Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byla jsem na IUI v pondělí a od včera mě bolí břicho jako na menstruaci.
kikina79 píše:
Byla jsem na IUI v pondělí a od včera mě bolí břicho jako na menstruaci.
Taky krásný,to bude třeba nidace!! Proto to bolí.
domca1221 píše:![]()
, holky tomu se mi ani uvěřit nechce po takové době a hlavně po tom všem
![]()
, ale nechám se překvapit, buď dnes ještě dorazí nebo příjde zítra, nechci si dávát zbytečné naděje, těch už tu bylo
A testík si budeš dělat?
já když si vzpomenu na čekání po IUI, tak ti to vůbec nezávidím, přeji ti aby ti to rychle uteklo a hlavně aby jsi objevila //
Domčo kdy si budeš dělat testík. Holky není to brzo na zahnizďování?
když jsem tam byla v pondělí.
kikina79 píše:
Domčo kdy si budeš dělat testík. Holky není to brzo na zahnizďování?když jsem tam byla v pondělí.
Není,to tak odpovídá,mělo čtyři dny na to,aby doputovalo do děložky.
holky já jsem testovala už minulý týden a právě, že test byl negativní, vím, že mohlo ještě být brzo, ale nechci se na to nějak upínat. Ale zítra musím k dr. pro marodní, jelikož jsem ani dneska nevstala z postele, tak když to nedostanu nechám si asi vzít krev a to pak budu vědět na jistotu ![]()
Mohlo to být brzy. Zkus zítra,myslím,že to už by mohla být jistota. ![]()
Tý jo holky to by bylo, třeba jsme všichni těhu a nevíme o tom.
kikina79 píše:
Tý jo holky to by bylo, třeba jsme všichni těhu a nevíme o tom.
TO TAKY TAK BUDE!!!!!!!!
![]()
kéž by holky!! asi opravdu na test bylo ještě brzo, dokonce jsem četla, že v některých případech se pozitiví test ukázal až několik dní po vynechání MS, tak uvidíme, ale je pravda, že já jsem se začala léčit z toho důvodu, že jsem měla strašně nepravidelnou MS a občas bez injekce nepřišla vůbec, od pronatalu jsem jí dostala sama každá měsíc a po femigardu přesně na den, tak jen doufám, že se mi opět nevrátilo to čekání na MS, to už bych se asi zbláznila ![]()