Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takže dnes jsem byla na krevním těhotenském testu a je ze mě těhulka
na kontrolní ultrazvuk jdu 7.5. tak uvidím, co uvidím
hrozně se těšíme
akorát mě pobolívá v podbříšku, ale prý to může být, tak se snažím být v klidu. AnyaK neboj, nemusí to nic znamenat a můžeš být těhu. Jinak všichni ostatní dejte vědět jak pokračujete ![]()
@hemafrodit MOOOOOOC gratuluji!!! Jsem moc ráda, že ti vyšlo!!! Držím palečky, ať to pokračuje bez problémů a na konci cesty ať držíš v náruči ten nejdražší poklad života…
![]()
Ahoj holky, především @hemafrodit mooooc gratuluji a ty @AnyaK se nebooj, bude to v pořádku… ![]()
No holky, a já jsem po odběru, vlastně oba!!!
A spermoušků našli 10 000
Jsme šťastný jak blechy,,, budeme mít svoje dětičky ![]()
V pátek si jedu pro dvojčátka do bříška, těšíme se nesmírně… ![]()
@Petraaaa Děkuju, tak ty už to budeš vědět moooc brzy,,, to ti závidím, ale my už se taky brzo dočkáme…
Dneka to byl plačící den, pořád jsem se držela kvůli manželovi, a než jsem šla na sál, tak jsem to teda pěkně obulela…
No a pak se probouzím z narkózy a co mylíte, no zas bulím, tentokrát strachy o něj. Jdu do laborky jak to dopadlo a zas bulím, tentokrát štěstím…
Dneska je ze mě učiněnej blázen. ![]()
Holky, myslíte, že si můžu vzít kapky na bolest, docela mě to jako dost bolí… ![]()
Ahoj holky, tak jsem to včera dostala… ![]()
Zítra jedu na odblokaci a 9.5. k ezoteričce, chci si nechat vyčistit duši a třeba rovnou i tělo
Víra mě neopouští, tak vzhůru do dalšího boje…
Všem držím palečky…
@AnyaK to je škoda,,, ale jak říkáš, myslet pozitivně a neztrácet naději
Přeji ti moooc štěstíčka a zase se ozvi… ![]()
Ahoj holky, tak zítra si jedeme pro dvojčátka do bříška…
Nesmírně se těším!!! Tak si na mě ráno vzpomeňte. ![]()
@ZuzkaaD držím palečky!!! určitě ti to vyjde!!! dej postupně vědět… Budu na tebe myslet i na tvá dvojčátka ![]()
@Petraaaa to taky ještě třeba nic neznamená, tobě zaváděli 2 embrijka..?