Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata! myslím na vás a držím palečky ![]()
já o víkendu jedu na hon (budu jen v zákulisí..) tak si to užiju, dám si pivečko a vypnu mozek..:)
Ahoj holky,
tak jen hlásím, že dorazila mrcha
, tak nás čeká další snaženíčko
budeme doufat, že to vyjde tentokrát, vám holky moc držím palce ať ta hnusná mrcha nedorazí
domca1221 píše:
Ahoj holky,
tak jen hlásím, že dorazila mrcha, tak nás čeká další snaženíčko
budeme doufat, že to vyjde tentokrát, vám holky moc držím palce ať ta hnusná mrcha nedorazí
Jééé,to mne mrzí. Ale na snaženíčku taky něco je. ![]()
Ahoj holky všechny vás zdravím. Domčo to mě mrzí, tak příští měsíc to vyjde. Malinie jdeš na zajíce a divočáky?:)
Ahojky berušky
kontrola dopadla ukkázkově..jsem prý dokonale připravená na mrazáčky..sliznice je 11mm a 16.12. je můj velký den
![]()
Malinie píše:
Denisko, držím palečky !!!
Kuju..už mám palečků a snad mě budou holka nápomocný..hormony už jako ukazují co umí..usínám na každém kroku a mám toho plný kecky.Zítra přidám utrouš a to už budu počítat hodiny ketu.Tak uvidíme
![]()
Ahoj Kiki, já znova nasadila Clostilbegyt, nebudu se pozorovat ani dělat testy, budu se těšit na vánoce a v lednu pojedem na lyžovačku do Alp! V pátek mi nabořili auto, tak jsem nepojízdná a připadám si jak bez ruky!! ![]()
Kiki, jak se cejtíš?
My už pilně pracujeme, protože přesně nevim, kdy je ovulace, tak budem pracovat celej měsíc
Jinak zdobim byt, těšim se na Vánoce a večer jdeme na pivo ![]()
Ahojky..já už finišuju..dneska vynovený melírek a nehtíky..cukroví do car taky už v taštičce..zítra dobalím..ve čt ráno dostanu depotní agolutin aby mimča měla útulnou peřinku a snad je to už tak jak má ![]()
No já se cítím úplně normálně. Jen mne bolí záda už z toho ležení,teda moc tomu nedám,ale snažím se nic moc nedělat.
O víkendu budu ještě trochu odpočívat,ale potom už se vrhnu na dělání krémů a plnění cukroví. Upéct jsem si ho musela už před transferem.
Tak holky uvidíte,co bude. Jsou jen dvě možnosti,buď to dostaneme,nebo ne.
To jsou teda rady,co?!