Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mejminka Kamarádka měla přetočenou dělohu taky a otěhotněla úplně normálně bez akrobacie. Držím palečky. Spermio má přítel za sebou? Určitě by si na něj měl zajít. ![]()
Ahojky sice jsem nečetla celou diskuzi ale mě je 19 a mám dvouměsíční holčičku školu jsem dodělávala a byla jsem v 5 měsíci přítelovy je 24 a je taky štastnej s nikým by jsem neměnila za nic jsem ráda že jí mám jinak dělohu mám taky zakloněnou a otěhotněla jsem 3 měsíce po vysazení HA takže držím palečky at to přijde co nejdříve ![]()
Přidávám odkaz na mojí skupinu. Pokud by jste chtěli pošlete pozvánku. Ihned vás přiberu. Jsme tak všechno skoro stejně staré. Jsou mezi námi jak snažilky tak těhulky a rády přijmeme i maminky. ![]()
https://www.emimino.cz/…ily-tehulky/
@Mejminka Určitě to nutné je. Chlapi mají v dnešní době špatné spermie a je potřeba je zkontrolovat. Pokud se nedaří je dost možné že má přítel špatné spermie a tím není možnost vajíčko oplodnit.
@ChristinePenak já na test už víš co, ono to po roce a čtvrt tak nějak vzdáš.. A prostě čekáš.. A nevěřím, že by se ty jeho líný mrchy umoudřily.
Ale uvidíme, dneska 15.. Myslím, ms jsem dostala 11.12
No my se snažíme 1. měsíc..takže zatím nevím jak to dopadne napodruhé, na poprvé jsem asi neodhadla ovulku, asi určitě
![]()
@Mejminka Doporučuji mít sex ob den.
Doporučují to i doktoři. Nemáš šanci pak ovu prošvihnout ![]()
No v těhotenském kalendáři jsem četla že musím být aspoň 3 dny pauza aby spermie byly více aktivní..takže už jsem z těch všech informací blázen
..A ještě jsem se chtěla zeptat na kyselinu listovou, jestli jste někdo bral ![]()
@Mejminka Já jí brala. Ale bere se hlavně kvůli vývoji plodu ale samozřejmě jí můžeš brát i teď. Ale určitě pošli přítele na to vyšetření a ty si u dr zažádej jestli by tě měsíc hlídal UTZkem. Tím zjistí jestli u tebe dochází k ovulaci. Jsou to základní vyšetření co by jste měli absolvovat než se začnete snažit. ![]()
A ty to všechno máš taky za sebou?..mě není moc příjemné chodit často po doktorech :/
@Mejminka To k tomu patří. My už jezdíme do centra asistované reprodukce. Kdykoliv tam jedu jdu na vyšetření. Chlap taky. A to tam jezdíme i 5× za měsíc.