Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kikina79 píše:
Potřebovala jsem vědět ten utroš, nebyla jsem si jistá. děkuji moc
moc ti držím palečky ![]()
Děkuji, jsi moc hodná, mrzé mě že jsi dostala MS, já jsem teď taková nadšená, ale musím počítat taky s tím, že se to nepovede
kikina79 píše:
Děkuji, jsi moc hodná, mrzé mě že jsi dostala MS, já jsem teď taková nadšená, ale musím počítat taky s tím, že se to nepovede
mysli pozitivně a ještě to pojistěte tuleníčkem:)
Ahoj holky,
já si užívám snad poslední MS…dost mě bolí břicho. A po novým roce se snad už nedostaví ![]()
Jinak všem držim palce. Už ani nevim, kdo jste kde byl a na jakym zákroku, ale přeju, aby se všem zahnízdilo miminko a pěkně rostlo.
Izz píše:
Ahoj holky,
já si užívám snad poslední MS…dost mě bolí břicho. A po novým roce se snad už nedostavíJinak všem držim palce. Už ani nevim, kdo jste kde byl a na jakym zákroku, ale přeju, aby se všem zahnízdilo miminko a pěkně rostlo.
Ahoj, moc ti přeju aby MS byla poslední, taky doufám, že to u mě bude naposledy..každopádně vím, že tenhle rok je to určitě naposledy ![]()
Když já se s tim nějak peru…miminko chci…občas mě napadne, jestli fakt už teď, před svatbou, bez našetřenejch peněz, když chlap dítě chce, ale nepovídá si o tom…
Izz píše:
Když já se s tim nějak peru…miminko chci…občas mě napadne, jestli fakt už teď, před svatbou, bez našetřenejch peněz, když chlap dítě chce, ale nepovídá si o tom…
Buď v klidu, chlapy si o tom prostě nepovídaj..ten můj když jsem se ho ptala, proč se mnou o tom nemluví (po IUI) tak mi odpověděl, že o tom nechce mluvit aby to nezkřil.. ![]()
Izz píše:
Ahoj holky,
já si užívám snad poslední MS…dost mě bolí břicho. A po novým roce se snad už nedostavíJinak všem držim palce. Už ani nevim, kdo jste kde byl a na jakym zákroku, ale přeju, aby se všem zahnízdilo miminko a pěkně rostlo.
no dobrý..tak už jsem doma
![]()
Ahoj holky,tak ten můj chlap se bavi o mimi stále, koukáme spolu i na hadříky kočárky a jména. No prostě jak kamarádka. Jinak je ale taky z Marsu.
No ten můj mi to řekne jen ve chvílích největšího blaha…ted mi posílal na účet peníze a jako zpráva pro příjemce bylo: Těším se na naše děti
Když mi chce udělat radost, tak o tom mluví…ale to je málokdy…i když my o mimini začali mluvit tak před měsícem…asi bych po něm chtěla moc
Ahojky děvčátka http://www.smajlici163.wz.cz/…emoce094.gif já už jsem v půlce a v pátek jedu na ko utz
denisa 76 píše:
Ahojky děvčátka http://www.smajlici163.wz.cz/…emoce094.gif já už jsem v půlce a v pátek jedu na ko utz