KET, IVF, IUI leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
7.5.13 16:04

Určitě to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.5.13 16:08

Určitě ano, musíš pořád věřit, že to dobře dopadne. Kolik ti davali vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.5.13 17:56

ahoj holky

Všem co to nevyšlo držím pěsti při dalším pokusu, na podruhé už to určitě vyjde. Neztrácejte naději dočkáte se. Já mám od úterka potvrzený 6 tt a vypadá to dobře, vše je jak má být. Ultrazvuk ukázal vše a je to v pořádku, tak příští týden už by mělo být vidět srdíčko. Je to nádherný pocit to vidět na obrazovce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
8.5.13 18:47
@hemafrodit píše:
Všem co to nevyšlo držím pěsti při dalším pokusu, na podruhé už to určitě vyjde. Neztrácejte naději dočkáte se. Já mám od úterka potvrzený 6 tt a vypadá to dobře, vše je jak má být. Ultrazvuk ukázal vše a je to v pořádku, tak příští týden už by mělo být vidět srdíčko. Je to nádherný pocit to vidět na obrazovce :dance:

Moc gratuluji :potlesk:, snad se k tobě příští týden přidám… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.5.13 09:53

Ahoj, tak to jsme na tom stejne, dnes jsem byla na ultrazvuku, protoze jsem zacala spinit, ale byli tam videt aba dva, jedno je malinke a druhe zas velke, pristi tyden mam dojit, ze uz by melo jit videt :srdce: to zas bude dlouhej tyden :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
10.5.13 09:18

Tak holky a je to tady… :dance: Včera slaboulilinká čárečka (8. den po ET), dneska už trošku silnější (9. den po ET)… :potlesk: Holkyyyyyyyy, asi jsem těhotná… :lol: A snad tam jsou obě embrijka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.5.13 16:40

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s ket a zavedenim 2 embrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.5.13 16:54

Jsem 25 den po ket, zavaděli mě dvě embria, minulej čtvrtek jsem začala špinit, doktor mě řekl, že to jedno menší je slaboulinke a pravděpodobně odejde. Dostala jsem injekci a špinění a křeče ustáli, včera jsem začala lechce špinit zase a křeče jako bych to měla dostat, ale za 2 hodky to odeznělo. Mám strach co to muže byt? Abych nepřišla o obě. Ve čtvrtek jsem objednana na ultrazvuk už by tam mělo být srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
14.5.13 10:58

Hooooolkyyyy, tak teď už je to na 100% :dance:

12 po ET a 25-ti jednotkový tesík… :potlesk:

Juchůůůůůůůůů­ůůůůůůůůůůůůů­ůůůůůůůůůůůůů­ůůůůůůůůůůůůů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27