Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky zakládám novou diskuzi na téma Snažilky severní čechy. Je tu někdo ze severních čech kdo by si rád popovídal na toto téma?
ja jeste snazilka nejsem, respektive uz jedno ditko mam, ale porad tu ctu diskuse jak nekdo otehotnel po 6nedeli a nebo , že ma doma 9mes. mimi a ceka dalsi. Kdybych věděla, že to bude holcicka tak jdu do toho hned. mam doma 14 mes. raracha a prijde mi to brzo, na druhou stranu bych uz i chtela. jo a jsem z liberce:)
ahoj tak to vítám Liberec ![]()
nojo nejdřív si užiješ malého raráška a pak se třebas začnete snažit o tu holčičku…
my začínáme se snažením od tohoto měsíce,tak uvidíme jak to půjde ![]()
a jak se jmenuje chlapeček?
co dnes vaříte holky?
potřebuji inspiraci na další dny… ![]()
kikina jak dlouho se snažíte?
holky já dneska nevařila, jelo se k rodičům na obídek. Snažíme se rok a teď druhý měsíc s podporou hormonů.
kikina to bereš clostík? mě to asi bude teď taky čekat, no uvidím v úterý, to jdu k lékaři…
Beru utrogestnm clostík a pak mi píchá nějaké injekce. Jak se dlouho snažíte?
no my teď od tohoto měsíce…ale poprvé jsem měla také problémy, takže čekám, že zase léky…
utrogestan jsem brala také…
Čekám na výsledky hormonálního profilu, mám z toho docela strach. Každopádně mi řekla doktorka že mám pravděpodobně problém se sliznicí.
tak to držím pěstičky ať ty výsledky vyjdou co nejlépe ![]()
já se pro dnešek loučím, jdeme na návštěvu papa ![]()
zane: dekuju
a odkud kdo jste? chlapecek se jmenuje filipek, tak drzim pesti at to hnedka vyjde
my jsme se zacali snazit v listopadu na konci a v prosinci uz jsem byla tehu
a dneska jsme se o tom s manzelem bavili a rikal, ze staci kdyz se budeme snazit az tak v dubnu nebo kvetnu, jsem mu rikala, ze asi radsi driv, tak aspon unor , brezen co kdyby to neslo.
kikina: jojo uz mam 14 mesicniho raracha ![]()