Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
25.11.11 20:55

Léta jsem bydlela na Klíši, pak chvilku na Terase a teď ve vesnici v okolí Ústí. Pracujeme v Ústí, doufám že se tam brzo zase vrátíme. Odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 20:56

jsem blbá, jasně že ultrazvukem, píšeš to tu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 21:04

Holky posílám vám odkaz, přečtěte si to, třeba to k něčemu bude.
 https://www.emimino.cz/…metoda-2874/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 22:02

Ahoj děvčata!! :mavam:
Izz držím ti palečky ať ti ten tvůj plán vyjde!!
já kvůli povolání plánovat nemusím, dělám v kanclu, takže je to jedno.. :-)
Kikino ty hormony máš teda divoký, jsem v tom naprostej laik :-) každopádně ti tady všichni držíme palečky, že jo holky :pankac:
Terezko vítám tě tady!! a držím palečky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 22:05

Malinie, tu inseminaci platí celou pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 22:05
kikina79 píše:
Holky posílám vám odkaz, přečtěte si to, třeba to k něčemu bude.
https://www.emimino.cz/…metoda-2874/

tak tohle jsem už četla a vyzkoušela (nečervenám se :) ) a nefungovalo to, ale to asi bylo tím že jsem neovulovala :think:
takže až při příští ovulaci to zkusím zase..pokud teda dřív nebudou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
25.11.11 22:07

Ještě jsem se tě chtěla zeptat jestli po IUI jsi šla normálně do práce, nebo jsi nějaký den doma. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
25.11.11 23:08
kikina79 píše:
Ještě jsem se tě chtěla zeptat jestli po IUI jsi šla normálně do práce, nebo jsi nějaký den doma. Díky :kytka:
šla jsem normálně do práce, doktor říkal, že se nemám vůbec omezovat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
26.11.11 14:36

NO…abch pravdu řekla, ráda bych na to vlítla hned…snažím se ale ještě do března něco shodit, abych mohla dostat epidural…jinak se toho děsim. Takže v lednu to zkusíme nanečisto.
Ale abych se přiznala, tenhle měsíc kolem ovulace jsme měli intim chvilku a nejsme si jisti, jestli tam něco neuniklo :), takže čekám za pár dní na ms…nebo nečekám? :) každopádně mě bolí břicho od ovu neustále. Uvidíme.

Všem přeju hodně úspěchů s miminkama…co jména? Máte vybráno? Pohlaví?

• Citovat
  • Upravit
2056
26.11.11 19:09
Izz píše:
NO…abch pravdu řekla, ráda bych na to vlítla hned…snažím se ale ještě do března něco shodit, abych mohla dostat epidural…jinak se toho děsim. Takže v lednu to zkusíme nanečisto.
Ale abych se přiznala, tenhle měsíc kolem ovulace jsme měli intim chvilku a nejsme si jisti, jestli tam něco neuniklo :), takže čekám za pár dní na ms…nebo nečekám? :) každopádně mě bolí břicho od ovu neustále. Uvidíme.Všem přeju hodně úspěchů s miminkama…co jména? Máte vybráno? Pohlaví?

ahoj, jména máme vybraná už dlouho pro oboje pohlaví :-) teď jen čekáme co se povede, ideální by byla dvojčátka kluk a holka, to by bylo naprosto dokonalééé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 09:16

Taky jsem kdysi dávno chtěla dvojčata, ale když vidim kamarádky s jednim miminkem…tak mi připadá, že ty dvě najednou si člověk snad ani nemůže užít, že je to fakt jen honička. Ale poslední dobou se mi zdálo, že čekám dvojčata - holky, což je snad jediná kombinace, kterou bych až tak nemusela…ale já mám na tohle štěstí, takže kdoví jak to dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
1803
27.11.11 09:57

Ahoj holky zdravím vás, zrovna jsem s přítelem ve Velkém Šenově, jeho máma měla včera narozeniny, tak se trochu slavilo, no spíš povídalo. Izz jakou držíš dietu? Já si říkám každý týden že začnu, ale nemám nějak pevnou vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 10:17

Kiki,
no konkrétně nedržim nic…jen na to víc myslim a řikám si, že ten epi-porod je dostatečná motivace. I když nevim, kolik v těhu přiberu :( Ale zelenina ovoce, jim nejdýl v 18hodin…no do března chci 10kilo.

• Citovat
  • Upravit
1803
27.11.11 10:25

Mám strach že v těhu hodně přiberum taky bych potřebovala dát něco dolu. Teda jestli vůbec těhu budu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 10:45

I když teď jsem našla nějakou diskuzi maminky XXL a všechny píšou, že to bylo OK, i porod.

A tu poslední větu už nepiš. Vůbec se mi nelíbí :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex