Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak se mi to tu zbláznilo a odesílá mi to zprávy několikrát za sebou. Ke komu chodíš v pronatalu? já k doktrorce Rešlový
já chodím k doktorovi…ježíš teď mám okno,nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje, nějak od V myslím…je takovej mladej a docela příjemnej ![]()
už vím, Dr. Michal Lojka..jsem se musela podívat ne jejich stránky..
to je ostuda co že si nepamatuju jeho jméno…když já jsem tam vždycky ze všeho tak vyprdlá…:-)
jak jsem koukala na stránky Pronatalu, tak jsem tam našla otázky a odpovědi a jednu z nich cituji: „Kdy nejdříve po embryotransferu (ET, KET) nebo po inseminaci (IUI) je průkazný těhotenský test z moči? Nejdříve za 10 dnů, ale důležitá je opakovaná kontrola a kontrola ultrazvukem, kterou vyloučíme mimoděložní těhotenství.“
jen pro zajímavost ![]()
s tím doktorem jsem zrovna dneska mluvila, je mladej asi tak náš věk. Byla jsem dneska na krvi, za týden jdu na prohlídku, tjsem zvědavá co mi doktoka řekne. kde bydlís v UL
s tím doktorem jsem zrovna dneska mluvila, je mladej asi tak náš věk. Byla jsem dneska na krvi, za týden jdu na prohlídku, tjsem zvědavá co mi doktoka řekne. kde bydlís v UL
je mladej no, připadá mi mladší než já, mě je 35…je to takový divný ![]()
bydlím na skřivánku SNP
kde ty?
ahojky, bydlela jsem na Klíši. Ted bydlím mezi Ústím a Teplicema. Znovu bych chtěla do Ústí, pracuju tu a na vesnici je na mě moc klid. ![]()
kikina79 píše:
ahojky, bydlela jsem na Klíši. Ted bydlím mezi Ústím a Teplicema. Znovu bych chtěla do Ústí, pracuju tu a na vesnici je na mě moc klid.
ahoj, to ti věřím, idkyž já jsem z vesnice a s přítelem mám naprosto jasno v tom, že se tam znovu přestěhujeme..
jo a na Klíši jsem za tenhle rok slyšela jen stížnosti, že prej se to tam dost horší..lidi, pořádek a tak..jsem se tomu dost divila, taková pěkná čtvrť, vyhlášená..
Máš nějaké děti, nebo to bude první? Já ještě nemám, doufám že se brzo zadaří. Jsem z toho někdy celkem na prášky. Viděla jsi v Pronatalu ty fotky dětiček? To jsou jejich povedený.
nene nemám, snažíme se o první ![]()
dvojčatům bych se nebránila, bych to měla přijednom..ikdyž jsem z dvojčat tak vím jak je to těžký..:-)
ty fotečky jsou opravdu povedený, to je člověku až líto ![]()
Taky by mi dvojčata nevadily, i když si to zrovna nedokážu představit. A jestli se to nepovede tak bychom adoptovali. Taky jsem brala clostil a utrogestan, nějak to na mě působilo opačně. Od ledna si budu píchat asi injekce. To už budeš třeba těhule.
Taky by mi dvojčata nevadily, i když si to zrovna nedokážu představit. A jestli se to nepovede tak bychom adoptovali. Taky jsem brala clostil a utrogestan, nějak to na mě působilo opačně. Od ledna si budu píchat asi injekce. To už budeš třeba těhule.
to by bylo naprosto geniální
kdyby se to teď nebo lednu podařilo..:)
ale uvidíme..
a ty teda neovuluješ nebo kde máš problém? promiň ale je nás tu hodně a jak to nemáš v podpisu, tak si to nepamatuju..
podle Nicku hádám že ti je 32?
Je mi 32. Ještě přesně nevím kde je problém, vypadá to na hormony, doufám že se to příští týden dozvím. Krev na hormony mi sestra brala, další vyšetření bude za týden.