Ach ty testy...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
26.10.11 12:11
Holma píše:
Ovulační test ukáže těhu? Co toto? To se mi nějak nezdá. …

Nevím jak na začátku těhotenství, ale s břuchem jsem měla na ovulačním testu mega dálnice. :wink: (sem dělala takové malé pokusy :mrgreen: )

Zakladatelko, dala bych tomu ještě pár dní, než bych dělala závěry. Být to může a nemusí. Já mám cykly také delší a těhu testvy vyšly jednoznačně pozitivní v den očekávané MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 13:01
Navli píše:
Testíky

včera jsem měla stehnej ovu test a stejnou čárku,jako máš ty na třetím testu zezhora… :dance: :dance: díky,díky,díky… :hug: nevzdávám se… zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.11 13:01
Navli píše:
Testíky

včera jsem měla stehnej ovu test a stejnou čárku,jako máš ty na třetím testu zezhora… :dance: :dance: díky,díky,díky… :hug: nevzdávám se… zakl.

• Citovat
  • Upravit
16631
26.10.11 13:47

Nemáš za co, já jsem taky koukala jak to vycházelo :kytka: :kytka:
:kytka:

Tak ať se zadaří, jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
26.10.11 14:00

Zakladatelko, já jsem 30DC a na ovu testu mega dálnice. A taky to ovulace bude. Můžeš i ty teď ovulovat;) radši na to dneska hupsněte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
26.10.11 14:03

Ale vlastně ty jsi psala, že ovulace byla určitě. Tak držím palce a dej vědět, jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.11 17:48

tak jsem si dělala ovulační test a čárka nesílí,vlastně tam ani žádná nebyla,tak smůla… všem moc děkuju za odpovědi… zakl.

• Citovat
  • Upravit
13770
26.10.11 19:33
Anonymní píše:
tak jsem si dělala ovulační test a čárka nesílí,vlastně tam ani žádná nebyla,tak smůla… všem moc děkuju za odpovědi… zakl.

To ještě nic neznamená! :wink: na ovu testy teď nedávej! počkej si na testování normálních testů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
26.10.11 19:51

Taky si myslím, že máš dost času a těstuješ hodně narychlo.. je potřeba, aby byl vidět výsledek apsoň ob den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí