Ach ty testy...

Anonymní
26.10.11 10:56

ach ty testy...

ahoj všem,prosím o radu,protože v tom všem mám takovej bordel,že to snad není možný… :-( 13.10. sex,15.ovulace (vím to na 100%),20.jsem slabě špinila (nikdy dřív jsem to neměla) od té diby píchání v břiše,bolest prsou… včera jsem si dělala ovulační test (četla jsem,že těhotenství odhalí dřív než těhotenský test) 2× slaboučká druhá čárka,dneska ráno jsem si dělala těhotenský a bílo :-( myslíte,že je ještě brzo? Jsem dnes 11 DPO … Moc děkuju za odpovědi
Anon. proto,že nechci,aby rodina věděla,že se snažíme…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1054
26.10.11 10:59

Já měla dle mých výpočtů 12DPO slaboučkého ducha, tak zkus testnout zase třeba pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.10.11 11:00

Já jsem měla taky slabounce pozitivní 11-12DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
26.10.11 11:03

Ahoj :kytka:
já měla prvního dušíka až den po očekávané ms, třeba se ještě objeví, každá to máme jinak. :wink: Vím, že to čekání je hrozné, ale opravdu je lepší testovat až po datu předpokládané ms. Držím palce :hug:

Příspěvek upraven 26.10.11 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
26.10.11 11:04

Raději bych se spolíhala na těhotenský test než na ovulační. A jak dlouhý máš cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 11:10

31 dní Zalkadatelka

• Citovat
  • Upravit
17359
26.10.11 11:11

ahoj, ovulacny test neodhali tehotenstvo skor ako tehotensky test, to by ich mohli potom robit rovno ako tehotenske, no nie? :wink:

na ovulacnom teste je slaba ciarka v podstate stale.

skus testovat mamatestom 10 zajtra rano. ak tam nic nebude, tak asi nic.

drzim palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
26.10.11 11:18

Ovulační test ukáže těhu? Co toto? To se mi nějak nezdá. Já si test dělala den po očekávané MS. Ovu jsem nesledovala, díky léku na srovnání MS jsem prostě věděla, kdy ji mám. Den po očekávané MS byly dvě krásný čárečky (hned na 3 rozdílných testech). Počkej na MS a pak testuj.

• Citovat
  • Upravit
3641
26.10.11 11:37
Anonymní píše:
31 dní Zalkadatelka

Tak to máš ale ještě 5 dní čas, ne? Tak neplaš a počkej si do termínu ms, držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.10.11 11:39

Zakladatelko, ano je možné, že jsi těhu - já měla 12DPO na těhu testíku dušíka - který skoro ani nebyl vidět a na ovu testíku pěknou druhou čárku.
Hodím ti semka ukázku testíků - pokud ji najdu a budeš jasně vidět. Asi na to nelze tak úplně spoléhat, ale ano ovu testíky mi ukázaly těhu dřív jak těhu / měla jsem jich zásoby a proto mi nepřišlo líto to zkoušet /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.10.11 11:43

Testíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
26.10.11 11:44
Navli píše:
Zakladatelko, ano je možné, že jsi těhu - já měla 12DPO na těhu testíku dušíka - který skoro ani nebyl vidět a na ovu testíku pěknou druhou čárku.
Hodím ti semka ukázku testíků - pokud ji najdu a budeš jasně vidět. Asi na to nelze tak úplně spoléhat, ale ano ovu testíky mi ukázaly těhu dřív jak těhu / měla jsem jich zásoby a proto mi nepřišlo líto to zkoušet /

Ale na ovu testu jsou čárky dvě téměř vždy, jen je různá jejich intenzita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.10.11 11:55

Muže být brzo. Mě se duch objevil až 16dpo

Na ovulačních testech jsem měla duchy celý měsíc, až na ovulaci, kdy tam byla dálnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.10.11 12:00
Ewule0712 píše:
Navli píše:
Hodím ti semka ukázku testíků - pokud ji najdu a budeš jasně vidět. Asi na to nelze tak úplně spoléhat, ale ano ovu testíky mi ukázaly těhu dřív jak těhu / měla jsem jich zásoby a proto mi nepřišlo líto to zkoušet /
Ale na ovu testu jsou čárky dvě téměř vždy, jen je různá jejich intenzita.

presne tak
keby si robila ovu test po ovulacii a nebola by si tehotna, tiez je tam ciarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.10.11 12:03

Holky, nemáte pravdu - vždycky to tak být nemusí - já na nich neměla naprosto nic - bílý test - prostě ani duch mimo ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí