Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo holky mě je 20 a mám měsíc vysazeno ale ještě asi nic ted to mám 27 dostat a asi dostanu cítím to tak příští měsíc zabereme víc taky budu dodělávat školu asi s pupíkem jestli se zadaří mno držím pěsti
@Mejminka píše:Centrum Asistované Reprodukce
Nevím co je to CAR :/
Jinak mi je 22 a na jaře plánujeme začít zkoušet mimi…to mi bude 23…takže ne -náct ![]()
Ahoj myslím si, že věk nerozhoduje zda mít či nemít dítě. Když se nato cítí a jsou připraveni tak proč ne v 18.My jsme se snažily v mých 22 a už je mi 30 a stále žádné nemáme. Lítaly jsme po Car a stejnak nic. Sestra přišla ve 23 že je těhotná to naší mámě bylo 47 a taky kolovaly ty řeči je je mladá babička. A proč ty mladý blbnou vždyť maj čas. Není to tak dlouho co mě starší paní řekla že jsem ještě mladá tak proč chci už dítě, Je prostě jiná doba, dřív když nebyla ve 20 těhotná tak byla divná. Hlavu vzhůru a hodně štěstí, ať se ti to splní. Já kdybych mohla tak už ho mám taky.
Přesně taky si myslím že těhotenství neni o věku a otom jakou člověk má karieru (jak si nácí myslí že první kariera a pak dítě) podle mě muže být matka každá znás a je jedno zda nám je 18 či 20 nebo 30.. pokud mu dokážeme dát lásku výchovu zázemí není duležitý věk! Na slova tipu nic sisi neužila nereaguji protože to co sem si prožila doted věřim že nebylo nic proti tomu krásnému comě čeká až budu mod držet v rukách vlastní dítě…všem držím moc palce.. a všem mladým maminám jen fandím ![]()
Ja myslim ze ve vetsine pripadu to neni o budovani kariery ale o nevhodnosti partnera. Ja bych mela taky dite klidne v 18 ale nebyl k tomu vhodny partner. Dneska synovi muzeme dat skoro cokoliv bez stresu jestli bude na jidlo. Nastesti jsem toho spravneho partnera narazila jeste celkem brzy, ale ne kazdy ma to stesti.
Ahoj holky, me je 21 a snazime 2 mesic o mimi, dnes mam 8 dni od ovulace, a mentruaci mam dostat az 7 ledna, mam strasne dlouhe cykly. Nevim kdy testovat, nechce se mi cekat az do menstruace
mam uz dva dny bily vytok, nevite co to muze byt? ![]()
Tak je to pravda že de i o vhodného partnera ale zase řekněme si jak budeme vědět že ten chlap co je ted nejlepší a neužasnější atd se za pár let nebací do hlavy a nebude to vul!! To ale neřikám dělat si dítě po jedné noci..ale mě seto řiká sem zoufalá chci dítě mam „vhodného“ partnera a stejně nic!!! K tomu výtoku nevím co to muže být ale já mam výtok vždy před menstruací ale počkej si do toho 7 jak to nedostaneš tak bych testla zato nic nedáš…
@beručka vytok mam taky pred mentruaci, ale takhle brzo ho nikdy nemam a hlavne ne tak hodne ![]()
@beručka tak minimálně by měl mít stejné vize. můj předchozí partner děti nechtěl a já zas nechtěla čekat jestli si to rozmyslí nebo ne tak jsem vztah po 8 letech ukončila.
u současného muže jsem si jistá že chtěl to samé. prostě se usadit a mít rodinu a tomu jsme podřídili všechno. dva dny po seznámení jsme spolu začali bydlet, po 4 měsících jsem vysadila HA, po 8 otěhotněla a po 10 byla svatba. vzali jsme to dost hopem, ale můj muž je chlap co dítě chtěl a je tomu ochoten podřídit všechno. rodinu si přál, syna i mě miluje, uživí nás a tohle jsou kritéria, která z něj v mých očích dělají chlapa pro život. a i kdyby mu za 10 let hráblo a my se rozešli tak ví že syna bude milovat a bude se o něj starat navždy!
Moc děkuji všem za podporu
..chtěla jsem se ještě zeptat jestli si měříte teplotu atd..
..jestli to není moc přehnaný..po pravdě se přítelovi do miminka moc nechtělo a taky jsme se kvůli tomu hádaly..ale jednoho dne přišel z práce a večer v posteli při filmu mi řekl že chce miminko..od té doby se nehádáme a nic..jsem snad ta nejšťastnější pod sluncem
..už jen aby se to co nejdříve povedlo
..Miminko mi nahradí úplnou rodinu která mi teď schází, obzvlášť na Štědrý den :/..A představa že budu mít rodinu s takovým chlapem jako je on je dokonalá
..No moc doufám že se nám poštěstí 1. ovulku jsem asi prošvihla, na silvestra mě čeká druhá tak snad
..snad už za měsíc na testu budou dvě čárky ![]()
@Mejminka Nejduležitější podle mě je na to moc nemyslet a až si to budeš nejmín myslet, že otěhotníš povede se, i když chápu, že pokud chce je to lehký říct horší udělat. Přesně, co píšeš si myslim má většina holek co má brzo děti společný nemají uplnou rodinu a chtějí dát dítěti něco lepšího než měli v dětsví
@ChristinePenak píše:
Ahoj holky, me je 21 a snazime 2 mesic o mimi, dnes mam 8 dni od ovulace, a mentruaci mam dostat az 7 ledna, mam strasne dlouhe cykly. Nevim kdy testovat, nechce se mi cekat az do menstruacemam uz dva dny bily vytok, nevite co to muze byt?
může to být příznak těhotenství
Ahoj. Pokud nevadí ráda bych se přidala.
Je mi 19, příteli 25 a už rok se snažíme o malé. ![]()
Ahojky
..Né vůbec nevadí že se přidáš
..Ještě jsem zapoměla dodat že mám zakloněnou dělohu, tak doufám že to nebude takovej problém..tady na emiminu jsem četla že když budu ležet na břiše při konci sexu že by to mělo vyjít..pak třeba nohy nahoru atd
..budu dělat akrobacii v posteli
..