Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, obracím se na vás s radou. Spřítelem se snažíme zhruba 4 měsíce o mimi. Přišla jsem o jeden vaječník a druhý začal zlobit. Měsíc co měsíc se mi po ovulaci objevovaly cysty. Po změně gynekologa jsem začala brát od 17 DC duphaston 1-0-1. Dobrala jsem ho minulý čtvrtek. V pátek mě dostihla velká bolest hlavy a v sobotu jsem cítila kvasinky, proto jsem raději testla, abych si byla jistá, že mohu použít jakékoli čípky. Testík mi však ukázal slaboučkého ducha. Testovala jsem každý den s výjimkou včerejška, kdy jsem použila digitální clearblue. Ten mi ukázal pozitivní test 1-2. Proužkové testy mám pořád stejné - mamatest. A teď otázka, je možné aby byla čárka (z předevčíra) o něco silnější než z dnešního rána? Tloušťka je stejná jako čárka kontrolní, jen ta intenzita. Přikládám sem pro představu fotečku. Poslední testík je z dneška a ten nad tím je z předevčíra. Mám strach, že mě ještě dostihne MS
. Děkuju za vaše typy, rady a osobní zkušenosti. ![]()
Tam záleží v jakou dobu si testovala já jsem také měla různé intenzity růžové čárky,alepokud je druhá čárka růžová měla by si být těhu.Ale i cysta může udělat pozitivní test.Co si dojít na krev?
Na krev a ultrazvuk jdu příští čtvrtek, volala jsem svému doktorovi a objednal mě na tento termín. Testovala jsem poprvé 28 DC, cyklus mám ale delší a zpravidla to dostávám 34 DC. Dnes je právě 33 DC, tak se bojím. Čárky jsou růžové a stejně široké jako kontrolní. Ale ta intenzita je dnes o něco slabší…
Břicho mě bolí jako před MS a dnes jsem měla lehký výtok, který po zaschnutí vytvořil na slipovce barvu žluto světle hnědou ![]()
Ahoj jsem na tom trochu podobně jako ty (s testováním). Testovala jsem poprvé v pondělí (26DC) kvůli rentgenu a ráno bylo bílo, když jsem se odpoledne podívala na test, byl tam duch. Testovala jsem i včera a nic. Dneska 28 DC mám hrozné bolesti břicha, je mi špatně a motá se mi hlava (PMS nemívám) takže jsem zmatená. Jinak mívám cylky kolem 29 dní. U tebe by to mohlo být jen špinění, což bývá časté u těhulek. Držím palce, ať se ti MS nerozjede ![]()
Fialik píše:
Ahoj jsem na tom trochu podobně jako ty (s testováním). Testovala jsem poprvé v pondělí (26DC) kvůli rentgenu a ráno bylo bílo, když jsem se odpoledne podívala na test, byl tam duch. Testovala jsem i včera a nic. Dneska 28 DC mám hrozné bolesti břicha, je mi špatně a motá se mi hlava (PMS nemívám) takže jsem zmatená. Jinak mívám cylky kolem 29 dní. U tebe by to mohlo být jen špinění, což bývá časté u těhulek. Držím palce, ať se ti MS nerozjede