Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky je tu někdo po 2 a vícech potratech, které se budete snažit o mimi, nebo které čekáte na výsledky jako já?
@chelsea001 píše:
Ahoj holky je tu někdo po 2 a vícech potratech, které se budete snažit o mimi, nebo které čekáte na výsledky jako já?
Ahoj, snad si na mě pamatuješ…
Já mám za sebou 2 zamlk. těhot. a teď už jsem 22 tt, a snad je vše ok.
Neházej flintu do žita, do třetice všeho dobrýho ![]()
Budu držet palce
![]()
@chelsea001 píše:
Jee ahojto víš, že pamatuju.
Ahoj, mžu se přidat? Všechny diskuze o potratech jsou už rozjeté, tak jsem ráda za novou ![]()
Já jsem prodělala dvě zamlklé těhotenství, jedno loni v září v 9.tt a jedno letos v dubnu v 11.tt
Teď někdy mám jít na gyndu a snad mi dá dr. žádanku do Gennetu na nějaká vyšetření a uvidíme proč se to děje… ![]()
@Eva 13 Ahoj, prosím tě, a můžu se zeptat, dělali vám p dvou ZT nějaká vyšetření nebo jste to do třetice riskli bez vyšetření? A hlavně tedy gratuluju!!! To musí být štěstí!!! ![]()
Evi čekám na genetiku, byli jsme tam 15.května a jdeme až 16.července pro výsledky, všechno se tak hrozně vleče ![]()
@Zandula píše:
Ahoj, mžu se přidat? Všechny diskuze o potratech jsou už rozjeté, tak jsem ráda za novou![]()
Já jsem prodělala dvě zamlklé těhotenství, jedno loni v září v 9.tt a jedno letos v dubnu v 11.tt
@Eva 13 Ahoj, prosím tě, a můžu se zeptat, dělali vám p dvou ZT nějaká vyšetření nebo jste to do třetice riskli bez vyšetření? A hlavně tedy gratuluju!!! To musí být štěstí!!!Teď někdy mám jít na gyndu a snad mi dá dr. žádanku do Gennetu na nějaká vyšetření a uvidíme proč se to děje…
Ahoj, děkuji.
Byla jsem jen na imunologii, kde stejně nic nezjistili ![]()
Ale poslední ZT byla holčička a teď čekám kluka, takže můj názor je, že holky nedonosím.
Mám doma taky 7 letýho syna…ale třeba to bylo jen štěstí.
Držím palce ať ti to brzy vyjde
![]()
@chelsea001 píše:
Evi čekám na genetiku, byli jsme tam 15.května a jdeme až 16.července pro výsledky, všechno se tak hrozně vleče
to chápu, ale zas budeš o krok dál a pak to bude šup lup a //
![]()
Ahoj holky,
taky mám nějaký ten potrat za sebou a všechna vyšetření máme v pořádku, což mi na klidu moc nepřidává…
Ahoj chelsea, můžu se přidat? Mě už přišly výsledky z genetiky a mám špatnou srážlivost krve, tak jsem šla i rovnou na hematologii a tam mi řekla doktorka, že při dalším těhotenství si budu píchat iněkce.
Doktorka na gynekologii mi řekla, že se můžeme snažit po 3 MS, akorát mě teď štve, že mám strašně dlouhé cykly, teprve teď budu mít druhou MS.
Ahoj Lucko, vítej, byla jsi na potratu stejný den jako já
já teď už čekám na 3 ms ale první mi museli vyvolávat, prý ve mě nechali trošku placenty a tělo si pořád myslelo, že je těhotné. Zkusila jsi pít ten čaj kontryhel? Třeba by ti to mohl trošku upravit
@chelsea001 - Kontryhel jsem pila, ale teď už ho pít nebudu, jak jsem četla, tak někomu ten čaj děla dlouhé cykly. Dneska jsem začla špinit sice je to hnědé špinění, ale snad to pak bude MS. Nechce se mi jít k doktorce na vyvolávačku ![]()
Já taky teď ze začátku ms špiním, doufám, že mi to dopadne jako tobě, taky bych chtěla aby mi na něco přišli, jen se děsím toho, že mi nic nenajdou a já znova potratím, potřetí už bych to nedala a hlavně přítel říkal, že je to naše poslední snažení, že jestli znova potratím tak už do toho jít nechce ![]()
Určitě na něco příjdou, taky jsem se bála, že na nic nepříjdou. A další těhotenství už budeme mít v pořádku ![]()