Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To ti závidím že už mám mimi. Já budu opravdu šťastná aspoň za jedno. Doufám že to už brzo bude, už jsem z toho nějaká nervozní.
lovely já jsem také z Liberce ![]()
kikina neboj ono se miminko určitě brzo povede, já jsem poprvé také čekala…no doufám, že to teď výjde samo…
my včera měli posezení u vínka, bylo to fajn, trochu se odreagovat…
Ahoj holky jak se dnes máte. Nelíbí se mi venku to podzimní počasí, už bych chtěla sníh. Těším se na vánoce.
ahoj, to počasí venku nic moc…brala bych jaro a doufám, že v tu dobu budeme už chodit s bříškem
bereš to?
dnes vaříš, nebo jdete na obídek? my dnes jdeme k mamce, tak nemusím vařit ![]()
S tím jarem a bříškem to betu to je jasný
Nevařím opět jedeme k mamce, nerada vařím takže super. ![]()
kikina s tou mamkou máš pravdu ![]()
kontryhel jsem začala pít tento měsíc jak mi začala MS…bereš ještě něco na podporu těhulkování-tedy kromě léků?
já akorát listovku a uvidím co mi řeklne v úterý dr…
zanet: fakt a z jaky casti?
my chodime kazdej vikend ke tchyni
a jsme vcera byli na oslave a strasne jsem se prejedla a sampano jsem si dala, je fajn ze uz clovek zas muze pit ![]()
kikina: ja se tesim na vanoce jak bude malej rozbalovat darky uz si pomalu delam seznam
a na jaro taky zima me bavi jen chvili ![]()
Ahoj holky zdrevím vas při pondělku. Beru zinek a listovku a piju kontryhel.
krásný den,
lovelyjá jsem z vesce…a ty?
jo tak to jsis včera užila, my byli na obídku u mé mamky,tak to bylo taky príma ![]()
ty Vánoce, to se nedivím, já bych se těšila také…
kikina a kdy budeš mít ty výsledky?
zane: ja jsem broumovska
jojoj bylo to moc fajn, ja varim v tejdnu a na vikend si chci od toho odpocinout. vzdycky to je prima kdyz se nemusi varit ![]()
lovely s tím vařením máš pravdu a hlavně to líp chutná, když se s tím člověk nemusí vařit ![]()
a už nějaké dárky na Vánoce nakoupené?
já už mám něco pro přítele a i dárek pro mamku…tak ještě dokoupit nějaké drobnosti pro kamarádky a bude to…
zane: jojo presne ![]()
ted zrovna koukam na nejaky sanky a na lego duplo, tchyne uz ma pro malyho lego a hraci pianko , a ja to uz vymyslim ![]()