Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3494
30.11.11 15:46

Kiki, Denisa to nehaněla, řekla svůj názor a zdůraznila, že každému vyhovuje něco jiného! Stejně tam půjdu, když to s Clostilem nevyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
30.11.11 16:16

Je to tam super jsem spokojená, perfektní komunikace. člověka tam nakopnou i psychicky. Dokonce jsem četla že se tam holky daly tak do pohody, nebylo ani třeba umělý. Mě clostil bohužel nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
30.11.11 16:37

A tak víš co- není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 17:58
kikina79 píše:
Holky já bych teda Pronatal až zase tak nehanila, prosím neděste ostatní nesmyslama, proto jsem to tady nezaložila.

Tak se mě příště neptej..řekla jsem pouze svůj názor…když se podíváš na jiné diskuse tak jsem ještě docela slušná..ještě jednou se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 17:59
Malinie píše:
ty jo, tak to se fakt nedivím že přízanky nemůžeš poznat..15 prášků to je mazec..cítím se relativně dobře..bolej mě prsa, druhý den bříško a motá se mi trochu hlava..tak nevím jestli ji to tím utroušem, nebo ne…snad ne :-)

Tak to nevypadá špatně..já když jsem byla poprvé těhotná tak jsem to poznala,že jsem měla tedy pěkný motolice..že by tedy to bylo dobrý..držím pěstičky..tfuj tfuj ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 18:03

Jinak je mě tedy dneska docela špatně..srdce mě tluče jako blázen a celá se třesu.Volala jsem doktorovi a je to prý potom Fraxíku…krev se prý víc ředí a rychleji jako cirkuluje tělem..no nevím mám ještě před sebou skoro měsíc a nevím jak tohle kurna zvládnu..břicho mám už jak tapetu a už mě to píchání začíná docela bolet.Je to hnus co člověk musí vydržet aby se dočkal mimča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
30.11.11 18:08

a není to nebezpečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 18:09
Agrimonia píše:
Kiki, Denisa to nehaněla, řekla svůj názor a zdůraznila, že každému vyhovuje něco jiného! Stejně tam půjdu, když to s Clostilem nevyjde :)

No tak snad pomůže clostík a nebude umělko třeba.Já třeba mám radši ivf než ket…ten mám stimulovaný a jako prášků mám šíleně.Při ivf si jenom píchám dobřicha a do nohy a asi tak 10dní..ted musím pilulovat a píchat skoro měsíc :poblion: :poblion: Známá co je lékařka přes umělko v Americe mě ještě doporučila jíst od doby stimulace ob den grep..jako ten tedy nedám,ale kupuju si pomelo..tak snad to bude mít stejný účinek co má mít :think: :think: ale to už je poslední..víc do mě už nedostanou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 18:12
Malinie píše:
a není to nebezpečný?

jo to nevím…ale není mě nejlíp.Prý to tak má být no..tak snad to semnou nesekne..jsem už možná taky vyčerpaná..nevím :nevim: :nevim: Je to takový,že se vnitřně celá klepu..nic příjemnýho a srdce mám až v krku..mám dávkování 0,3ml denně tak to zase není tak hrozný,když vezmu,že agolutin mám 2,0ml denně..že jo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
30.11.11 18:13

Holky, to je obdivuhodný.....co si vytrpíte :(

• Citovat
  • Upravit
33916
30.11.11 18:14

Jenom se zeptám..neznáte někoho kdo si tohle píchá..jenom by mě zajímalo jak to ta dotyčná snáší a jestli má stejný příznaky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 18:20
Izz píše:
:mavam: :mavam: tohle je docela v pohodě..když mě praskl vejcovod to byl větší šrumec..prasklo mě s tím i kus střeva a měla jsem otravu krve a rozsáhlí krvácení do břicha,který zastavili až po 5hodinách s tím,že jsem si prošla resuscitací.To mě bylo moc špatně a dítě jsem už nikdy nechtěla.Trvalo mě několik let než jsem zase prekročila práh car.Ale ted je to už dobrý a snad už to špatný jsem si vyžrala.Ted mám svých pár diskusí a snažím se předat nějaké poznatky co mě byli nápomocný a pomohli mě to ustát.Minule se mě třeba v car ptala sestra jak to bude dál..je mě to už trapný jak mě berou jako stálou historii a už nic ani nevysvětlují a jenom slyším..to už znáte :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 18:22
Izz píše:

Když jsem šla poprvé na ivf tak mě samozřejmě řekli co mě všechno čeká a co se může všechno stát..se to musí jim i podepsat.No nenapadlo mě,že vyžeru všechna negativa co ivf má :cert: :cert: :cert: ale to je prostě umělko a mě už nic nepomůže jenom cesta ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
30.11.11 18:23
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
33916
30.11.11 18:37
Izz píše: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Taj jsem si přečetla,že máš sýrárnu??? No mnam sýry miluju a když si přivezu vínko z Moravy ze sklípku tak se můžu užrat.Ted jsem si přivezla ledové víno,ale to si nechám na nějakou luxusní příležitost.Nevím třeba by mě tam považovali za bohatou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je teda diskuse..co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí