Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kenikim píše:
ahoj,.. přesně si ji nehlídám (jako že bych měřila teplotu, dělala testy), ale myslím si, že jsem ji poznala, podle hlenu, píchání v podbřišku,.. něco na tom možná pravdy bude, co píšeš.. rozhodla jsem se, že po MS skočím k doktorce, tak uvidím.. co ty dnes? doufám že nic… já špiním pořád a stále…
Já ovulku taky poznám podle hlenu, ale když mám hlen, ovulka tepr přijde, v mém případě jsem měla hlen v pátek, v sobotu nic a v neděli a v pondělí mě píchalo u vaječníku, takže tipuju že byla bud v neděli nebo v pondělí(minulý týden)ono ti tělo hlenem dává najevo že ti začínají plodné dny a může přijít dýl, ale kdo ví, ženské tělo je hříčka přírody, tak aby se v tom prase vyznalo ![]()
U mě zatím vůbec nic, až teda na občasné píchání v břiše, jednou na levo, jednou na pravo ![]()
a ty normálně máš špinění před ms? no uvidíme co se z toho vyklube ![]()
@nika90 píše:
Já ovulku taky poznám podle hlenu, ale když mám hlen, ovulka tepr přijde, v mém případě jsem měla hlen v pátek, v sobotu nic a v neděli a v pondělí mě píchalo u vaječníku, takže tipuju že byla bud v neděli nebo v pondělí(minulý týden)ono ti tělo hlenem dává najevo že ti začínají plodné dny a může přijít dýl, ale kdo ví, ženské tělo je hříčka přírody, tak aby se v tom prase vyznalo
U mě zatím vůbec nic, až teda na občasné píchání v břiše, jednou na levo, jednou na pravo
a ty normálně máš špinění před ms? no uvidíme co se z toho vyklube
ahoj,.. přesně jak popisuješ, tak to na sobě taky popisuju,.. každopádně jsme to „pojistili“ jednou za dva dny v celým tomhle období, každopádně se to ale asi nepodařilo, protože špiním stále, dalo by se říct že i víc, takže je mi stopro jasné, že to asi zítra dostanu, nejpozději v neděli.. to špinění mám teď takhle druhý cyklus, před tím to bylo max. malinko kolem menstrucace… no asi nějakej error, tak si hned příští týden skočím na gyndu (beztak jsem tam od listopadu nebyla)
a co ty? nějaká změna?
@kenikim píše:
ahoj,.. přesně jak popisuješ, tak to na sobě taky popisuju,.. každopádně jsme to „pojistili“ jednou za dva dny v celým tomhle období, každopádně se to ale asi nepodařilo, protože špiním stále, dalo by se říct že i víc, takže je mi stopro jasné, že to asi zítra dostanu, nejpozději v neděli.. to špinění mám teď takhle druhý cyklus, před tím to bylo max. malinko kolem menstrucace… no asi nějakej error, tak si hned příští týden skočím na gyndu (beztak jsem tam od listopadu nebyla)a co ty? nějaká změna?
ježiš, ještě že už je pátek, já tu píšu takový bláboly
… takže to co popisuješ, tak na sobě taky POCIŤUJU…
.. a předtím to bylo max. malinko kolem OVULACE
.. a ne mentruace:-) jsem tele, fakt ![]()
@kenikim píše:
ahoj,.. přesně jak popisuješ, tak to na sobě taky popisuju,.. každopádně jsme to „pojistili“ jednou za dva dny v celým tomhle období, každopádně se to ale asi nepodařilo, protože špiním stále, dalo by se říct že i víc, takže je mi stopro jasné, že to asi zítra dostanu, nejpozději v neděli.. to špinění mám teď takhle druhý cyklus, před tím to bylo max. malinko kolem menstrucace… no asi nějakej error, tak si hned příští týden skočím na gyndu (beztak jsem tam od listopadu nebyla)a co ty? nějaká změna?
my jsme to taky pojistili, celý víkend jsme se pak tulli
každopádně si myslím, že mrška přijde co nevidět, už ji cííítííím
taky to vidím tak na neděli nebo pondělí.
Ohlásím se zas po neděli, o víkendu na netu nejsem, tak se hlavně drž a netestíkuj
![]()
@kenikim píše:
ježiš, ještě že už je pátek, já tu píšu takový bláboly… takže to co popisuješ, tak na sobě taky POCIŤUJU…
.. a předtím to bylo max. malinko kolem OVULACE
.. a ne mentruace:-) jsem tele, fakt
V poho…došlo mi to ![]()
@nika90 píše:
V poho…došlo mi to
Jo, já jsem taky někdy mívala špinění kolem ovulace, ale to už mi nějak vymizelo, tak nevím.
Tak já letím, jedem s přítelem na borůvky ![]()
@nika90 píše:
Jo, já jsem taky někdy mívala špinění kolem ovulace, ale to už mi nějak vymizelo, tak nevím.
Tak já letím, jedem s přítelem na borůvky
ok ok, do pondělka se ukáže, hezký víkend!!! taky tu moc nebývám…
Ahoj… tak název tématu můžeme nadále ponechat,.. jak jsem tušila, tak se stalo, v sobotu ráno jsem se vzbudila s bolestmi břicha a menstruací,.. takže sotva ráčí laskavě odkráčet, jdeme se snažit znovu
(už aby to bylo
)… a co u ostatních? (no, teda jsme tu vlastně jenom dvě
)… doufám, že už budu čekat sama? ![]()
@kenikim píše:
Ahoj… tak název tématu můžeme nadále ponechat,.. jak jsem tušila, tak se stalo, v sobotu ráno jsem se vzbudila s bolestmi břicha a menstruací,.. takže sotva ráčí laskavě odkráčet, jdeme se snažit znovu(už aby to bylo
)… a co u ostatních? (no, teda jsme tu vlastně jenom dvě
)… doufám, že už budu čekat sama?
Ahjoky. tak jsme na tom uplně stejně
mě navštívila včera ráno taky s pěknýma bolestma
takže hurá do nového měsíce, zase pěkně kontryhelový čajíček a at se daří ![]()
@nika90 píše:
Ahjoky. tak jsme na tom uplně stejněmě navštívila včera ráno taky s pěknýma bolestma
takže hurá do nového měsíce, zase pěkně kontryhelový čajíček a at se daří
přesně tak! hurá do toho… gynex brát nebudu a radši ani jiné bylinky, kdoví, jestli nevězí v tom mým špinění.. a ve čtvrtek jdu na gyndu a taky darovat krev na transfuzku (předtím jsem nešla s tím, že se jako raději nebudu vyčerpávat atd. atd… ) prd z toho, tak jdu ![]()
Ahoj děvčata, teda snad se ke mě někdo připojí. Tak je tu další měsíc a sním další snažení
Dnes jsem 5 dpo, už od včera je mi nějak divně, a píchá mě dole v pochvě
nevím jak to jinak napsat. Už od ovulky mívám nateklá prsa, ale tentokrát nic, jen občas pobolívají. A včera jsem měla na kolhotkách kapku krve, pak už nic.Ms čekám až 28.7.A co vy, jak jste na tom? Kenikim, kde tě mám? ![]()
@nika90 ahoj! tady jsem!
co nového??? no, mrkni do diskuze „Pracujeme na prvním miminku“ u mně je to na dlouhý psaní… ![]()