Snažilky od srpna 2016

3157
4.6.16 09:05

Snažilky od sprna 2016

Ahoj holky je tu někdo, kdo má v plánu začít se snažením o miminko v sprnu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2916
4.6.16 10:44

Ahoj :) já jsem momentálně ve fázi, kdy bych už miminko chtěla, ale přítel se na to asi ještě moc necítí…v červenci mám jít ještě na nějaké vyšetření a od srpna bych se nejradši už začala snažit. Je mi to doporučováno i ze zdravotních důvodů, tak uvidíme…:)

Příspěvek upraven 04.06.16 v 10:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.16 10:49

@RomanaBl je to tedy celkem mimo mísu ale připomíná mi to naše - od kdy se začneme snažit, nejdřív to bylo v plánu od ledna 2016 pak jsem chtěla počkat až do května 2016 aby mi prodloužili smlouvu v práci a nakonec jsme si na svatební cestě domluvili že už se chceme začít snažit a to byl listopad 2015 a teď jsem v 17tt a okolo svých 23 narozenin jsem otěhotněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.6.16 11:09

@verrys a nějaký závažnější problém zdravotní??? moc i přeji, aby přítel svolil a mohlo zacit snaženíčko :)
@Kristyna.Vechtova no takhle jsem to měla u prvního prcka…nakonec jsme začali v listopadu 2012 a otěhotněla jsem až v lednu 2015…takže chceme začít snažení hned po svatbě a kdo ví co se bude dít a kdy miminko nakonec přijde…gratuluji k těhotenství užívej si to hrozně rychle to utíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.16 11:15

@RomanaBl děkuji, tak moje/naše je to první a v srpnu 2015 jsme měli svatbu a manželovi bude letos v prosinci 30 a já děti chtěla už dávno klidně ve 20 ale počkali jsme až dostuduju a začnu pracovat..
Joo užívám si to - to jo před chvílí jsem měla // a dnes už mám celkem slušné bříško a ke konci měsíce se snad dozvíme pohlavi prcka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.6.16 11:17

@Kristyna.Vechtova jéé taky jsi chtěla děti už dřív to je super já taky vždy chtěla být mladou maminkou a nejdyl ve 20 mit první dítko :D no nějak se nepovedlo :D a kolik je tobě? :) teda to je krásný to očekávání co to bude vid :) a máš nějaký takový ten vnitřní pocit co by to mohlo být? :) já to tak měla a nezklamal fakt jsme čekali chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
4.6.16 12:03

Ahoj. Taky máme v plánu se začít snažit v srpnu nebo v září. Ještě musím podstoupit hematologicke vyšetření a pokud bude všechno v pořádku, tak do toho jdeme :D
budu mit ale velký strach…jsem po potratu v polovině těhotenství. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
4.6.16 12:46

@RomanaBl jj, čeká mě ještě biopsie děložního čípku, takže se uvidí podle výsledků, jestli budu muset na konizaci…Já se přiznám, že jsem vždycky byla ten typ, co si říkal, že na dítě je dost času, ale poté, co mi v nemocnici bylo několikrát doporučeno mít děti co nejdříve, tak jsem o tom začala čím dál tím víc přemýšlet a dostala se do fáze, kdy už bych děti chtěla a moc se na to období těším :) chápu správně, že ty už jedno dítě máš a chceš mu/jí pořádit sourozence? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.6.16 14:05

@verrys a jeje to je nepříjemná záležitost :( doufám že na konizaci nebudeš muset..já jí mám za sebou sice to nic extra hrozného není…ale pak to hlídání v době těhotenství je docela na hlavu :D hrozilo mi při prvním že mi kvůli tomu že sem se jak mám čípek zkrácený, začala ve 28 týdnu otvírat a hrozil předčasný porod no…chtěli mi udělat steh na čípku atd aby to vše podpořili…ale nakonec na něj nedošlo a malej se narodil den po termínu :) jsem byla takový trošku přírodní úkaz :D ano chápeš správně :D chceme zkusit snažení o druhýho broučka :)…je moc dobře že se na miminko a vše kolem těšíš :) důležité je k tomu všemu přistupovat pozitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.6.16 14:07

@berua13 ahoj ježíš to mi mrzí to musela být rána :( a to když se vám povede tak si asi budeš muset píchat celou dobu fraxík vid??? držím všechny pěsti at vše dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
4.6.16 14:14

@RomanaBl právě kvůli těm možným komplikacím během těhotenství mi doktorka pořád doporučuje otěhotnět co nejdříve…a vzhledem k tomu, že už mi táhne na 30, tak to asi taky není úplně špatný nápad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
4.6.16 14:17

@verrys tak to jsem tedy moc zvědavá :) a přítel určitě bude taky moc a moc se bude těšit :) a 30 není v dnešní době žádný věk :) ba naopak :) to žena prý v tom nejkrásnějším rozpuku nebo jak to říká moje mamka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
4.6.16 15:17

@RomanaBl ha ha a moje babička zas říká, že bych se nad sebou měla zamyslet, protože mladší už nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
4.6.16 15:32

@RomanaBl to právě asi ne…měla jsem opačný problém…od devátého tt jsem krvácela…čtyřikrát tak, že jsem vždycky přijela do nemocnice s krví az v botech av mdlobach :( no a na popáté už byla odloučena placenta a byl konec. :,(
byla to jinak zdrava holčička :,(
Tak jsem zvedava jestli mi něco najdou na hematologii…teda doufám, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.6.16 18:38

Jak to tu ctu, chce se mi plakat. Je mi to moc lito Berua13. nicmene je mi 25 pritelovi 37 a jaksi uz ma svuj vek a miminko by moc chtel. Jenze ja mam pred statnicema, uz jsem takhle na rok prerusila kvuli praci, tedka pritel zmenil praci. Ja hledam novou. Miminko bychom moc chtely, zjistuju kdy mam ovulaci, ze bych skolu pustila a pak si ji dodelala. Vim ze se na ruzne kalkulacky neda spolehnout, ale jak bych mela zjistit kdy mam ovulaci bez ruznych testu z lekarny. Pred 2 mesicema jsem prestala brat prasky. MNS jsem pak mela normalne do tydne a pak dalsi jsem mela cyklus az 34 dni. Nejake rady??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí