KET, IVF, IUI leden 2013

201
26.12.12 17:23

ket ,ivf ,iui,leden 2013

Ahoj holky založila jsem toto nové téma, jestli taky někdo v lednu jde na ket nebo ivf, nebo, iui tak se mužem navzájem podpořit.

A něco o mně já jdu na ket v lednu teď čekám na menstruaci pak začnu brát hormony je to můj 3 ket tak snad do třetice všeho dobrého toho zlého jsem si snad už vybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
26.12.12 17:38

Ahoj, já jdu v lednu možná na IUI. Nejdříve jdu na kontrolu a tam se uvidí zda už nasadíme léčbu a bude se něco dít a nebo až v únoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
26.12.12 17:40

Tak ja bych mela jit koncem ledna na KET. Je to muj prvni KET, v prosinci jsem absolvovala 1.IVF a bohuzel nedopadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
26.12.12 18:04

Ahoj holky, mě čeká laparka v lednu a pak KETík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.12.12 21:32

:mavam: Taky se s dovolením přidám - mám nasazenou hormonální léčbu a v lednu jdu na svoje první IVF.ET vychází zatím zhruba kolem 19 ledna + - :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marsííí
27.12.12 10:37

Ahoh holky, mě taky čeká v lednu první IUI. Zkusíme prý maximálně 3, pak by přišlo na řadu IVF. Toho se bojím :roll: A můžu se zeptat, co obnáší KET?

• Citovat
  • Upravit
7369
27.12.12 12:23

@Marsííí - KET je transfer zamrazenych embryi zbylych z IVF. Ja mam v mrazaku tri. Nemusis znovu stimulovat a na odber. Ale nekomu nezbude na mrazeni nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marsííí
27.12.12 13:58

@kačka25 Děkuju ;)
@Maja25 Taky jsem přemýšlela, že bych IUI rovnou odmítla a chtěla IVF, ale docela se toho bojím. Bude to až úplně poslední možnost.
Ale řeknu Vám holky, jsem z toho už zoufalá. Tenhle měsíc už jsem si myslela, že konečně jo a dnes mrcha dorazila s týdenním zpožděním. :,(

• Citovat
  • Upravit
4692
27.12.12 14:01

@Marsííí Jak dlouho se snažíte o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marsííí
27.12.12 14:10

@Irinka0210 Od loňského listopadu, takže už je to více než rok :(

• Citovat
  • Upravit
Marsííí
27.12.12 14:18

Ještě se Vás zeptám, IUI máte za sebou všechny? Úspěšnost je tam asi nic moc, že.. :(

• Citovat
  • Upravit
Marsííí
27.12.12 14:46

@Maja25 Jojo, na sperimo byl už dvakrát, poprvé v říjnu na doporučení mého gyneklologa a teď v prosinci přímo v CARu. Vše dopadlo dobře, dokonce má prý nadměrné množství :mrgreen: Na laparce jsem nebyla, má doktorka mi řekla, že mám PCO jak vyšité a v CARu mi řekli, že ne, že tam náznak je, ale vyloženě syndrom PCO to není, jen mi prostě nedozrávají vajíčka. Proto doufám, že mi teď i zabere Clostilbegyt. První měsíc jsem brala jen jeden denně a dozrály dvě, ale pozdě. TeĎ budu brát dva, tak snad se umoudří :)Taky bych radši rovnou na IVF, kde je šance vyšší, ale sami mi v CARu řekli, že raději začneme něčím méně invazivním… Máš pravdu, je to všechno o čekání. A v mém případě i o nechopné doktorce, která měla stále na všechno dost času. Kdybych šla rovnou jinam, možná už se to mohlo řešit dávno..

• Citovat
  • Upravit
4692
27.12.12 14:55

@Marsííí My se snažíme skoro sedm let…jinak já na IUI nemám, páč jsem nereagovala na léky, takže jsme šli rovnou na IVFko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marsííí
27.12.12 14:57

@Irinka0210 Nezlob se, já tu fňukám kvůli jednomu roku… Kolikrát už jsi na IVF byla, jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
Marsííí
27.12.12 15:25

@Maja25 Jo, to je přesně ono. Přitom ona spolupracuje s pražským Pronatalem (jsem z Českých Budějovic )a je fakt vychvalovaná, ale podle mě se mnou nechtěla zabývat. To jsou prostě odborníci na svém místě :zed: A ohledně toho spermio nevěš hlavu. Nám sami řekli, že jeden měsíc může být katastrofický a za pár měsíců zase výborný. Ovlivňuje je spousta faktorů :)
A můžu se zeptat, Ty už nějaký IVF za sebou máš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex