Čekání na mrchu

276
20.6.12 07:38

Čekání na mrchu

Ahoj děvčata, tak mě napadlo trochu si zkrátit čas…takže pište kdy (ne)čekáte mrchu :lol: Já jsem dnes 9dpo, mrchu čekám za pět dní(v pondělí)mám nepravidelné a dlouhé cykly, ale ovu si hlídám. Příznaky moc nemám, jen už od ovu mám nateklá prsa, a včera mě bolelo bříško jako na ms, i testik včera proběhl :) ale co bych chtěla že? samozřejmě negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
20.6.12 08:08

Já 9DPO měla slabou čárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.6.12 08:10

Já ho ale nedělala z raní moči, bylo to asi v deset dopoledne, takže mohla být celkem naředěná. Testit budu zase v pátek. Ty jsi čerstvá těhulka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.6.12 08:16

No, na druhej pokus. První nevyšel :( V obou případech 9 dpo čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
20.6.12 08:19

Taky jsem měla slabou čárku 9 DPO. Šla jsem se tenkrát znovu podívat po limitu do odpadkového koše a byla tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.6.12 08:22

Tak to moc gratuluju :kytka: my se s přítelem snažíme o první, už asi tři roky, no ono je to takové snažení nesnažení, přítel v týdnu není doma, tak se tulíme akorát o výkendu :roll: tak doufám že nám to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
20.6.12 08:23

Jj, poprvé jsem šla po hodině se mrknout do koše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 08:28

Já mívám pravidelně nateklá prsa až do MS, takže podle toho poznám, že těhu nejsem. :? Ale tobě to určitě ještě může vyjít. 8dpo na testík je brzy, zkus 12dpo, to může být rozhodující.

• Citovat
  • Upravit
276
20.6.12 08:29

Holky, vy jste mě vyprovokovali že jsem ted šla vyhrabat z koše test :lol: no ale nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.6.12 08:31
@Anonymní píše:
Já mívám pravidelně nateklá prsa až do MS, takže podle toho poznám, že těhu nejsem. :? Ale tobě to určitě ještě může vyjít. 8dpo na testík je brzy, zkus 12dpo, to může být rozhodující.

Já to nikdy neměla, až ted druhý cyklus je to novinka, vžycky mívám každý měsíc nějaký nový příznak :D a nic z toho není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 08:36
@nika90 píše:
Já to nikdy neměla, až ted druhý cyklus je to novinka, vžycky mívám každý měsíc nějaký nový příznak :D a nic z toho není

Tak třeba to tentokrát vyjde. :hug: Já zase čekám, kdy prsa nateklá mít nebudu, prootže to bude znak, že se možná zadařilo. :think:

• Citovat
  • Upravit
276
20.6.12 08:39
@Anonymní píše:
Tak třeba to tentokrát vyjde. :hug: Já zase čekám, kdy prsa nateklá mít nebudu, prootže to bude znak, že se možná zadařilo. :think:

A jak jsi ted na tom, kdy čekáš mrchu, kolikátý den jsi po ovu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
20.6.12 08:56

Tohle téma jsem sice otevřela jen abych zjistila, co je to ta „mrcha“…
Ale všem vám přeju ty vytoužené // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
20.6.12 10:45
@nika90 píše:
Ahoj děvčata, tak mě napadlo trochu si zkrátit čas…takže pište kdy (ne)čekáte mrchu :lol: Já jsem dnes 9dpo, mrchu čekám za pět dní(v pondělí)mám nepravidelné a dlouhé cykly, ale ovu si hlídám. Příznaky moc nemám, jen už od ovu mám nateklá prsa, a včera mě bolelo bříško jako na ms, i testik včera proběhl :) ale co bych chtěla že? samozřejmě negativní.

Ahoj,.. tak si můžeme podat ruce, protože jsme na tom hoooodně podobně ;-) včera jsem byla 26. DC a DPO, 5 dní předtím už jsem špinila, včera dokonce i jednou hodně čerstvá krev na intimce a k tomu bolesti v podbřišku:( že už jsem si myslela, že se mi rozházel cyklus a dostanu to :( Test jsem si samozřejmě jako ty taky dělala a taky negativní (jak jinak, že? :? ) A dnes? Vůbec nic, zatím ani bolesti ani špinění (a to jsem ještě včera večer šla hopsat na aerobik, tak jsem čekala, že se to asi spustí… :-) ).. takže čekám jako ty, jestli dorazí a jsem z toho fakt jelen.. Očekávám menstruaci v sobotu nebo v neděli (mám cykly pravidělně 29 -30 dní). tak můžem čekat spolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.6.12 10:56
@kenikim píše:
Ahoj,.. tak si můžeme podat ruce, protože jsme na tom hoooodně podobně ;-) včera jsem byla 26. DC a DPO, 5 dní předtím už jsem špinila, včera dokonce i jednou hodně čerstvá krev na intimce a k tomu bolesti v podbřišku:( že už jsem si myslela, že se mi rozházel cyklus a dostanu to :( Test jsem si samozřejmě jako ty taky dělala a taky negativní (jak jinak, že? :? ) A dnes? Vůbec nic, zatím ani bolesti ani špinění (a to jsem ještě včera večer šla hopsat na aerobik, tak jsem čekala, že se to asi spustí… :-) ).. takže čekám jako ty, jestli dorazí a jsem z toho fakt jelen.. Očekávám menstruaci v sobotu nebo v neděli (mám cykly pravidělně 29 -30 dní). tak můžem čekat spolu :dance:

Jeee, ahoj :) to jsem ráda, že se ke mě někdo přidal. Já sice nešpiním, ale jinak jsme na tom podobně. Trošku jsem nepochopila kolikátý den jsi po ovu? To špnění by u tebe mohlo znamenat zahnizdování :pankac: Já budu testit v pátek, jestli to teda vydržim :lol: Minulý cyklus jsem to měla jako ty, taky jsem špinla v den ms, celý týden, test byl negativní, a nakonec se mi mrcha rozjela. Ale u tebe to určitě může vyjít :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí