Namožená pánev po sexu

Anonymní
27.10.11 09:21

Namožená pánev po sexu

Ahoj, mám intimní dotaz. Ať hledám jak hledám, odpověď na webu nemohu najít, tak zakládám diskuzi.
Zažila jste některá po sexu (a nebyl nijak divoký) opravdu masivní bolest svalů v pánvi? Nevím, jak to připodobnit, asi jako kdyby vás nesnesitelně bolely břišní svaly, ale uvnitř a níž. Několikrát za noc jsem se bolestí vzbudila.
Jsem 16DC, takže jsme v plné práci na miminku:-) a tohle je dost nemilé překvápko. Jsou to jen opravdu namožené svaly? Nikdy jsem se s takovou bolestí táhnoucí se od pánve k pánvi nesetkala.
Děkuji za poradu.

Omlouvám se za anonymitu, jsem stydlivá.
S.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
27.10.11 10:08

Hele a nemůžou to být třeba ,,jenˇˇ zaražený větry? Bolest jako kráva, znám z vlastní zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 10:29

Moje kamaradka mela kdysi po sexu bolesti takove,ze lezela i par dni v nemocnici.Sestry se na ni chodily zavistlive divat(to rikala ona) :lol: ze prej driv zvana „nemoc novomanzelek“ :lol:
Je to uz spoustu let,..

Anonymni A.-neni to moje 8-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.11 11:17

Ne,ne… větry to nebudou. Ale možná ta „novomanželská nemoc“ :-) Možná se přece jen příliš snažíme. Přítel tvrdí, že je to z toho, že „netrénujeme“ tak často, jak by si přál :-)

• Citovat
  • Upravit
215
27.10.11 11:22
Anonymní píše:
Ahoj, mám intimní dotaz. Ať hledám jak hledám, odpověď na webu nemohu najít, tak zakládám diskuzi.
Zažila jste některá po sexu (a nebyl nijak divoký) opravdu masivní bolest svalů v pánvi? Nevím, jak to připodobnit, asi jako kdyby vás nesnesitelně bolely břišní svaly, ale uvnitř a níž. Několikrát za noc jsem se bolestí vzbudila.
Jsem 16DC, takže jsme v plné práci na miminku:-) a tohle je dost nemilé překvápko. Jsou to jen opravdu namožené svaly? Nikdy jsem se s takovou bolestí táhnoucí se od pánve k pánvi nesetkala.
Děkuji za poradu.
Omlouvám se za anonymitu, jsem stydlivá.
S.

Snad je to jen ta novomanželská nemoc. Ale kdyby to neustupovalo, nechceš si dojít raději k Dr. Aby to třeba nebyl nějaký zánět nebo tak? Hodně štěstí ve snažení! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luca1234
1.12.11 09:01

Bolest kyčlí po sexu

Ahoj holky, je možné aby mě po sexu bolely kyčle a vnitřní strany stehen? Ať hledám jak hledám tak jsem to nikde nenašla.Dík za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
573
1.12.11 09:06

Zrovna dnes ráno mě taky kyčle bolí :D Možné to je, asi to chce víc tréninku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
1.12.11 09:47

I mě v poslední době bolí kyčle. Asi budeme muset změnit polohy, pač manžel se mi maličko rozšiřuje :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.12.11 09:48

mě spíš teda většinou bolí hýždové svaly :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luca1234
1.12.11 11:26

No mě většinou nebolí nic, ale teď už mě to bolí druhý den,a fakt je to děsně nepříjemný, člověk se nemůže pomalu hnout. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.15 13:36

Ahoj, mám podobný problém jako zakladatelka diskuze, akorát, že mě po pohlavním styku bolí urputně svaly (?) hýždí, které se táhnou až dolu ke stydkým pyskům. Setkala jsem se s tím až teď, v těhotenství (21 týden). Je to hodně nepříjemné, nemohu vlastně moc chodit, stát už vůbec ne a sedět na WC je utrpením. Trvá to tak den dva a potom to naštěstí povolí…že by ochablé pánevní dno?! :nevim:
Setkal se s tím, kromě mě, ještě některá z Vás?

Omlouvám se za anonym, je to takové citlivější téma pro mě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex