Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holma píše:
Ovulační test ukáže těhu? Co toto? To se mi nějak nezdá. …
Nevím jak na začátku těhotenství, ale s břuchem jsem měla na ovulačním testu mega dálnice.
(sem dělala takové malé pokusy
)
Zakladatelko, dala bych tomu ještě pár dní, než bych dělala závěry. Být to může a nemusí. Já mám cykly také delší a těhu testvy vyšly jednoznačně pozitivní v den očekávané MS.
Navli píše:
Testíky
včera jsem měla stehnej ovu test a stejnou čárku,jako máš ty na třetím testu zezhora…
díky,díky,díky…
nevzdávám se… zakl.
Navli píše:
Testíky
včera jsem měla stehnej ovu test a stejnou čárku,jako máš ty na třetím testu zezhora…
díky,díky,díky…
nevzdávám se… zakl.
Nemáš za co, já jsem taky koukala jak to vycházelo
![]()
![]()
Tak ať se zadaří, jak si přeješ.
Zakladatelko, já jsem 30DC a na ovu testu mega dálnice. A taky to ovulace bude. Můžeš i ty teď ovulovat;) radši na to dneska hupsněte ![]()
Ale vlastně ty jsi psala, že ovulace byla určitě. Tak držím palce a dej vědět, jak to dopadlo ![]()
tak jsem si dělala ovulační test a čárka nesílí,vlastně tam ani žádná nebyla,tak smůla… všem moc děkuju za odpovědi… zakl.
Anonymní píše:
tak jsem si dělala ovulační test a čárka nesílí,vlastně tam ani žádná nebyla,tak smůla… všem moc děkuju za odpovědi… zakl.
To ještě nic neznamená!
na ovu testy teď nedávej! počkej si na testování normálních testů ![]()
Taky si myslím, že máš dost času a těstuješ hodně narychlo.. je potřeba, aby byl vidět výsledek apsoň ob den..