Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Izz
5.12.11 15:44

Nojo ale ta mateřská, nebo rodičák, nevyznám se v tom. Pro mě bude třeba jedinou možností ta dvouletá…kvůli financím…a takhle zmáknout 3 děti bude veselý :)
Ale co…nějak to jít musí. Já peru, tak mi to tady pěkně voní. Pes chrupe na místě a bolí mě břicho.

• Citovat
  • Upravit
2056
5.12.11 15:56
Izz píše:
No původně jsme chtěli zakládat rodinu až přesně za rok…hlavně kvůli dluhům a tak, ale pak jsme si řekli, že to bysme neměli mimino nikdy. A protože máme v plánu 3, tak je třeba začít…jo a holky, jsem normálně pitomá :) jsem ted byla vozit kočár s kamarádkou z gymplu a řikám jí, že budu snad matkou poprvé v 29 a ona tak divně koukala a normálně mi oznámila, že mi je 27 :) a né 28. Tyjo, fakt jsem mimo. Je mi 27, 27, 27…si to musim napsat, abych si to zapamatovala..

tak to je dobrý no :D taky bych potřebovala takovou kamarádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 15:59

Izz, to je v pohodě, půjdeš z jedné mateřské do druhé, to nemusíš řešit :-) Taková plynulá 6-tiletá mateřská :-)
Já si uvařila kontryhel, když ho všichni pijou a je to jak vývar ze sena :roll: bože, chci pivo!! nezlepšuje třeba sliznici pivo?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 16:03

No a jak to je? U druhýho dítěte pak ten první půlrok budu dostávat co? Když u prvního dítěte se dostává první půlrok nějakejch 70% platu…

• Citovat
  • Upravit
Izz
5.12.11 16:05

No já tady mám listovku, vitamín E, ale máme to vždycky večer takovej rituál společnej :) Dneska jdeme na večeři po delší době, tak se těšim. No já se vždycky těšim a vždycky si dám to samý.
Holky z ústí…ještě funguje Motýlek? Už nevim název ulice, kde to bylo, ale jezdil tam trolejbus a nahoře v tý ulici byl učňák kosmetiček a kadeřnic…
A pak ještě tam byla jedna restaurace…tyjo…u hypernovy, byl to takovej tušim oranžovej ošklivej barák, ale vevnitř pěkný, dobrý…

• Citovat
  • Upravit
3494
5.12.11 16:09

jejda, to já nevím, o mateřskou a spol jsem se zatím nezajímala.

Já jsem jinak taky konzerva a v hospodě si dávám skoro pořád to samé :-) Motýlek neznám, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 16:11

Tyjo já tam tak dlouho nebyla…a už asi ani nikdy nebudu :)Maximálně v Makru.
A co vaši mužové? Jak nesou řeči o dítěti? Já, než začnu, ho upozorňuju, ať se neksichtí…tak se neksichtí. Jinak má pocit, že o tom mluvim dost.

• Citovat
  • Upravit
33916
5.12.11 16:12
Izz píše:
Už jsem doma. Zdobili jsme s dětma třídu a stromeček.
Budu mít asi blbou a necitlivou otázku, kdo nechce, neodpovídá samozřejmě. Jak to tady tak čtu a vidim ty vaše podpisy. Mě je 28let a možná víc než 50% z mýho mateřskýho chtíče je způsobeno tím, že to holkám okolo nejde…tak už se na to vrhnem, dokud je tělo ještě „mladý“ a šance je větší. Vím, že někomu je 35 a miminko chtěl už ve 25 a nešlo to a nejde to doposud.
To se u některých z vás roztikaly biologický hodiny až dýl? Nebo jste budovaly kariéru? Nebyly peníze?

Mě neplodnost zjistili v 18letech..neprůchodnost vejcovodů..co jsem si našla skvělého chlapa co chtěl absolovovat cestu umělkem jsem se do toho pustila..od 24let jezdím po car a snažím se skoro 15let otěhotnět…za měsíc me bude 36let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 16:15

...

• Citovat
  • Upravit
Izz
5.12.11 16:16

:lol: pardon, psa máme jen jednoho :)

• Citovat
  • Upravit
3494
5.12.11 16:18

No jo, Denisa, to je naše inspirace :-)

Izz, můj muž je doktor, takže já se s ním můžu bavit komplet o všem. On je dost citlivý na to, aby se mi něco nestalo, takže blbě snáší rizika Clostilbegytu (vyšší riziko rakoviny) a to, co se mnou Clost dělá (jak mi je blbě, bolí mě prsa, bohužel se mi snížila chuť na sex…), radí se se mnou o dalším postupu. Na spermio šel okamžitě a sám si to zařídil. Ale jinak kňukání nad těhu a ovu testem je ušetřen, tím ho nezatěžuju, jen když se zeptá :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
5.12.11 16:19

jé, to je myšáček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
5.12.11 16:22

...

a to jsme my…jednou snad místo psa dítě :)

• Citovat
  • Upravit
33916
5.12.11 16:25
Agrimonia píše:
No jo, Denisa, to je naše inspirace :-)Izz, můj muž je doktor, takže já se s ním můžu bavit komplet o všem. On je dost citlivý na to, aby se mi něco nestalo, takže blbě snáší rizika Clostilbegytu (vyšší riziko rakoviny) a to, co se mnou Clost dělá (jak mi je blbě, bolí mě prsa, bohužel se mi snížila chuť na sex…), radí se se mnou o dalším postupu. Na spermio šel okamžitě a sám si to zařídil. Ale jinak kňukání nad těhu a ovu testem je ušetřen, tím ho nezatěžuju, jen když se zeptá :-))

Myslím,že všechny léky co se podávají při umělku jsou rizikové..bolí mě prsa…únava..někdy výpadky paměti..zpomalené myšlení..to třeba dokáže Estrofem..co dokáže gonal..prednison se radši už neptám..vím to,ale bez toho to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.12.11 16:26

Danečkovo byteček..má hrozně rád kufr u auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie