Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já osobně se mám bídně, jsem děsně nachcípaná a místo aby se mi to zlepšovalo, tak se mi to zhoršuje…děs..takže ani moc nepočítám s tím, že nám to snažení teď vyjde, protože je to určitě ztížený když mám horečku..
To je špatný myšlení přece!!! Do toho s timhle nemůžete jít…
Izz píše:
To je špatný myšlení přece!!! Do toho s timhle nemůžete jít…
neboj, je to jen momentální pocit:)
Ahoj holky, tak jsem doma ze cvičení, potřebovala bych to asi tak třikrát. Malinue možná by to právě chtělo vypotit se na cizím tělě. ![]()
Ahojky..jsem doma a v pátek všechno bylo na jedničku..mám u sebe 2 12buněčná embryjka
![]()
No čáááááu, tak hurá!!!! Teďka Deniso nohy nahoru a nic nedělat, aby eskyma rozmrzly
Kurňa, fakt ti držím palce!! Já mám dneska ovulaci, manža má službu ve špitále, tak jsem ho jela znásilnit…úspěšně! ![]()
Agrimonia píše:
No čáááááu, tak hurá!!!! Teďka Deniso nohy nahoru a nic nedělat, aby eskyma rozmrzly![]()
Kurňa, fakt ti držím palce!! Já mám dneska ovulaci, manža má službu ve špitále, tak jsem ho jela znásilnit…úspěšně!
no rozmrzlí byli už v pátek..jinak jsem poctivě ležela 3 dny a ted jsem opatrná a nic moc nedělám.Jinak embryjka přežijí v děloze jenom dva dny a pokud se nekousli je už vymalováno.No uvidíme
nějak jim věřím,ale radši jsem připravená i na tu horší variantu
![]()
Žádná horší varianta nebude, sliznici jsi měla, zapadli tam jak do peřinky! Kdy se může testovat? Taky za 10 dní?? Budu u tebe nedočkavější než se sebou ![]()
Agrimonia píše: Žádná horší varianta nebude, sliznici jsi měla, zapadli tam jak do peřinky! Kdy se může testovat? Taky za 10 dní?? Budu u tebe nedočkavější než se sebou
No slíza byla skoro 12mm a i progesteron ukazoval super hodnotu takže všechno dobrý
To víš holka jestli se kousnou to už je na nich..každopádně jsme s doktorem udělali maximum a to nejlepší co jde.No testovat se budu 13den…to je jistota..takže ještě 10dní.Ms nedorazí díky estrofemu takže testík budu muset jako udělat,ale nechce se mě už ted
![]()
Tak to by mohl být moc pěkný vstup do nového roku! Já taky budu na Silvestra testovat, tak si pak řeknem:-)
Agrimonia píše:
Tak to by mohl být moc pěkný vstup do nového roku! Já taky budu na Silvestra testovat, tak si pak řeknem:-)
jj určitě
![]()
Ahoj holky chci se zeptat, dle hlenu mam mit dnes ovulku sexik jsme jeste dneska stihli a predtim byl sex pred 3 dny. Myslite ze tentokrat bychom to mohli vychytat? Minuly mesic jsem prodelala biochemicky tehu, tak bychom chteli aby se ted zadarilo dokud mame pohnojino ![]()
Tyjo mě včera pobolívalo břicho docela dost…snad ovulace, ale neoklaplo nám to v noci (spali jsme s dětma ve škole)…ale den před tim ano a dneska taky ano…nevim, jak dlouho se tam to vajíčko producíruje a nabízí se spermiím ![]()
Kaata- jojo, ideálněji to nejde:-)
Izz, to vyjde, spermie si tam na to jajko počkaly, aspoň bylo sperma hustší a kvalitnější, když jste to potuplovali obden. Spermie vydrží i 3 dny, ještě se o vejce popraly
![]()