Náctileté snažilky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
26.12.12 16:57

A není to zbytečný když jsme se skoro ještě nezačaly snažit?..Třeba po půl roce snažení..ale není na to teď moc brzy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.12.12 17:06

@Mejminka No řeknu ti to takhle. My jsme na žádné vyšetření nešly, snažili jsme se třičtvrtě roku a úplně k ničemu. Šla jsem na vyšetření a byli mi diagnostikován syndrom polycystických ovárií. Nemám bez hormonů ovulaci a ani ms. Do teď lituju že jsem an to vyšetření nešla hned ještě než jsme se začaly snažit. Klidně už bych mohla být těhotná. Tak co ještě se ti to zdá zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
26.12.12 17:25

Hola ženy :)
Já jsem zjistila, že jsem těhotná v 19 letech, měsíc po narozeninách. Dítě jsem ještě neplánovala, ale mám je ráda :) Naštěstí mám přítele, co nás uživí. Sice nemáme vlastní byt či auto, ale to přijde. Kdybych měla napřed pořídit v Praze vlastní nemovitost, tak budu mít dítě tak ve 40 :/
Studuji prvním rokem na FF UK a doufám, že to půjde dál i s dítětem.

Určitě bych nezatracovala starší maminky - každý očekává od života něco jiného a často to v nízším věku prostě nešlo - nebyl partner či oba oba byli mladí, studující a na živení dalšího prostě neměli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.12.12 20:32

Tak tomu dám ještě 2 mesíce a když nic tak tam zajdu..děkuju za radu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
26.12.12 20:53

@Mejminka Nemáš zač. Až půjdeš na vyšetření nezapoímen na chlapa aby zašel na to spermio. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
26.12.12 22:36

Ahojky můžu k vám?? Mě je 25.první dcerku jsem měla v 21 druhou v 23.a teď se snažíme o třetí a nemůžu si stěžovat manžel je o 10 let starší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.12.12 01:22

Emjee: Jestli se můžu zeptat, jak to šlo tobě?..vše bez problému?..jak dlouho po vysazení HA jsi otěhotněla..Kamarádka hned po tom co vysadila ale o to přišla a měsíc na to čekala znova..teď mají krásnýho chlapečka :)..ale na druhou stranu druhá kamarádka otěhotněla až 9 měsíců po vysazení..je to asi jak u koho :/..Doufám že já budu ta lepší a snadnější varianta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1445
27.12.12 09:03
@Mejminka píše:
Emjee: Jestli se můžu zeptat, jak to šlo tobě?..vše bez problému?..jak dlouho po vysazení HA jsi otěhotněla..Kamarádka hned po tom co vysadila ale o to přišla a měsíc na to čekala znova..teď mají krásnýho chlapečka :)..ale na druhou stranu druhá kamarádka otěhotněla až 9 měsíců po vysazení..je to asi jak u koho :/..Doufám že já budu ta lepší a snadnější varianta :)

Ahojky, no po vysazeni HA se nam taky zadarilo az po 8 mesicich uz jsem z toho byla zoufala a druha uz hned napoprve tak snad ani ted nebudu cekat dlouho rekla jsem si, ze jestli se nezadari ted v lednu tak to potom odlozime az zacnu chodit do prace, protoze v srpnu mi končí rodičák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ejminka
29.4.13 16:50

Ahoj holky je mi 19 a chtěla bych miminko…hrozně závidím těm, který už nějaký čekají..bohužel přítel mimčo ještě nechce, ale už pracuje a věřim že by nas dokazal zabezpečit…nějakou radu jak přítele přesvědčit? :) :)

• Citovat
  • Upravit
37
9.5.13 22:18

Pokud nechce, je zbytečné ho do toho nutit…prostě se na to ještě necítí… a furt lepší otěhotnět později ne aby to psychicky nezvládl a utekl :) Taky se snažíme…Je mi 18,ale pořád mám nějaké obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.5.13 07:07

Holky, můžu se přidat? Sice mi není -náct, ale zas tak stará bréca taky nejsem, :lol: je mi skoro 23 a od června plánujeme začít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
10.5.13 07:16

Jak tady tak čtu, že se někdo pozastavuje nad věkem mladých maminek - já jsem šla vloni na gyndu s tím, že jsem možná těhotná - bylo mi 22, těhotná jsem nebyla, jen rozhozené hormony po vysazení antikoncepce. V té době jsme se o dítě nesnažili, ale kdyby bylo, tak by prostě bylo :) No a když jsem se doktorky zeptala, jestli nemůžu být těhotná, tak mi řekla: To si nemyslím. A vy by jste už jako chtěla mít miminko? Řekla to takovým tónem, jako by mi bylo 16. Takže je asi úplně jedno, jestli je vám -náct nebo -cet, někteří prostě budou koukat blbě furt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.5.13 07:28

Holky, já jsem ve 29 letech otěhotněla hned první měsíc. Naštěstí! Pro mne bylo strašně důležité zázemí. Máme zařízený domek, oba dobře placenou práci, do které se chci po rodičovské vrátit. Taky jsem potřebovala mít jistotu, že budu mít hezký příjem na mateřské a pak rodičovský příspěvek a že prostě nebudeme živořit. Asi by mě hrozně mrzelo, že nemůžu prckovi koupit to, co se mi líbí. Dnešní doba je po finanční stránce hodně težká, tak jsem hrozně ráda, že jsem si počkala, vystudovala, zařídila zázemí a teď každým dnem čekáme mrňouska. Pokud se nebojíte finanční stránky, určitě není nic špatného na tom mít miminko dřív. Držím pěsti, ať vám to klapne podle představ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.9.13 13:14

Tak už sice nejsem náctiletá, o miminko jsme se přestaly snažit už dávno ale HA jsem nenasadila.. A jak to dopadlo? Nečekaně a neplánovaně 4 testy pozitivní.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.13 22:53

Ahoj, bude mi 20 let a tento měsíc jsme se začali „snažit“ o mimi. Pořád jsem si říkala, že jsem mladá a mám moc času na miminko, ale v poslední době ta touha po dítěti převládá a tak jsme se začali s přítelem „snažit“. :) Ráda si vyměním pár řádků s mladými snažilkami. :))) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí