodiny, doktoru. Zase v tom, že to chcete tak je jednodušeji pošleš do háje

• Citovat
  • Upravit
2738
24.12.12 20:11

@Mejminka Centrum reprodukované medicíny, pokud neotěhotníš dýl jak rok, taky tam zavítáte :dance:
@Egonek neplánovaně? Užívej, mamino :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.12.12 20:18
@beručka píše:
Mě je 21 a o miminko se snažim už pár let ale boužel štěstí nepřeje! Držím tobě palce at se ti brzko zadaří -zkušenosti (slova tipu jako neblázni si eště mladá slýchám pořád ) ale myslím si onich svoje. Mám také byt práci takže vtom sem zajištěná…

mě je 27. svoje první dítě jsem porodila těsně po 26 narozeninách a manželovi bylo 28 a ty kecy posloucháme stejně. že jsme ještě mladý že jsme si nic neužili :roll:

kdybych měla toho pravého partnera tak bych měla mimi taky klidně dřív. ve 20 jsem byla schopná ponocovat celou noc a ráno mi prakticky nic nebylo. v těch 26 už je to přece jen horší. takže pokud máte pro mimčo všechny podmínky tak směle do toho. já vám moc fandím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
24.12.12 20:31

@Bibušenka Neplánovaně,ale štastně kolem sebe mame 30 letité pary, které podle mě než dostanou rozum a budou mít pocit, že jsou dost zabezpečené třeba zjistí, že nemužou otěhotnět nebo už vůbec bude pozdě. A stokrát je lepší mít dítě v mém věku než pak ty nervy, když člověk nemuže otěhotnět

• Citovat
  • Upravit
12743
24.12.12 20:33

@Egonek otěhotnění není jen o věku. znám ženský co ve 40 otěhotněly „na první šťouch“ a naopak znám holky co obíhají CARy ve 20… spíš si myslím že u dřívějšího těhotenství je na to matka fyzicky lépe, ale to je spíš kus od kusu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
24.12.12 20:37

@paola white To jo ale když se člověk začne snažit v 35 v 36 začnou obíhat cary neni moc času. Kor pokud chtějí 2 děti. A myslim, že hodně zaleží a psychice pokud člověk nechce otěhotnět má daleko větší šanci než poud chce. Větou A stokrát je lepší mít dítě v mém věku než pak ty nervy, když člověk nemuže otěhotnět jsem myslela, že mě řikají, že jsem si zkazila život. Daleko větší neštestí je nemít žádný dítě

• Citovat
  • Upravit
5063
24.12.12 20:38

Nevím, ale já otěhotněla poprvé v 19 a žádné divné pohledy či jednání, nyní mi je 23 a k synovi nám přibyla v září dcera. mě tedy nepřijde divné potkávat mladé rodiče, mě zas přijdou divný ty starý :lol: naše babičky se občas stydí, že jsou,,babičkami,, protože kolikrát potkáme maminku co vypadá hůř jak naše babičky :lol: no aby ne, když jsem mamku udělala babičkou v 39 letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
24.12.12 21:44

Držím palce ať se vám to co nejdříve podaří :palec: :potlesk:
Mě je 18 a za měsíc rodím, už se nemůžu naší holčičky dočkat! :) Já se zatím nesetkala s těma babskejma řečma, ale věřím, že se tomu nevyhnu.. nojo, „závist“ je všude :pankac: :lol:. Být maminkou není vůbec o věku, ale o tom jak ty se na to cítíš. Když jsem přišla ke svému Dr. že jsem,,asi" těhotná, a potvrdilo se to, vůbec na mě nekoukal divně :) spíš začal drbat ty ženské co si jdou do 35 za kariérou, na děti nespěchají, a pak se diví že je mít nemůžou! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.12.12 21:51

Já taky otěhotněla v 19 a malý se narodil když mi bylo 20let taky ostatní nechápali hlavně mí vrstevníci ale my jsme miminko chtěli a za 4m bude druhé, přeji ať je vše jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí