Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě ano, musíš pořád věřit, že to dobře dopadne. Kolik ti davali vajíček?
Všem co to nevyšlo držím pěsti při dalším pokusu, na podruhé už to určitě vyjde. Neztrácejte naději dočkáte se. Já mám od úterka potvrzený 6 tt a vypadá to dobře, vše je jak má být. Ultrazvuk ukázal vše a je to v pořádku, tak příští týden už by mělo být vidět srdíčko. Je to nádherný pocit to vidět na obrazovce ![]()
@hemafrodit píše:
Všem co to nevyšlo držím pěsti při dalším pokusu, na podruhé už to určitě vyjde. Neztrácejte naději dočkáte se. Já mám od úterka potvrzený 6 tt a vypadá to dobře, vše je jak má být. Ultrazvuk ukázal vše a je to v pořádku, tak příští týden už by mělo být vidět srdíčko. Je to nádherný pocit to vidět na obrazovce
Moc gratuluji
, snad se k tobě příští týden přidám… ![]()
Ahoj, tak to jsme na tom stejne, dnes jsem byla na ultrazvuku, protoze jsem zacala spinit, ale byli tam videt aba dva, jedno je malinke a druhe zas velke, pristi tyden mam dojit, ze uz by melo jit videt
to zas bude dlouhej tyden ![]()
Tak holky a je to tady…
Včera slaboulilinká čárečka (8. den po ET), dneska už trošku silnější (9. den po ET)…
Holkyyyyyyyy, asi jsem těhotná…
A snad tam jsou obě embrijka… ![]()
Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s ket a zavedenim 2 embrii
Jsem 25 den po ket, zavaděli mě dvě embria, minulej čtvrtek jsem začala špinit, doktor mě řekl, že to jedno menší je slaboulinke a pravděpodobně odejde. Dostala jsem injekci a špinění a křeče ustáli, včera jsem začala lechce špinit zase a křeče jako bych to měla dostat, ale za 2 hodky to odeznělo. Mám strach co to muže byt? Abych nepřišla o obě. Ve čtvrtek jsem objednana na ultrazvuk už by tam mělo být srdíčko.
Hooooolkyyyy, tak teď už je to na 100% ![]()
12 po ET a 25-ti jednotkový tesík… ![]()
Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů ![]()