Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten její přítel je teda blbec, to mu muselo dojít, když se nechráněj že se to mu může stát.
No jemu je 27…je na to mladej…já ho chápu, ale na to, jak je chytrej, tak nechápu, že mu nedošlo, že můžou otěhotnět…ale chudák kamarádka no, když se jim to nepovedlo…velká nejistota
Jinak jsem studoovala učitelství pro 1.stupeň
Tak jsem tu dnes sama…všechny asi slavíte víkend
Já jdu brzo spát, ráno vstávám kolem 5. a jedu do Prahy.
Tak si popřeju dobrou
Tak děvčátka vypdatá to,že už to je zamnou..už jsem si asi začala zvykat na tu hormonovou nálož a je mě hej.Asi v sedm jsem si píchla a za pět minut jsem spala jak mimino..takže nespavost je ta tam a jsem ted momentálně přespalá.Zítra se chystám vytáhnout konečně ven a zajedu se podívat na baráček.Manžel tam ted je pořád sám tak mu aspon budu radit
![]()
Malinie tak jak se cítíš..už se Ti to blíží a držím palečky at jsou //.Taky za chvíly budu hypnotizovat test
![]()
Ahoj holky, myslím na vás, hlavně na tebe Malinie, jestli to dopadne, držím všechno co mám!! A Deniso taky, taková snaha, ta musí být oceněna!!! Jdu umýt okna, ať na vánoce vidíme ven!! ![]()
Tak jsem zpět z Prahy, v půl šestý jsme vyjížděli…tam bylo sluničko, teploučko a tady hnus…jedu na oslavu…
Mějte se a ať tu něco přibude…
Agrimonia píše:
Ahoj holky, myslím na vás, hlavně na tebe Malinie, jestli to dopadne, držím všechno co mám!! A Deniso taky, taková snaha, ta musí být oceněna!!! Jdu umýt okna, ať na vánoce vidíme ven!!
Ahojky
no jako nedráždi..chybí mi poslední okno..mám ho jako prase.Dneska jsem sama doma..mužíček maká na baráčku tak něco málo dělám po bytě..ale nebuj opatrně.
denisa 76 píše:
Malinie tak jak se cítíš..už se Ti to blíží a držím palečky at jsou //.Taky za chvíly budu hypnotizovat test![]()
![]()
Ahoj, testit budu zítra, ale přestaly mě bolet prsa, tak počítám s negativním výsledkem…ach jo..no uvidíme, přinejhorším si užiju svátky a v lednu šup do dalšího kola ![]()
Malinie píše:denisa 76 píše:Ahoj, testit budu zítra, ale přestaly mě bolet prsa, tak počítám s negativním výsledkem…ach jo..no uvidíme, přinejhorším si užiju svátky a v lednu šup do dalšího kola
Malinie tak jak se cítíš..už se Ti to blíží a držím palečky at jsou //.Taky za chvíly budu hypnotizovat test![]()
![]()
no hele to ale nemusí být špatný..mě vždycky když po umělku bolely pořád prsa tak nic a když jsem byla těhu tak právě naopak..bolet přestali.Sice já to ted už teda nějak moc nepoznám,protože hormony úplně zblbnou a člověl má všechny těhu příznaky..tady test bude asi nejlepší.Možná,že pak třeba zkusit ivf..tedy když by se nedařilo.Držím Ti holka palečky a vím co ted asi prožíváš a vůbec ti to nezávidím
![]()
Mě prsa zase bolet začaly…po tejdnu. Místo ms prapodivnej slabej výtok už 2.den. Zkusila jsem i test a negativní.
Malinie- taky zítra testuju, ještě jsem to nevzdala
. Tak si na tebe při ranním čurání na test vzpomenu
Tak tfuj tfuj!!
Deniso, doufám, žes moc nemakala, víš, že musíš odpočívat!! ![]()
Tak tu neznám…
Teď jsem tu měla kamarádku s ročnim kloučkem a jsem vyřízená. A náš pes to nenesl úplně dobře. Ale dozvěděla jsem se o kamarádce, co se tak snažen, nesnažej půl roku…nebo spíš spolu spěj bez jakýkoli ochrany a během půl roku otěhotněla…ten její jí řekl, že děti momentálně nechce, ale chápu její velký zneklidnění