Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
27.11.11 22:49
Izz píše:
Ze severu na jih? Jakože je tam nějaký kvalitnější než kdekoli blíž?

Asi tak nějak…tedy pro mě a informace co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
27.11.11 23:04

Ahoj Deniso, vítám tě tu :mavam: a držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
27.11.11 23:08
Malinie píše:
Ahoj Deniso, vítám tě tu :mavam: a držím palečky :palec:

Ahojky a moc děkuji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
28.11.11 17:57

Ahoj, dneska se tu nic neděje? co je nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
28.11.11 19:24

U nás nic…čumim na MMB na kočárky :) hledám si svatební šaty a celý odpoledne jsme propovídaly se setřenkou o všech těhotnejch a vdanejch v okolí :)

• Citovat
  • Upravit
1803
29.11.11 07:22

Ahoj holky přeji hezký den, vítám tu Denisu a držím palečky. Včera jsem měla náročný den, ani jsem n jic nepsala, jen jsem mrkla z mobilu, co se tu děje nového. Už aby byl pátek a já měla za sebou zkoušku. Malinie bude za pár dní testovat, jsem zvědavá :D Jak se cítíš Malinie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
29.11.11 07:40

Kikino, držim palce…

• Citovat
  • Upravit
1803
29.11.11 09:24

Izz děkuji, Malanie jsi tu, zrovna jsem volala do Pronatalu potřebovala jsem nějaké informace. Asistentka mi řekla že moje doktorka je v pátek na sálu a pujdu k tomu doktorovi. Ty bláho já se stydím, minule jsem s ním jen mluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
29.11.11 10:00
kikina79 píše:
Izz děkuji, Malanie jsi tu, zrovna jsem volala do Pronatalu potřebovala jsem nějaké informace. Asistentka mi řekla že moje doktorka je v pátek na sálu a pujdu k tomu doktorovi. Ty bláho já se stydím, minule jsem s ním jen mluvila.

Ahoj Kiki nestyď se, je fakt v pohodě a jestli ti tak hodně vadí, přeobjednej se :)
jinak mě je dnes zase motavě…prsa mě bolej až hrůza..a někdo mi vzal v noci mozek..vůbec mi to nemyslí..děs :) ale testovat budu nejdřív v neděli..nebo v sobotu? no nevím jak to vydržím, ale asi v neděli, chci mít čas se dyžtak doma vysmutnit nebo si to užít, v práci by nešlo ani jedno ani druhý takže pondělí zavrhuji, dělám totiž se samejma chlapama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 07:55

Ahojky děvčátka..u mě nic nového..pořád žeru ty sračky na ket a každý den píchám Fraxík..jsem už chodící reklama na modřiny.Mám už břicho tak rozpíchány,že už nevím kam si to za chvíly budu píchat :cert: :cert: :cert: Jinak jsem umyla okna..umyla zaprasenou kuchyn.zadělala těsta na cukroví a mám dost.Snad to stihnu..za 14dní už si jedu pro mimísky tak budu muset už pak jenom odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 07:55
kikina79 píše:

Proč se stydíš..jako jít na ivf???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 07:56
kikina79 píše:
Ahoj holky přeji hezký den, vítám tu Denisu a držím palečky. Včera jsem měla náročný den, ani jsem n jic nepsala, jen jsem mrkla z mobilu, co se tu děje nového. Už aby byl pátek a já měla za sebou zkoušku. Malinie bude za pár dní testovat, jsem zvědavá :D Jak se cítíš Malinie?

Děkuji :hug: u zkoušek hodně štěstíčka :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
30.11.11 08:39

Ahoj Deniso, stadím se jít k tomu mladýmu doktorovi. No nějak to přežiju. platíš něco za hormony, který si pícháš, nebo je to hrazený pojišťovnou? Proč jezdíš do CARU tak daleko? Myslíš že je to tady špatný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
30.11.11 08:53

Ahoj děvčata,jak je dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.11.11 09:15
kikina79 píše:
Ahoj Deniso, stadím se jít k tomu mladýmu doktorovi. No nějak to přežiju. platíš něco za hormony, který si pícháš, nebo je to hrazený pojišťovnou? Proč jezdíš do CARU tak daleko? Myslíš že je to tady špatný?

Jo ták..ale když je hezkej tak na něj mrkni a usměj se a bude po studu..hi..hi ;) ;) ;) No tak hrazené máš celkem 3.ivf,ale doplatky jsou tam vždycky..u mě tak cca do 20tisíc..záleží co máš za hormony a jaký máte problém.My jsme zdraví a dobře reaguju na Gonal tak nepotřebuju zvyšovat dávky.Ted se připravuju ale na KET..to jsou zamtažená embrya z ivf..tady se jenom platí rozmražení..u mě v car je to docela levné 3300+léky na stimulaci cca 1000..injekce co ted píchám nejsou hormony,ale heparin na ředění krve..mám to na recept a část mě hradí pojištovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí