Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
děkuji za informace, ještě se zeptám kolik tohle všechno asi tak stojí?
domca1221 píše:kikina79 píše:tak to děkuji za pozvání, určitě se s váma ráda podělím a budu vám všem moc držet palce, jak se dlouho snažíte holky?
Tak se tu Domčo můžež snažit s náma, nebo teda s naší podporou.
Já s pomocí CAR rok a před tím asi půl roku. Nečekali jsme dlouho než jsme se rozhodli pro CAR,i při prvním těhotenství jsem měla problémy…
tak u nás to budou dva roky a taky jsem u IVF měla krátký protokol, dr. Spudichová mi doporučila dárcovství vajíček, ale dr. Lojka mi řekl, že mam ještě počkat, že už bylo dost případů, kdy holka měla málo vajíček, ale za to kvalitních, tak v to pořád doufám ![]()
S prodlouženou kultivací a metodou ICSI-taky s výhodou- jsme dopláceli necelých 20 000.
nás necelých 10 000, ale to jen proto, že nedošlo k transféru nic, ale počítali jsem také kolem 20 000
domca1221 píše:
tak u nás to budou dva roky a taky jsem u IVF měla krátký protokol, dr. Spudichová mi doporučila dárcovství vajíček, ale dr. Lojka mi řekl, že mam ještě počkat, že už bylo dost případů, kdy holka měla málo vajíček, ale za to kvalitních, tak v to pořád doufám
Já bych dala na Dr. Lojku. Jak už jsem tady psala,nedám na něho dopustit. Já mám ten problém,že jich mám dost,ale nejsou moc kvalitní. Teď jsem jezdila celý cyklus jen k němu a měla jsem 13 vajíček z toho zralých. Před tím jsem měla 37 a z toho jen 17 dobrých.
kikina79 píše:
za jeden pokus IVF předpokládám. Jdu šetřit.
Přesně tak… Za jeden pokus. ![]()
Rozárková píše:domca1221 píše:Já bych dala na Dr. Lojku. Jak už jsem tady psala,nedám na něho dopustit. Já mám ten problém,že jich mám dost,ale nejsou moc kvalitní. Teď jsem jezdila celý cyklus jen k němu a měla jsem 13 vajíček z toho zralých. Před tím jsem měla 37 a z toho jen 17 dobrých.
tak u nás to budou dva roky a taky jsem u IVF měla krátký protokol, dr. Spudichová mi doporučila dárcovství vajíček, ale dr. Lojka mi řekl, že mam ještě počkat, že už bylo dost případů, kdy holka měla málo vajíček, ale za to kvalitních, tak v to pořád doufám
Z toho 9!!!! zralých. To důležité jsem tam nenapsala. ![]()
Takže od zítra máme suchý chleba. A já si dneska koupila poslední botičky.
taky záleží kde bude problém od toho se cena také vyvíjí, já jenom za léky dala tuším kolem 7000,–. Já jsem začala brát femigard, je dobrý i na přípravu IVF a od té doby se mi upravila MS, dostávám ji přesně na den, jen tedy dneska měla přijít, ale ještě nepřišla a od rána je mi na zvracení a celou noc jsem nespala jak mě bolelo břicho, tak čekám jak to dopadlo ![]()
kikina79 píše:
Takže od zítra máme suchý chleba. A já si dneska koupila poslední botičky.
domca1221 píše:
taky záleží kde bude problém od toho se cena také vyvíjí, já jenom za léky dala tuším kolem 7000,–. Já jsem začala brát femigard, je dobrý i na přípravu IVF a od té doby se mi upravila MS, dostávám ji přesně na den, jen tedy dneska měla přijít, ale ještě nepřišla a od rána je mi na zvracení a celou noc jsem nespala jak mě bolelo břicho, tak čekám jak to dopadlo
A tady na nás hraje,jak jí nejde otěhotnět,přitom už těhotná jeeeeeeeee!!!!!!! Jupíííííí!!! Moc držím paluše!!!!! A zadarmoooo!!! ![]()
, holky tomu se mi ani uvěřit nechce po takové době a hlavně po tom všem
, ale nechám se překvapit, buď dnes ještě dorazí nebo příjde zítra, nechci si dávát zbytečné naděje, těch už tu bylo ![]()