Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, tak mě napadlo trochu si zkrátit čas…takže pište kdy (ne)čekáte mrchu
Já jsem dnes 9dpo, mrchu čekám za pět dní(v pondělí)mám nepravidelné a dlouhé cykly, ale ovu si hlídám. Příznaky moc nemám, jen už od ovu mám nateklá prsa, a včera mě bolelo bříško jako na ms, i testik včera proběhl
ale co bych chtěla že? samozřejmě negativní.
Já ho ale nedělala z raní moči, bylo to asi v deset dopoledne, takže mohla být celkem naředěná. Testit budu zase v pátek. Ty jsi čerstvá těhulka?
No, na druhej pokus. První nevyšel
V obou případech 9 dpo čárka.
Taky jsem měla slabou čárku 9 DPO. Šla jsem se tenkrát znovu podívat po limitu do odpadkového koše a byla tam ![]()
Tak to moc gratuluju
my se s přítelem snažíme o první, už asi tři roky, no ono je to takové snažení nesnažení, přítel v týdnu není doma, tak se tulíme akorát o výkendu
tak doufám že nám to vyjde.
Já mívám pravidelně nateklá prsa až do MS, takže podle toho poznám, že těhu nejsem.
Ale tobě to určitě ještě může vyjít. 8dpo na testík je brzy, zkus 12dpo, to může být rozhodující.
Holky, vy jste mě vyprovokovali že jsem ted šla vyhrabat z koše test
no ale nic…
@Anonymní píše:
Já mívám pravidelně nateklá prsa až do MS, takže podle toho poznám, že těhu nejsem.Ale tobě to určitě ještě může vyjít. 8dpo na testík je brzy, zkus 12dpo, to může být rozhodující.
Já to nikdy neměla, až ted druhý cyklus je to novinka, vžycky mívám každý měsíc nějaký nový příznak
a nic z toho není
@nika90 píše:
Já to nikdy neměla, až ted druhý cyklus je to novinka, vžycky mívám každý měsíc nějaký nový příznaka nic z toho není
Tak třeba to tentokrát vyjde.
Já zase čekám, kdy prsa nateklá mít nebudu, prootže to bude znak, že se možná zadařilo. ![]()
@Anonymní píše:
Tak třeba to tentokrát vyjde.Já zase čekám, kdy prsa nateklá mít nebudu, prootže to bude znak, že se možná zadařilo.
A jak jsi ted na tom, kdy čekáš mrchu, kolikátý den jsi po ovu? ![]()
Tohle téma jsem sice otevřela jen abych zjistila, co je to ta „mrcha“…
Ale všem vám přeju ty vytoužené // ![]()
@nika90 píše:
Ahoj děvčata, tak mě napadlo trochu si zkrátit čas…takže pište kdy (ne)čekáte mrchuJá jsem dnes 9dpo, mrchu čekám za pět dní(v pondělí)mám nepravidelné a dlouhé cykly, ale ovu si hlídám. Příznaky moc nemám, jen už od ovu mám nateklá prsa, a včera mě bolelo bříško jako na ms, i testik včera proběhl
ale co bych chtěla že? samozřejmě negativní.
Ahoj,.. tak si můžeme podat ruce, protože jsme na tom hoooodně podobně
včera jsem byla 26. DC a DPO, 5 dní předtím už jsem špinila, včera dokonce i jednou hodně čerstvá krev na intimce a k tomu bolesti v podbřišku:( že už jsem si myslela, že se mi rozházel cyklus a dostanu to
Test jsem si samozřejmě jako ty taky dělala a taky negativní (jak jinak, že?
) A dnes? Vůbec nic, zatím ani bolesti ani špinění (a to jsem ještě včera večer šla hopsat na aerobik, tak jsem čekala, že se to asi spustí…
).. takže čekám jako ty, jestli dorazí a jsem z toho fakt jelen.. Očekávám menstruaci v sobotu nebo v neděli (mám cykly pravidělně 29 -30 dní). tak můžem čekat spolu ![]()
@kenikim píše:
Ahoj,.. tak si můžeme podat ruce, protože jsme na tom hoooodně podobněvčera jsem byla 26. DC a DPO, 5 dní předtím už jsem špinila, včera dokonce i jednou hodně čerstvá krev na intimce a k tomu bolesti v podbřišku:( že už jsem si myslela, že se mi rozházel cyklus a dostanu to
Test jsem si samozřejmě jako ty taky dělala a taky negativní (jak jinak, že?
) A dnes? Vůbec nic, zatím ani bolesti ani špinění (a to jsem ještě včera večer šla hopsat na aerobik, tak jsem čekala, že se to asi spustí…
).. takže čekám jako ty, jestli dorazí a jsem z toho fakt jelen.. Očekávám menstruaci v sobotu nebo v neděli (mám cykly pravidělně 29 -30 dní). tak můžem čekat spolu
Jeee, ahoj
to jsem ráda, že se ke mě někdo přidal. Já sice nešpiním, ale jinak jsme na tom podobně. Trošku jsem nepochopila kolikátý den jsi po ovu? To špnění by u tebe mohlo znamenat zahnizdování
Já budu testit v pátek, jestli to teda vydržim
Minulý cyklus jsem to měla jako ty, taky jsem špinla v den ms, celý týden, test byl negativní, a nakonec se mi mrcha rozjela. Ale u tebe to určitě může vyjít ![]()