Snažilky po 2 a více potratech

2183
20.6.12 19:54

snažilky po 2 a více potratech

Ahoj holky je tu někdo po 2 a vícech potratech, které se budete snažit o mimi, nebo které čekáte na výsledky jako já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
20.6.12 20:30
@chelsea001 píše:
Ahoj holky je tu někdo po 2 a vícech potratech, které se budete snažit o mimi, nebo které čekáte na výsledky jako já?

Ahoj, snad si na mě pamatuješ…
Já mám za sebou 2 zamlk. těhot. a teď už jsem 22 tt, a snad je vše ok.
Neházej flintu do žita, do třetice všeho dobrýho :hug:
Budu držet palce :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
20.6.12 20:37

Jee ahoj :-) to víš, že pamatuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
20.6.12 20:40
@chelsea001 píše:
Jee ahoj :-) to víš, že pamatuju. :-)
:mavam: to jsem ráda.
Na jaké výsledky teď čekáš?
A jak se cítíš? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.6.12 21:46

Ahoj, mžu se přidat? Všechny diskuze o potratech jsou už rozjeté, tak jsem ráda za novou :palec:

Já jsem prodělala dvě zamlklé těhotenství, jedno loni v září v 9.tt a jedno letos v dubnu v 11.tt :( Teď někdy mám jít na gyndu a snad mi dá dr. žádanku do Gennetu na nějaká vyšetření a uvidíme proč se to děje… :nevim:

@Eva 13 Ahoj, prosím tě, a můžu se zeptat, dělali vám p dvou ZT nějaká vyšetření nebo jste to do třetice riskli bez vyšetření? A hlavně tedy gratuluju!!! To musí být štěstí!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
21.6.12 08:23

Ahoj vítám tě tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
21.6.12 08:37

Evi čekám na genetiku, byli jsme tam 15.května a jdeme až 16.července pro výsledky, všechno se tak hrozně vleče :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
21.6.12 08:38
@Zandula píše:
Ahoj, mžu se přidat? Všechny diskuze o potratech jsou už rozjeté, tak jsem ráda za novou :palec:

Já jsem prodělala dvě zamlklé těhotenství, jedno loni v září v 9.tt a jedno letos v dubnu v 11.tt :( Teď někdy mám jít na gyndu a snad mi dá dr. žádanku do Gennetu na nějaká vyšetření a uvidíme proč se to děje… :nevim:

@Eva 13 Ahoj, prosím tě, a můžu se zeptat, dělali vám p dvou ZT nějaká vyšetření nebo jste to do třetice riskli bez vyšetření? A hlavně tedy gratuluju!!! To musí být štěstí!!! :srdce:

Ahoj, děkuji.
Byla jsem jen na imunologii, kde stejně nic nezjistili :nevim:
Ale poslední ZT byla holčička a teď čekám kluka, takže můj názor je, že holky nedonosím.
Mám doma taky 7 letýho syna…ale třeba to bylo jen štěstí.
Držím palce ať ti to brzy vyjde :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
21.6.12 08:39
@chelsea001 píše:
Evi čekám na genetiku, byli jsme tam 15.května a jdeme až 16.července pro výsledky, všechno se tak hrozně vleče :-(

to chápu, ale zas budeš o krok dál a pak to bude šup lup a // :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
21.6.12 08:45

Ahoj holky,
taky mám nějaký ten potrat za sebou a všechna vyšetření máme v pořádku, což mi na klidu moc nepřidává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.6.12 08:45

Ahoj chelsea, můžu se přidat? Mě už přišly výsledky z genetiky a mám špatnou srážlivost krve, tak jsem šla i rovnou na hematologii a tam mi řekla doktorka, že při dalším těhotenství si budu píchat iněkce.
Doktorka na gynekologii mi řekla, že se můžeme snažit po 3 MS, akorát mě teď štve, že mám strašně dlouhé cykly, teprve teď budu mít druhou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
21.6.12 08:59

Ahoj Lucko, vítej, byla jsi na potratu stejný den jako já :-( já teď už čekám na 3 ms ale první mi museli vyvolávat, prý ve mě nechali trošku placenty a tělo si pořád myslelo, že je těhotné. Zkusila jsi pít ten čaj kontryhel? Třeba by ti to mohl trošku upravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.6.12 09:08

@chelsea001 - Kontryhel jsem pila, ale teď už ho pít nebudu, jak jsem četla, tak někomu ten čaj děla dlouhé cykly. Dneska jsem začla špinit sice je to hnědé špinění, ale snad to pak bude MS. Nechce se mi jít k doktorce na vyvolávačku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
21.6.12 09:13

Já taky teď ze začátku ms špiním, doufám, že mi to dopadne jako tobě, taky bych chtěla aby mi na něco přišli, jen se děsím toho, že mi nic nenajdou a já znova potratím, potřetí už bych to nedala a hlavně přítel říkal, že je to naše poslední snažení, že jestli znova potratím tak už do toho jít nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.6.12 09:21

Určitě na něco příjdou, taky jsem se bála, že na nic nepříjdou. A další těhotenství už budeme mít v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí