Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 32. Ještě přesně nevím kde je problém, vypadá to na hormony, doufám že se to příští týden dozvím. Krev na hormony mi sestra brala, další vyšetření bude za týden.
tak to by neylo tak hrozný ne? to byste dohonili práškama nebo injekcema..nebo ne?
ahoj, já jsem z českolipska…miminko plánujeme počít v únoru nebo v březnu…možná to zkusíme už v lednu. Ovšem, jak to tady tak čtu, tak jsem zvědavá, jestli se nám to takhle podaří. Cyklus mám pravidelnej, jsme oba zdraví, tak snad ano. Už týden se sem chodím dívat a číst si…tak jsem mírně vyděšená. Už beru kys.listovou.
Tak vám držím palce.
Izz píše:
ahoj, já jsem z českolipska…miminko plánujeme počít v únoru nebo v březnu…možná to zkusíme už v lednu. Ovšem, jak to tady tak čtu, tak jsem zvědavá, jestli se nám to takhle podaří. Cyklus mám pravidelnej, jsme oba zdraví, tak snad ano. Už týden se sem chodím dívat a číst si…tak jsem mírně vyděšená. Už beru kys.listovou.
Tak vám držím palce.
Ahoj Izz vítám tě tu ![]()
nepropadej panice, jestli jste zdravý tak vám to určitě vyjde:-)
Jsem učitelka, ráda bych miminko naplánovala tak nějak učitelsky…ideálně listopad.
Co vy? v ostatních povoláních se neplánuje?
No nevím jak to s těma hormonama bude, mám pocit že každý hormon se nahradit nedá. Snažíme se rok, ještě před 4měsíci jsem měla menstruaci normálně od tý doby co jsem začala brát clostil a utroš tak mám MS po 32 dnech a téměř žádnou, jen jeden den.Tenhle měsíc budu bez hormonů, tak jsem zvědavá. Do toho mám v děloza tři myomy, ty údajně v otěhotnění vůbec nevadí. Jaký máš problém ty?
Vítám tě tu Izz, konečně je nás tu víc. Být tebou tak do toho jdu hned. Taky jsem plánovala, myslela jsem si že budu těhu hned a ono to trvá už rok, ale to neznamená že neotěhotníš hned první měsíc.
Ahoj, ja bych se taky rada pridala, snazilka jsem dlouholeta, v podstate od roku 2006. Po trech zamlklych tehotenstvích se nam v zari 2009 narodila zdrava holcicka a ted se snazime o druhe v podstate uz temer rok. Na jare jsem brala Clostil plus Utrogestan a ted v listopadu poprve folikulometrii plus injekce Pregnylu a bohuzel nic, tak uvidime, co bude dal.
Jsem z Děčínska. ![]()
Ahojky, to je super, máme další snažilku. Jééé ty jsi z Rumburka, můj mužíček je z Velkého Šenova. ![]()
Hlásí se snažilka z Ústí nad Labem
snažime se teprve první měsíc, takže tomu nedávám velké naděje, ale jsme plni optimismu, zkoušet to dál dokud to nevyjde ![]()
Sluknovskej vybezek
![]()
Folikulometrie je UTZ monitorovani ovulace, doktor koukne, jestli rostou vajicka ![]()
kikina79 píše:
Ahoj, vítám tě tu, taky jsem z UL
Jéé no vidiš to, a odkud přesně z ÚL?